TikiTaka23 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, thanosfwto είπε παιδια υπαρχει παντου και εκτος νετφλιξ.υπομονη να ανεβουν οι υποτιτλοι της τεταρτης σεζον Που υπάρχει; έστω και χωρίς υπότιτλους.
dimitriskoz Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) κυκλοφορούν ελληνική υπότιτλοι απο σήμερα του πρώτο επεισοδίου τις 4 season .... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από dimitriskoz
BWAY Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Στις 28/4/2020 στις 1:40 ΜΜ, TikiTaka23 είπε Ξεκίνησα live chat χθες στην ιστοσελίδα του Netflix και μου είπε ένας τυπάς πως δε θα γίνει διαθέσιμο στη χώρα μου. Αν αληθεύει απαράδεκτο... Στις 28/4/2020 στις 11:34 ΠΜ, thomasG4 είπε Για κάποιο λόγο ενώ το Netflix είναι ο μοναδικός παραγωγός της σειράς απο τη τρίτη σεζόν και μετά, δεν έχει κάνει διαθέσιμη τη σειρά μέχρι τώρα στην Ελλάδα. Φαντάζομαι κάποια στιγμή αργότερα θα είναι διαθέσιμο και στο ελληνικό. Στα γνωστά μέρη πάντως υπάρχει διαθέσιμη όλη η σεζόν. οπως εγραψε ένας φίλος παραπάνω: Να υπενθυμίσουμε πως (αν δεν αλλάξει κάτι) στην Ελλάδα τα αποκλειστικά δικαιώματα της σειράς τα έχει η Cosmote TV πράγμα που σημαίνει πως στο Ελληνικό Netflix θα προβληθεί μετά την ολοκλήρωση των επεισοδίων στο συνδρομητικό κανάλι
malias4 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Εγω το βρηκα παντως σττην πειρατικη παραλια 😍 κ ειμαι ηδη στο 5ο επεισοδιο. Τα εχει ολα μαζι κ τα 10 επεισοδια περιπου 20giga σε 3 ωρες τα ειχα κατεβασει με 50αρα vdsl. Δεν εχει ομως ελληνικους υποτιτλους αλλα εγω ουτως η αλλως βλεπω τις σειρες με αγγλικους !!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 αν τα πας με τα αγγλικα καλα εισαι κομπλε εμεις θα περιμενουμε λιγο
Chrisxxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Tα ειδα. Μεχρι το 4ο ηταν πολύ καλό, ισως τα καλύτερα της σειρας, μετά άρχισε να πέφτει και μεχρι το τέλος συνεχισε καπως αδιάφορα. Γενικά φαινεται ότι κανει κύκλους η σειρά και ίσως ειναι καλό που αργεί ο επόμενος κύκλος βλέπεις τα ίδια και ίδια, κανουν καλή δουλειά για το μπατζετ τους παντως. Αν εχω καταλάβει καλά ειναι βασισμένη σε βιβλια, ποτε τελειώνει στον 5ο;
malias4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Τελειωσα κ εγω τον 4ο κυκλο χθες. Εμενα μου αρεσε αρκετα. Αφου βασιζετε στα βιβλια που ειναι 12 μεχρι τωρα. Ξερουμε ποσες σεζον ακομα θα βγαλουν; Γιατι απο οτι καταλαβα δεν παει ενα βιβλιο ανα σεζον !
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 ενταξει δεν πιστευω οτι ειμαι υπερβολικος αλλα η τεταρτη σεζον σαν να βιαζεται να τελειωσει ολα γινονται πολυ γρηγορα..κριμα και ητανε απο τις δυνατες σειρες
The_Judas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 το αρνητικο είναι ότι πέφτει στην γνωστή παγίδα να παρουσιάζει μονοδιάστατους χαράκτηρες οπου είναι είτε πολύ αντιπαθείς και κακοί είτε πανέξυπνοι και καλοί. δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που έγινε με king Edward και με erdwulf.
kirileman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Πότε είπαμε ότι βγαίνει η 4η σεζόν στο ελληνικό Netflix;
Pankar95 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Είδα κι εγώ τον νέο κύκλο πριν κάνα μήνα. Γενικά ήταν καλός, σε όσους μας αρέσει η σειρά από πριν δεν βρίσκω λόγο για παράπονα. Ίσως μόνο ασχολήθηκε παραπάνω με τα politics και έκανε κάπως μια κοιλιά στη μέση του κύκλου. Ειδικά με τη συγγενή σειρά το Vikings η ψαλίδα ανοίγει. Πάρα πολύ μπροστά το Last Kingdom
Diinekis21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Είδα κι εγώ τον καυ@@@ρη τον Uhtred γιο του Uhtred, γιο του Uhtred, γιο του... Uhtred.. Που κρέμονται πάνω του τα σαξονικά βασίλεια & ο γυναικείος πληθυσμός! Ωραία σειρά! Έχει φάση για όποιον βλέπει και το Vikings, που μνημονεύει κάποιους χαρακτήρες που βλέπουμε εκεί! Spoiler Στεναχωρήθηκα πολύ που πέθανε ο Beocca στην αρχή της 4ης. Ή πιο παλιά με Leofric, Ragnar, Thyra ή κάποιες γυναίκες του Uhtred. Γίνεται ένας χαμός με τα ονόματα! Το Aethel ή το Aelf υπάρχει σε μια ντουζίνα χαρακτήρες το καθένα, Odda/Offa κλπ. Men, destiny is all! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από Diinekis21
The_Judas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 52 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Είδα κι εγώ τον καυ@@@ρη τον Uhtred γιο του Uhtred, γιο του Uhtred, γιο του... Uhtred.. Που κρέμονται πάνω του τα σαξονικά βασίλεια & ο γυναικείος πληθυσμός! Αυτό είναι και το μεγαλύτερο αρνητικό της σειράς. Ολοι παρουσιάζονται ως άχρηστοι που περιμένουν να τους σώσει ο Uhtreh και να ικανοποιήσει τις γυναίκες τους Οι πραγματικοί βασιλιάδες της Αγγλίας δεν ήταν όλοι άσχετοι ξενέρωτοι βλάκες.
dimitris21gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Στις 9 Μαρτίου η 5η και τελευταία σεζόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα