N3CR4 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Παίδες καλησπέρα. Μπορεί κανείς να βοηθήσει στο εξής: Θέλω να βάλω VoIP στο σπίτι και γενικώς να μάθω τα βασικά σχετικά με αυτό. Έχω ένα Draytek Vigor 2760Vn με 2 θύρες FXS για VoIP. Στο κυρίως τώρα: Λογικά χρειάζομαι κάποια συσκευή τηλεφώνου και κάποιο πάροχο. Μπορεί κανείς να με κατατοπίσει;
NikosKallithea Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Καποιες εταιρείες δίνουν Voip, πρόσφατα και ο οτε, παρε τλφ να τους ρωτήσεις πια ειναι η διαδικασία για να πας σε voip, σου αλλάζουν μονο τον ρουτερ, ρουτερ δικο σου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
N3CR4 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 σου αλλάζουν μονο τον ρουτερ, ρουτερ δικο σου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Αυτό ισχύει όταν επιλέξω τον ΟΤΕ ως πάροχο του VoIP. Δεν μπορώ να επιλέξω άλλον πάροχο που να μου παρέχει ουσιαστικά μόνο το νούμερο και όχι τον εξοπλισμό; Υπάρχουν αρκετοί VoIP providers αν δεν κάνω λάθος. Απλά δεν ξέρω που να αποταθώ. Έχεις VoIP;
NikosKallithea Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω όλες οι εταιρείες έχουν κλειδωμένους ρουτερ στο voip
jkoukos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αν μιλάμε για voip από κανονικό πάροχο τηλεφωνίας (OTE, Cyta, Forthnet κλπ) τότε αυτό είναι κλειδωμένη με την συσκευή που παρέχουν, εκτός αν υπάρχει ΙΡ τηλεφωνικό κέντρο, οπότε παρέχεται ως Trunk (κυρίως σε επαγγελματικά πακέτα). Αν μιλάμε γενικά για voip, υπάρχουν εκατοντάδες πάροχοι (και ελληνικοί) που δίνουν τέτοια υπηρεσία και χρεώνεσαι για τις κλήσεις που κάνεις. Κάποιοι δίνουν και γεωγραφικό αριθμό με πάγιο. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να γίνει χρήση από οποιαδήποτε συσκευή που έχει κατάλληλο voip client και απαραίτητα πρόσβαση στο Internet. Παράδειγμα τέτοιο είναι και το γνωστό Skype.
bill2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αν κανεις τηλεφωνο voip σε οτε cyta hol επαγγελματικα και forthnet σου δινουν μεν voip αλλα με το δικο τους εξοπλισμο στο λεω γιατι εχω οτε voip αλλα υπαρχει και το οχι κλριδωμενο που ειναι η yoboto . viva και αλλοι αν θες ψαξε στο google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα