Προς το περιεχόμενο

The Last Kingdom (Tv Series)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ γράφει ότι η Season 2 θα προβληθεί το 2017. Καλά κρασιά...

Ελπίζω να αξίζει η αναμονή!

Πάντως από όσα διάβασα τα σκηνικά κουστούμια κτλ είναι αρκετά (αν όχι 100%) πιστά στην τότε εποχή. 

Μου άρεσε αρκετά ο Leofric, έπαιξε πάρα πολύ καλά!

περίμενα πιο epic death όμως - Τον αδίκησαν εκεί

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρουμε αν θα βγει και Netflix την ίδια ημερομηνία μιας και έγινε συμπαραγωγή της δεύτερης σεζόν Netflix-BBC;

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

όλη την σεζόν σε μία ημέρα. Την βρίσκω αρκετά καλή τη σειρά και έχω την εντύπωση αν έπαιζε κάποιος περισσότερο γνωστός θα είχε και μεγαλύτερη επιτυχία. 

Στα + είναι το στήσιμο του κεντρικού χαρακτήρα ο οποίος (οκ δεν είναι και τέλειος) αλλά λίγες σειρές το καταφέρνουν χωρίς να γίνεται βαρετό. 

Στα - δεν έχει κάποιον λίγο περισσότερο bad ass που να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Νομίζω ότι αν κάναμε ένα switch π.χ τον Tom Hardy από το Taboo θα ήταν φανερά καλύτερη ενώ αν έβαζες τον πρωταγωνιστή στο Taboo θα πήγαινε άκλαφτο το taboo.

Γνώμες είναι αυτές ! :P  

Δημοσ.

όλη την σεζόν σε μία ημέρα. Την βρίσκω αρκετά καλή τη σειρά και έχω την εντύπωση αν έπαιζε κάποιος περισσότερο γνωστός θα είχε και μεγαλύτερη επιτυχία. 

Στα + είναι το στήσιμο του κεντρικού χαρακτήρα ο οποίος (οκ δεν είναι και τέλειος) αλλά λίγες σειρές το καταφέρνουν χωρίς να γίνεται βαρετό. 

Στα - δεν έχει κάποιον λίγο περισσότερο bad ass που να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Νομίζω ότι αν κάναμε ένα switch π.χ τον Tom Hardy από το Taboo θα ήταν φανερά καλύτερη ενώ αν έβαζες τον πρωταγωνιστή στο Taboo θα πήγαινε άκλαφτο το taboo.

Γνώμες είναι αυτές ! :P

Είχε τον Leofric νομίζω... αλλα ο Uhtred δεν είναι το γνώρισμά του οτι έχει δύναμη (μυική) αλλα παλεύει περισσότερο με εξυπνάδα και τακτική.

Δημοσ.

Είχε τον Leofric νομίζω... αλλα ο Uhtred δεν είναι το γνώρισμά του οτι έχει δύναμη (μυική) αλλα παλεύει περισσότερο με εξυπνάδα και τακτική.

Ε καλά ο Leofric συμπαθητικός αλλά δε νομίζω ότι τον λες και badass!  Επίσης αυτό με εξυπνάδα και τακτική οκ, αν και όλοι το έχουν πάρει στα 4.. πιόνι είναι για όλες τις πλευρές :P 

Για να μην πούμε για τις σχέσεις του μέσα στη σειρά , τις έφαγαν όλες και ήταν και όλες μυξοπαρθένες :P 

• Like 1
Δημοσ.

Ε καλά ο Leofric συμπαθητικός αλλά δε νομίζω ότι τον λες και badass!  Επίσης αυτό με εξυπνάδα και τακτική οκ, αν και όλοι το έχουν πάρει στα 4.. πιόνι είναι για όλες τις πλευρές :P

Για να μην πούμε για τις σχέσεις του μέσα στη σειρά , τις έφαγαν όλες και ήταν και όλες μυξοπαρθένες :P

χαχαχ ωραίος είναι, μπήχτης, τουλάχιστο αυτό το γνώρισμα να έχει πολλές γυναίκες το κράτησε απο τους Vikings.

Δημοσ.

Μ' αρέσει αυτή η σειρά, διότι είναι μικρή σε αριθμό επεισοδίων αλλά δίνει στον θεατή συμπυκνωμένη δράση.

Π.χ. η ιστορία

με τον Uther που έγινε σκλάβος για ένα χρόνο

ολοκληρώθηκε μέσα σε ένα επεισόδιο - αρχή, μέση, τέλος. Άλλες σειρές, μπορεί να έκαναν ολόκληρη season με το ίδιο αντικείμενο.

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχοντας διαβασει ολη τη σειρα απο τα σαξονικα χρονικα (ετσι λεγεται η σειρα.Τhe last kingdom ειναι ο τιτλος τους πρωτου βιβλιου)μολις ανακοινωθηκε οτι το bbc θα μεταφερει τη σειρα και στην tv ενθουσιαστικα.Το περιμενα πως κ πως.Ολα αυτα που ειχα διαβασει να τα δω ζωντανα στη tv θα ηταν κατι τρομερο.

Δυστηχως η τηλεοπτικη σειρα δεν εχει σχεδον καμια σχεση με τα βιβλια.Μεγαλη απογοητευση.Οι διαφορες πολλες.Απο την εμφανιση των χαρακτηρων εως και την εξαφανιση σημαντικων γεγονοτων αλλα ακομη και αλαγη της ιδιας της ιστοριας καποιες φορες.

Το πρωτο ξενερωμα το εφαγα οταν ειδα τον Ουτρεντ καθως στα βιβλια περιγραφεται ξανθος.Επισης αναφερεται ως πολυ σκληρος πολεμιστης και στη tv ο ηθοποιος ειναι πολυ μαλθακος.Ο Μπεοκα στα βιβλια ειναι πολυ ασχημος,αλιθορος με καμπουρα και κουτσενει λιγο.Καμια σχεση με τον Μπεοκα στη tv.

Μεσα στο 1ο κυκλο συμπεριελαβαν τα 2 πρωτα αρχικα βιβλια και μαλιστα κοβοντας αρκετα κεφαλαια.

Χρονολογικα τα σαξονικα χρονικα  συμβαινουν μερικα χρονια αργοτερα απο τον Ragnar Lothbrok.

Σαν στορυ τα σαξονικα χρονικα ειναι πολυ καλυτερο απο τη σειρα Vikings αλλα η μεταφορα τους στην tv ειναι μεγαλη αποτυχια.Κριμα γτ απο οτι ξερω ο Bernard Cornwell ειναι κ ενας απο τους σεναριογραφους στη σειρα.

Προσωπικα ειδα ολο το 1ο κυκλο αλλα στον 2ο σταματησα γτ οπως ειπα κ πριν η ιστορια δε συμβαδιζει με τα βιβλια και μου τα μπερδευει

Υ.Γ Αυτη τη στιγμη στη σειρα σαξονικα χρονικα εχουν κυκλοφορησει 10 βιβλια απο τα οποια μεταφρασμενα στα ελληνικα ειναι τα 8,και διατιθοντε απο τις εκδοσεις Ψυχογιος

• Like 1
Δημοσ.

Δυστηχως η τηλεοπτικη σειρα δεν εχει σχεδον καμια σχεση με τα βιβλια.Μεγαλη απογοητευση.Οι διαφορες πολλες.Απο την εμφανιση των χαρακτηρων εως και την εξαφανιση σημαντικων γεγονοτων αλλα ακομη και αλαγη της ιδιας της ιστοριας καποιες φορες.

Πότε η ταινία-σειρά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες κάποιου που έχει διαβάσει το αντίστοιχο βιβλίο;

• Like 3
Δημοσ.

Πότε η ταινία-σειρά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες κάποιου που έχει διαβάσει το αντίστοιχο βιβλίο;

Πολυ λιγες φορες δυστηχως αλλα οποτε το κανει το αποτελεσμα ειναι εξαισιο.

Για παραδειγμα η τριλογια του Αρχοντα των Δαχτυλιδιων ηταν πολυ κοντα στα βιβλια 

Δημοσ.

Lol, μην το πιάσουμε αυτό... :P

χαχα οκ.Η σειρα  Οutlander επισης ειναι πολυ πιστη στα βιβλια,ακομη και καποιοι διαλογοι μερικες φορες ειναι copy paste απο τα βιβλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...