Atallos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Χαιρομαι then , γιατι τελευταια φορα που ειχα διαβασει δεν ηταν σιγουρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σε όλα μέσα έχεις πέσει 1
dimitris21gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Απίστευτη σειρά και σεζόν. Έπαθα πλάκα!!! Πώς γίνεται να ήταν τόσο αμφίρροπο το αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν αν είναι ποτέ δυνατόν.
Fotis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον ψηθηκα να την ξεκινησω και εγω ,ελπιζω να μην το μετανιωσω ... 2
Daemonos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον ψηθηκα να την ξεκινησω και εγω ,ελπιζω να μην το μετανιωσω ... Δικέ μου trust me! Θα γουστάρεις!! --περιμένω εντυπώσεις 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δικέ μου trust me! Θα γουστάρεις!! --περιμένω εντυπώσεις Ενταξει καμμια σχεση δεν εχει με to Vikings πολυ κατωτερο σε ολα τα επιπεδα .Ακομα και οι γκομενες που παιζουν ειναι ασχημες, ελεος χαθηκε να βαλουν καμμια ωραια ? Το σεναριο ειναι κακογραμμενο εχει χτυπητες αδυναμιες στην πλοκη ,κοινοτυπει μεχρι αηδιας . Βλεπετε μονο ως κακο υποκαταταστατο του Vikings για οσους δεν την παλευουν χωρις την συγκεκριμενη σειρα . 2
michael92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Οι γκόμενες είναι σαύρες αλλά respect που επιτέλους σε μια σειρά δεν βάλανε φωτομοντέλα. Πιο ρεαλιστική απεικόνιση των γυναικών της φεουδαρχικής Αγγλο-σαξονίας. Πράγματι δεν είναι Vikings, αλλά βλέπεται ευχάριστα. 2
Fotis13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Οι γκόμενες είναι σαύρες αλλά respect που επιτέλους σε μια σειρά δεν βάλανε φωτομοντέλα. Πιο ρεαλιστική απεικόνιση των γυναικών της φεουδαρχικής Αγγλο-σαξονίας. Πράγματι δεν είναι Vikings, αλλά βλέπεται ευχάριστα. Ισχυει πως βλεπεται για αυτο το εχω φτασει και 5ο επεισοδιο ,αλλιως θα την ειχα κοψει στο πρωτο -δευτερο επισης για αυτο τονισα το βλεπετε παραπανω . Για τις γκομενες δεν συμφωνω τηλεοραση ειναι, θεαμα, βαλε κανα ελκυστικο προσωπο η μια χειροτερη απο την αλλη ειναι .Τι εννοεις ρεαλιστικη απεικονιση ? τοσα εκατομμυρια ηταν δεν ειχε ωραιες ? Απλη στατιστικη ειναι .
Daemonos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ενταξει καμμια σχεση δεν εχει με to Vikings πολυ κατωτερο σε ολα τα επιπεδα .Ακομα και οι γκομενες που παιζουν ειναι ασχημες, ελεος χαθηκε να βαλουν καμμια ωραια ? Το σεναριο ειναι κακογραμμενο εχει χτυπητες αδυναμιες στην πλοκη ,κοινοτυπει μεχρι αηδιας . Βλεπετε μονο ως κακο υποκαταταστατο του Vikings για οσους δεν την παλευουν χωρις την συγκεκριμενη σειρα . Είναι κάτι διαφορετικό! δεν συγκρίνεται με Vikings εννοείται. Παρόλα αυτά βλέπετε πολύ άνετα, εγώ το απόλαυσα.
bilya Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ενταξει καμμια σχεση δεν εχει με to Vikings πολυ κατωτερο σε ολα τα επιπεδα .Ακομα και οι γκομενες που παιζουν ειναι ασχημες, ελεος χαθηκε να βαλουν καμμια ωραια ? Το σεναριο ειναι κακογραμμενο εχει χτυπητες αδυναμιες στην πλοκη ,κοινοτυπει μεχρι αηδιας . Βλεπετε μονο ως κακο υποκαταταστατο του Vikings για οσους δεν την παλευουν χωρις την συγκεκριμενη σειρα . υο σενάριο βασίζεται σε μυθιστορικη σειρα βιβλιων του cornwell δεν ξερω αν η μεταφορά εγινε σωστα η όχι ενας που εχει διαβασει τα βιβλια μπορει να μας το πει
Fotis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 υο σενάριο βασίζεται σε μυθιστορικη σειρα βιβλιων του cornwell δεν ξερω αν η μεταφορά εγινε σωστα η όχι ενας που εχει διαβασει τα βιβλια μπορει να μας το πει Οκ δεν τα εχω διαβασει δεν εχω αποψη. Αλλο ενα θεμα που υστερει σημαντικα και που για μενα παιζει σημαντικο ρολο ειδικα σε σειρες εποχης οπως αυτη ειναι το budget . Eχει πολυ χαμηλο προυπολογισμο και αυτο φαινεται εντονα απο τα κοστουμια απο τους κομπαρσους απο τις μαχες απο τα σκηνικα (που δειχνει παλατια σαν μεγαλα σπιτια χωρικων κ.ο.κ) Εξαιρεση αποτελει το τελευταιο επεισοδιο της σεζον .Δεν θα μου κανει εντυπωση αν δεν παει για δευτερο κυκλο ειναι αντιγραφο και αποτελει μια μετριοτητα . Πως να σταθει στον ανταγωνισμο ?
michael92 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 (που δειχνει παλατια σαν μεγαλα σπιτια χωρικων κ.ο.κ) Νομίζω ότι δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα αυτό. Για Αγγλοσαξονικά παλάτια 9ου αιώνα μιλάμε όχι για τις Βερσαλλίες του 17ου αιώνα Ακόμα και στο Vikings το Παρίσι απεικονίζεται σαν μια κουτσουλιά στον Σηκουάνα 250x1000 μέτρα. https://en.wikipedia.org/wiki/Île_de_la_Cité 1
wizzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ναι το θυμάμαι αυτό το σημείο, πρόκειται για τον Ivar the Boneless, σωστά? . Τέλειωσα σήμερα τη σεζόν, εξαιρετική σειρά, ξέρουμε πότε επιστρέφει? Εδώ γράφει ότι η Season 2 θα προβληθεί το 2017. Καλά κρασιά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα