Getta Robo Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Την ολοκληρωσα εγω. Εν ολιγης, εχουν ειπωθει πολυ υποτιμητικα λογια για την σειρα, διχως να τις αξιζει ολο αυτο. Δεν ειναι μια ολοπιστη σειρα εποχης, κανει ομως σωστα πολλα πραγματα. Ωραιος πρωταγωνιστης με καλο διαλογο. Οπως και οι περισσοτεροι ηθοποιοι που επελεξαν Πολυ ωραια φωτογραφια και σκηνοθεσια επισης. Εχω βαρεθει τις drone ληψεις και λοιπες συγχρονες τεχνικες, οπου κουραζουν και δεν εντυπωσιαζουν. Πολυ σωστη χορογραφια επισης. Το εχουν ξεφτιλίσει που πλεον ολοι ξερουνε πολεμικες τεχνες, και μια μαχη κραταει μιση ωρα. Το κερασακι στη τουρτα ειναι, πως αν και εχει αρκετους χαρακτηρες, η σειρα ειναι επικεντρωμενη στο πρωταγωνιστη, και δεν καταλληγει να καταμεριζει πενταλεπτα σε πεντακοσιους χαρακτηρες, οπως γινεται επισης δυστυχως πλεον. Οσοι ειστε της ευρυτερης μεσαιωνικης σχολης, κοιταξτε το σιγουρα. Οσοι ψαχνετε πασιγνωστους ηθοποιους, πανακριβες παραγωγες, κινησεις πολεμικων τεχνων με bullet time κτλ, κοιταξτε αλλου. Μακαρι να τα πηγε καλα ο δευτερος κυκλος ωστε να υπαρξει και τριτος.
wizzy Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τρίτο κύκλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Κατάφερα να βρω χρόνο και να δω τον 2ο κύκλο. Δεν με ενθουσίασε όσο η πρώτη σεζόν, μου αρέσει που το σενάριο δεν μπάζει, οι διάλογοι γρήγοροι και ουσιώδεις και παρατήρησα καλύτερη σκηνοθεσία στις μάχες (ενδεχομένως αυξήθηκε και στο μπάτζετ). Ας ελπίσουμε για 3η σεζόν.....
Getta Robo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Προβληθηκαν και κυκλοφορησαν και τα 10 επισοδεια του 3ου κυκλου. 2
Daemonos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Το παρακολουθώ ακόμα, λίγο πιο σπανια λόγω έλλειψης χρόνου αλλα τώρα τελειώνω την 2η σεζόν
simaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, wizzy είπε 3ος και τελευταίος κύκλος, σωστά; Γιατί τελευταιος; τόσα βιβλία έχει γράψει ο συγγραφέας;
wizzy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, simaras είπε Γιατί τελευταιος; τόσα βιβλία έχει γράψει ο συγγραφέας; Ποιος συγγραφέας; Μεταφορά από βιβλίο είναι; Δεν το ήξερα. Βασικά, η ερώτηση απευθυνόταν σε όσους ολοκλήρωσαν τον 3ο κύκλο που θα ήξεραν. Πάντως, αυτή η τακτική του "κάθε 2 χρόνια (ίσως περισσότερο) 1 κύκλος" δεν μου φαίνεται να υπέρ της διατήρησης της σειράς σε προβολή. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά προσωπικά όλη αυτή η αναμονή, ως τηλεθεατή, με αποξενώνει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, wizzy είπε Ποιος συγγραφέας; Μεταφορά από βιβλίο είναι; Δεν το ήξερα. [...] Είναι μεταφορά της ομότιτλης σειράς βιβλίων του Μπέρναρντ Κόρνγουελ.
Vassilis_24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Άρα 11 βιβλία ως τώρα. Η σειρά πώς πάει σε σχέση με τα βιβλία; Ένα βιβλίο ανά σεζόν;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Χοντρικά, 2 βιβλία ανά σεζόν (με τις αναπόφευκτες "τηλεοπτικές" αποκλίσεις). 1
Vassilis_24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Οπότε 2 σεζόν ακόμα τουλάχιστον, τις έχει σίγουρα!
dimitris21gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Κάθε φορά που βγαίνει μια σεζόν έχω ξεχάσει την προηγούμενη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα