dimitris21gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν τέλειωσα την 3η σεζόν. Εύκολα η καλύτερη για μένα μέχρι τώρα! Και όχι μόνο για τα στανταρντ της σειράς αλλά η τρίτη σεζόν είναι κορυφαία από κάθε άποψη!!! Έχει φτάσει επίπεδα vikings για μένα! Απλά απίστευτη! Μακάρι να έχει και 4η! Τα 2 τελευταία επεισόδια ειδικά είναι καθηλωτικά. Η σκηνή του διαλόγου μεταξύ Ούτρετ και Άλφρεντ σημείο αναφοράς της σεζόν για μένα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από dimitris21gr
jimmakos7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Η 3η σεζόν δεν έχει βγει ακόμα στο νετφλιξ?
arsenal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Αλήθεια στο Netflix η season 3 γιατί δεν υπάρχει?
The_Judas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις 28/11/2018 στις 11:22 ΜΜ, dimitris21gr είπε Κάθε φορά που βγαίνει μια σεζόν έχω ξεχάσει την προηγούμενη! Το καλό με αυτή την σειρά είναι ότι η εισαγωγή του κάθε επεισοδίου εχει πολύ αναλυτική αναφορά στα προηγούμενα! Αντιθέτως σε άλλες σειρές χάνεις τη μπάλα ακόμη και αν περάσουν λίγοι μήνες. Ως σειρά καλή μου φαίνεται, αν και δεν φτάνει την ατμόσφαιρα των κορυφαίων στιγμών του Vikings. Μου άρεσαν οι σκηνές μάχης, χωρίς χορογραφίες και μπαλέτο. Παρουσιάζει λίγους χαρακτήρες αλλά δυνατούς. Λίγο κουραστικό το ότι σε κάθε επεισόδιο έχει και νέα γυναίκα ο Ούτρεχ χαχα. Επίσης μου κάνει εντύπωση πως οι Αγγλοι παρουσιάζονται ως ξενέρωτοι φλώροι σε αυτές τις σειρές.. και όλοι είναι άχρηστοι χωρίς την βοήθεια κάποιου βικινγκ χαχα. 1
burgos4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 καλο,δεν λεω...αλλα στην τελικη... ουτε ο αλκιβιαδης εχει προδοση τους αθηναιους τοσες φορες...καπου εκει χανει το σεναριο και ολη η υποθεση...αν εψαχες τιτλο για τον 3 κυκλο καταλληλος θα ηταν ....ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
Kostasspil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορει καποιος σε pm, να με κατευθυνει σε ενα μερος οπου μπορω να βρω ολα τα βιβλια; Στα αγγλικα, δε με πειραζει. Ευχαριστω εκ των προτερων!! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από Kostasspil
bilya Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Kostasspil είπε Μπορει καποιος σε pm, να με κατευθυνει σε ενα μερος οπου μπορω να βρω ολα τα βιβλια; Στα αγγλικα, δε με πειραζει. Ευχαριστω εκ των προτερων!! amazon uk 1
Kostasspil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 13 hours ago, bilya said: amazon uk Ευχαριστώ πολύ!! 1
wizzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/1/2019 στις 8:37 ΜΜ, Kostasspil είπε Έχουμε info για 4ο κύκλο; Ρίξε μια ματιά εδώ κι εδώ. Btw, ολοκλήρωσα την 3η season. Μου άρεσε αρκετά, ίσως περισσότερο από τις προηγούμενες δύο. Προχώρησε αρκετά η υπόθεση και - το θετικότερο όλων για μένα - στο τέλος της season μου έδωσε το αίσθημα της "ολοκλήρωσης" (closure, που λένε κι οι φίλοι μας οι Αγγλοσάξωνες 😋), σε αντίθεση με τις προηγούμενες δύο seasons που τελείωσαν με cliff hanger. Ευελπιστώ η 4η season να προβληθεί σε διάστημα λιγότερο των δύο ετών! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από wizzy 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Πάντως, είναι αρκετά καλή μεταφορά των βιβλίων. Οι μάχες είναι καλές (οκ, δεν φτάνουν τη μονομαχία του Ρομπεν με το Σερίφη του Νότιγχαμ στο Robin & Marion αλλά είναι καλά σκηνοθετημένες/χορογραφημένες) και αποδίδεται σωστά το κλίμα των βιβλίων. Γενικά, από τα βιβλία για τα οποία έχω σαφή εικόνα και έχουν μεταφερθεί στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, είναι από τις αξιοπρεπέστερες μεταφορές και θα έλεγα από τις πιο κοντινές σε αυτό που έχω στο νου μου διαβάζοντας τα βιβλία.
Kostasspil Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Παραλείποντας αρκετά πράγματα ωστόσο 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Στις 14/2/2019 στις 7:57 ΜΜ, Kostasspil είπε Παραλείποντας αρκετά πράγματα ωστόσο Πολλά παραλείπει. Γι' αυτό έγραψα από τις "αξιοπρεπέστερες". Σε σχέση με το τι έκαναν στο The Passage, λ.χ., το Last Kingdom είναι αριστούργημα. Όποιος θέλει την πλήρη εμπειρία, διαβάζει τα βιβλία. Γι' αυτό ακριβώς και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να παρακολουθήσω μεταφορά βιβλίου που έχω διαβάσει, αλλά το TLK είναι μια συμπαθητική προσπάθεια. Γενικά (το παρατηρώ και στο The Passage αυτό) δεν μπορούν ή δεν θέλουν καθόλου να παίξουν με το στοιχείο της αφήγησης από άλλη χρονική περίοδο. Και στον Κόρνγουελ αυτό είναι βασικό στοιχείο. Δεν είναι τωρινό φαινόμενο αυτό, βέβαια. Και στο Όνομα του Ρόδου, λ.χ. είχαν αλλάξει (χωρίς λόγο, από σκηνοθετική άποψη) βασικά σημεία της πλοκής, απλά για να το κάνουν πιο εύπεπτο στο κοινό και μιλάμε για ταινία του '86.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα