Προς το περιεχόμενο

The Last Kingdom (Tv Series)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ολοκληρωσα εγω. Εν ολιγης, εχουν ειπωθει πολυ υποτιμητικα λογια για την σειρα, διχως να τις αξιζει ολο αυτο.

Δεν ειναι μια ολοπιστη σειρα εποχης, κανει ομως σωστα πολλα πραγματα.

Ωραιος πρωταγωνιστης με καλο διαλογο. Οπως και οι περισσοτεροι ηθοποιοι που επελεξαν Πολυ ωραια φωτογραφια και σκηνοθεσια επισης. Εχω βαρεθει τις drone ληψεις και λοιπες συγχρονες τεχνικες, οπου κουραζουν και δεν εντυπωσιαζουν. Πολυ σωστη χορογραφια επισης. Το εχουν ξεφτιλίσει που πλεον ολοι ξερουνε πολεμικες τεχνες, και μια μαχη κραταει μιση ωρα.

Το κερασακι στη τουρτα ειναι, πως αν και εχει αρκετους χαρακτηρες, η σειρα ειναι επικεντρωμενη στο πρωταγωνιστη, και δεν καταλληγει να καταμεριζει πενταλεπτα σε πεντακοσιους χαρακτηρες, οπως γινεται επισης δυστυχως πλεον.

Οσοι ειστε της ευρυτερης μεσαιωνικης σχολης, κοιταξτε το σιγουρα.

Οσοι ψαχνετε πασιγνωστους ηθοποιους, πανακριβες παραγωγες, κινησεις πολεμικων τεχνων με bullet time κτλ, κοιταξτε αλλου.

Μακαρι να τα πηγε καλα ο δευτερος κυκλος ωστε να υπαρξει και τριτος.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κατάφερα να βρω χρόνο και να δω τον 2ο κύκλο. Δεν με ενθουσίασε όσο η πρώτη σεζόν, μου αρέσει που το σενάριο δεν μπάζει, οι διάλογοι γρήγοροι και ουσιώδεις και παρατήρησα καλύτερη σκηνοθεσία στις μάχες (ενδεχομένως αυξήθηκε και στο μπάτζετ).

Ας ελπίσουμε για 3η σεζόν.....

• 7 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παρακολουθώ ακόμα, λίγο πιο σπανια λόγω έλλειψης χρόνου αλλα τώρα τελειώνω την 2η σεζόν 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, wizzy είπε

3ος και τελευταίος κύκλος, σωστά;

Γιατί τελευταιος; τόσα βιβλία έχει γράψει ο συγγραφέας; 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, simaras είπε

Γιατί τελευταιος; τόσα βιβλία έχει γράψει ο συγγραφέας; 

Ποιος συγγραφέας; Μεταφορά από βιβλίο είναι; Δεν το ήξερα.

Βασικά, η ερώτηση απευθυνόταν σε όσους ολοκλήρωσαν τον 3ο κύκλο που θα ήξεραν.

Πάντως, αυτή η τακτική του "κάθε 2 χρόνια (ίσως περισσότερο) 1 κύκλος" δεν μου φαίνεται να υπέρ της διατήρησης της σειράς σε προβολή. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά προσωπικά όλη αυτή η αναμονή, ως τηλεθεατή, με αποξενώνει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Χοντρικά, 2 βιβλία ανά σεζόν (με τις αναπόφευκτες "τηλεοπτικές" αποκλίσεις).

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...