themisth Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, εδώ και μερικές εβδομάδες είμαι στο ψάξιμο για ένα νέο υπολογιστή(build).Έχω καταλήξει στα περισσότερα hardware αλλά είμαι σε σκέψη για το λογισμικό.Η ερώτηση είναι εάν θα μπορούσα να εγκαταστήσω τα windows 7 στο σύστημα μέσω usb flash και να τα ενεργοποιήσω και μετά να κάνω την αναβάθμιση σε windows 10. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Xristaras12 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ναι θα μπορεσεις. Θα πρέπει όμως να περαστούν όλες οι ενημερώσεις των 7 και μετά θα γίνει η αναβαθμιση στα 10αρια.
0verc0me Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ναι θα μπορεσεις. Θα πρέπει όμως να περαστούν όλες οι ενημερώσεις των 7 και μετά θα γίνει η αναβαθμιση στα 10αρια. Να ρωτησω κ εγω, κατι που λεγαν οτι μετα απο 1 χρονο θα χρειαστει να αγορασεις αδεια, ισχυει η οχι;
Xristaras12 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 απο την στιγμή που εμφανίστηκαν τα 10άρια έχεις 1 χρόνο να τα περάσεις δωρεάν,μετά θα είναι μόνο επι πληρωμή και δεν θα γίνεται το upgrade,αυτό γνωρίζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Βάζεις τα 7αρια, τα ενεργοποιείς και μετα κατεβαζεις το media creation tool και επιλέγεις 'Αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή'. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις όλες τις ενημερωσεις.
salida Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αν το θέμα είναι η διαδικασία της αναβάθμισης με υπάρχον serial τότε τα windows 10 με το τελευταίο update του Νοεμβρίου δέχονται κανονικά τα serials windows 7 , 8 , 8.1 .
themisth Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!
alxlightning Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 με το βερζιον 1511 μπορεις κατ ευθειαν να εγκαταστησεις 10αρια και να κανεις ακτιβεητ με κλειδι απο 7, 8 η 8.1 τις περισσοτερες φορες περναει χωρις προβλημααν εχεις θεμα στειλε μου να σε βοηθησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα