Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλαξα ψυκτρα επειδη η δικια του ηταν μικρη..και καθαρισα την παστουλα και εβαλα δικια μ..η θερμοκρασια που ειδες ηταν με prime και chrome ανοιχτο..στο δωματιο ειναι νορμαλ η θερμακρασια..τα win δεν ειναι φορτωμενα ..ειναι καινουριο το pc και δεν εχει τιποτα μεσα σχεδον..amd fx-4300 8 gb ram ..και μητρικη asus..

Για θερμοκρασίες σε AMD ΜΟΝΟ AMD OVERDRIVE το έχουμε πεί πολλές φορές.

Επίσης,πάστα γιατί εβαλες αλλαξες ψυκτρα;

επίσης,εαν δεν εχεις πληρώσει για την άδεια του νορτον πέταξέ το,πέρα απο κακό είναι και βαρύ για το οποιοδήποτε σύστημα.

και τι μου προτεινεις αντι του norton?

Δημοσ.

το ξαναγράφω.

Κανένα πρόγραμμα πλην του amd overdrive και του HWinfo ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ 100% σωστή μέτρηση σε fx επεξεργαστή.

Εαν βλεπεις εσυ 45°C στο Hwmonitor δεν σημαίνει οτι τόσο διαβάζει και το overdrive.

απο free bitdefender.

απο paid nod32,kaspersky.

• Like 1
Δημοσ.

αλλαξα ψυκτρα επειδη η δικια του ηταν μικρη..και καθαρισα την παστουλα και εβαλα δικια μ..η θερμοκρασια που ειδες ηταν με prime και chrome ανοιχτο..στο δωματιο ειναι νορμαλ η θερμακρασια..τα win δεν ειναι φορτωμενα ..ειναι καινουριο το pc και δεν εχει τιποτα μεσα σχεδον..amd fx-4300 8 gb ram ..και μητρικη asus..

Eγω στα 7αρια μου χρονια ειχα Window Essentials και ημουν ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Eγω στα 7αρια μου χρονια ειχα Window Essentials και ημουν ευχαριστημενος.

το MSE πλέον είναι πιο τρύπα και απο δίχτυα τερματοφύλακα.

Δεν το λέω εγώ,τόσες δοκιμές έχουν γίνει και παίρνει μηδενικά σε προστασία πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

το MSE πλέον είναι πιο τρύπα και απο δίχτυα τερματοφύλακα.

Δεν το λέω εγώ,τόσες δοκιμές έχουν γίνει και παίρνει μηδενικά σε προστασία πλέον.

H αληθεια ειναι δεν το γνωριζα αυτο μιας και πλεον δεν δουλευω καθολου antivirus.

Δημοσ.

Προσωπικά εχω το eset smart security . Στο προτείνω. Το norton ειναι βαρύ. Εντάξει μπορεί να μου φαίνεται λιγο το 44 με στρες αλλά όχι και απίθανο. Τσέκαρε και το amd να δεις θερμοκρασία. Αερίζεται καλα το κουτί σου?

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά εχω το eset smart security . Στο προτείνω. Το norton ειναι βαρύ. Εντάξει μπορεί να μου φαίνεται λιγο το 44 με στρες αλλά όχι και απίθανο. Τσέκαρε και το amd να δεις θερμοκρασία. Αερίζεται καλα το κουτί σου?

οι fx έχουν οριο του 62°C στους πυρήνες και 70°C στο package οπότε τα 44 είναι αρκετά καλά ΕΑΝ τα βλέπει απ το overdrive.

H αληθεια ειναι δεν το γνωριζα αυτο μιας και πλεον δεν δουλευω καθολου antivirus.

linux η deep freeze το σύστημα;

αντιβιωτικό δεν παίζει να βγάλω ποτέ απ το σύστημα,πέρα του οτι δεν είμαι κανένας αδαής με το ίντερνετ νιωθω οτι βγαίνω στο νετ χωρίς προφυλαξη :P

Δημοσ.

linux η deep freeze το σύστημα;

αντιβιωτικό δεν παίζει να βγάλω ποτέ απ το σύστημα,πέρα του οτι δεν είμαι κανένας αδαής με το ίντερνετ νιωθω οτι βγαίνω στο νετ χωρίς προφυλαξη :P

windows 10 χαλαρος :P

Kαι γω γενικα προσεχω που μπαινω και τι κανω απλα αραια και που τρεχω κανα Malwarebytes για να νιωθω καλα με τον εαυτο μου  :lol:

Δημοσ.

F-Secure. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. 

Δημοσ.

www.360totalsecurity.com/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...