Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στρέσσαρε τον επεξεργαστή με ενα πρόγραμμα πχ prime95, Occt και δες τις μέγιστες θερμοκρασίες.

το λίγο παραπάνω δεν αποτελεί πρόβλημα,το πολύ παραπάνω θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εβαλες πολυ παραπανω θα εχει ξεχειλισει γυρω γυρω καθως κουμπωσες τον επεξεργαστη. :P

Αν παλι εχει βαλει ελαχιστη παραπανω δεν σου πειραζει καθολου. Οπως αναφερθηκε κιολας τσεκαρε τις θερμοκρασιες σου με ενα προγραμματακι. Προσθετω και το HWmonitor.

• Like 1
Δημοσ.

πως βλεπω τις θερμοκρασιες?

μ βγαζει συνεχεια αυτο...

Αυτο απ οτι βλεπω ειναι απο το Norton και ειναι κλασσικα αχρηστα πραγματα που σου πεταει χωρις λογο :)

[Mon Nov 23 20:20:47 2015]
Self-test 640K passed!

το κατεβασα.. 44,5 λεει...

Tι επεξεργαστη εχεις? Και με τι χρηση σου εβγαλε 44.5?

Δημοσ.

amd fx-4300 4πυρηνος..τπτ μονο το chrome ειχα ανοιχτο..

και ειχα και το prime95 ανοιχτο

Μια χαρα ειναι η θερμοκρασιες σου. Σε νορμαλ επιπεδα :D

Δημοσ.

44.5 με stress ή idle? Στην πρώτη περίπτωση μου φαίνεται λίγο, στην δεύτερη πολύ. Τι ambient έχεις?

Δημοσ.

πως τα βλεπεις τ πραγματα?απλα επειδη ειναι καινουριος ο υπολογιστης θελω να ειμαι σιγουρος οτι δουλευει ενταξει..ευχαριστω παντως πολυ για την βοηθεια

44.5 με stress ή idle? Στην πρώτη περίπτωση μου φαίνεται λίγο, στην δεύτερη πολύ. Τι ambient έχεις?

δεν το κατεχω το αθλημα και πολυ και με μπερδεψες τωρα..πως μπορω να δω τ amblient εχω?

post-368959-0-92078500-1448303434_thumb.png

Δημοσ.

ambient ειναι η θερμοκρασια που εχεις στο δωματιο μεσα.

την εργοστασιακη ψυχτρα εχεις?εαν ναι νομιζω ειχε παστα ηδη επανω η ψυχτρα η εργοστασιακη οποτε δεν θα επρεπε να βαλεις.

Δημοσ.

Για θερμοκρασίες σε AMD ΜΟΝΟ AMD OVERDRIVE το έχουμε πεί πολλές φορές.

Επίσης,πάστα γιατί εβαλες αλλαξες ψυκτρα;

επίσης,εαν δεν εχεις πληρώσει για την άδεια του νορτον πέταξέ το,πέρα απο κακό είναι και βαρύ για το οποιοδήποτε σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα τα 50-55 που χτυπαει η μητρικη στην πανω γραμμη ξερει  κανεις να πει τι ειναι? Εμενα πολλα μου φαινονται  :wacko:

Δημοσ.

Το 44.5 στο έβγαλε με prime? Δηλαδή με 100% CPU? Η χωρίς prime ( η κάποιο ανάλογο ) απλα με chrome?

Επίσης τι ψήκτρα έχεις?

Έβγαλες την παλιά και έβαλες άλλη ή είχε απο μόνη της?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...