Προς το περιεχόμενο

The Last Kingdom (Tv Series)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/2/2022 στις 12:23 ΠΜ, dimitris21gr είπε

Στις 9 Μαρτίου η 5η και τελευταία σεζόν.

Σου την έχει βγάλει διαθέσιμη? Σε εμένα ήρθε ένα push notification ότι είναι διαθέσιμη αλλά μπαίνω μέσα και βλέπω μόνο τις 4 σεζόν. 

Δημοσ.
Στις 11/3/2022 στις 9:31 ΜΜ, Jake07 είπε

Σου την έχει βγάλει διαθέσιμη? Σε εμένα ήρθε ένα push notification ότι είναι διαθέσιμη αλλά μπαίνω μέσα και βλέπω μόνο τις 4 σεζόν. 

Μια απο τα ιδια.

Δημοσ.
Στις 13/2/2022 στις 6:37 ΜΜ, Chrisxxx είπε

Ειχε κουρασει ήδη η Brida αντε να την αντεξεις ολη τη σεζον τωρα.

Όλοι έχουν κουράσει, με εξαίρεση τον King Edward.

• 10 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 11/3/2022 στις 9:31 ΜΜ, Jake07 είπε

Αν γυρίσω την γλώσσα του προφίλ μου στα αγγλικά εμφανίζεται η S05 χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Αν το βάλω στα ελληνικά εξαφανίζεται εντελώς.

Έχω μιλήσει με το support αλλά τίποτα. Τους ρωτάω αν έχει κυκλοφορήσει επίσημα η S05 στην Ελλάδα πάλι δεν ξέρουν.

Δεν φτάνουν όλα αυτά χωρίς S05 σου πετάνε και την ταινία. Σαν να σου λένε πήγαινε και κατέβασε την πειρατικά μπροστά στα μούτρα. Βρε αν βρω τρόπο τα 4€ που του δίνω σε τουρκικές λύρες κάθε μήνα να τα κάνω 0.50€ θα το κάνω με τεράστια ευχαρίστηση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέτρια μου φάνηκε η ταινία. Σαν να βιάστηκαν κάπως να την βγάλουν.

Επεξ/σία από dimitris21gr
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχω μια απορία (καθώς έπαψα από καιρό να παρακολουθώ, έχω εξηγήσει τη δυσκολία που έχω με μεταφορές βιβλίων που γνωρίζω, και τα συγκεκριμένα τα γνωρίζω πάρα πολύ καλά):

Διαβάζω Destiny is All σε κάποια σχόλια για την ταινία. Χρησιμοποιείται αυτή η φράση στη σειρά ή την ταινία;

Δημοσ.

Στη σειρά συνέχεια! Είναι το σλόγκαν του Uhtred, γιου του Uhtred κλπ.

Νομίζω πως κάπου ειπώθηκε και στη ταινία.

Έχω διαβάσει πως είναι μια χαλαρή απόδοση του "δε μπορείς να ξεφύγεις από τη μοίρα" που γράφει στα βιβλία για να γίνει πιασάρικο σλόγκαν για τη τηλεοπτική εκδοχή.

Έτσι είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...