Προς το περιεχόμενο

Led για κουτι

spirosR7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα χαιρετω την παρεα! Λοιπον ψαχνω ενα καλο led για κουτι προτιμω να ειναι rgb και να εχει ετοιμα βυσματα πχ molex γιατι δε το εχω με τις συνδεσεις κλπ. Ειχα παρει παλια ενα akasa απο το eshop αλλα ηταν πολυ δυνατος ο φωτισμος σε σημειο ποθυ ηταν ενοχλητικος υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο καποιο μαγαζι απο Αθηνα πειτε μου αν γινετε. Ευχαριστω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα χαιρετω την παρεα! Λοιπον ψαχνω ενα καλο led για κουτι προτιμω να ειναι rgb και να εχει ετοιμα βυσματα πχ molex γιατι δε το εχω με τις συνδεσεις κλπ. Ειχα παρει παλια ενα akasa απο το eshop αλλα ηταν πολυ δυνατος ο φωτισμος σε σημειο ποθυ ηταν ενοχλητικος υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο καποιο μαγαζι απο Αθηνα πειτε μου αν γινετε. Ευχαριστω :)

^ Χρώματος; 

Aν και απο Αθηνα δεν γνωριζω,θα σου προτεινα γενικα να παρεις απο ιντερνετ και απ εξω διοτι οταν κοιτουσα παλια ειχε αρκετες διαφορες στις τιμες. 

Δες πχ  Link.png Site: Banggood

Χρωμα μπλε. Αυτο που εστειλες φιλε θελει να κατσεις να το συνδεσεις μονος και δεν εχω ιδεα πως γινετε η συνδεση.. θα ηθελα κατι ετοιμο πχ το βαζω στο molex του τροφοδοτικου κατευθειαν οχι να κατσω να ανοιγω καλωδια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...