Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ο συγκεκριμένος i3 δεν είναι καλύτερος από κανέναν i5 και το ht βοηθάει στα παιχνίδια αλλιώς οι pentium θα απέδιδαν το ίδιο με τους i3. Στους φθηνούς επεξεργαστές (pentium-i3) φαίνεται η διαφορά που κάνει το ht αλλά στους ακριβούς όχι και τόσο (i5-i7) γατί είναι αρκετά δυνατοί για οποιοδήποτε παιχνίδι. πχ Συγνωμη δεν καταλαβαινω Ρωσσικα για να δω τι ρυθμιζεις βαζει και δεν βλεπω και τι καρτα χρησιμοποιει. Βεβαια παλι καλα που ολα αυτα τα benchmarks γινονται σε 1080p γιατι σε 1440P θα πεφτανε πολλα γελια.
8elwADSL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ούτε εγώ ξέρω ρώσσικα αλλά θέλω να πιστεύω πως χρησιμοποιεί τις ίδιες ρυθμίσεις με την ίδια gpu μιας και είπε να κάνει ένα τέτοιο βίντεο και να το ανεβάσει. Τα σημερινά παιχνίδια τρέχουν άνετα σε όποιον επεξεργαστή μπορεί να τρέξει 4 threads οπότε με έναν 860K ή i3 και μια ικανή gpu 380/960 μπορεί ο καθένας να παίξει ότι παιχνιδάκι θέλει.
Giannis_kan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Παντως για μενα η Amd ειναι καβαντζωμενη και μια χαρα βγαζει χρηματα απο τις κονσολες λογω του οτι εχει δωσει επεξεργαστη. Η πιτα ειναι μοιρασμενη εδω και καιρο και ολοι τους ευχαρηστημενοι ειναι.
STORM1978 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Οσο τα παιχνιδια που παιζουμε ειναι τα αθλια console ports τοσο προκοπη δεν θα δουμε στους επεξεργαστες γιατι πολυ απλα αξιοποιηση hardware και optimization δεν υπαρχει. Στο overclocking κομματι ακομα και με τους τωρινους επεξεργαστες ειναι οι περισσοτεροι ικανοποιημενοι και απο τις 2 μεριες. Για παραδειγμα εσυ τι ακριβως παραπανω περιμενεις απο τους Zen που δεν σου προσφερει ηδη ο επεξεργαστης σου και θα σε αναγκασει σε παραπανω εξοδα για αναβαθμιση αν το κρινεις?? Και overclocking καλο εχεις κανει/σου εχει κατσει καλο κομματι(οταν οι περισσοτεροι με το ζορι 4.5ghz να εχουν φτασει τον εν λογω επεξεργαστη,και ειδικα αν μιλαμε για gaming Pc μεγαλο κομματι ουτε καν εχει ασχοληθει με το Oc) και σε παιχνιδια σε καλυπτει και με το παραπανω το pc που εχεις και αν ηθελες με τα χρηματα που εδωσες πηγαινες και σε Intel πλατφορμα με δυνατοτητα για overclock με βαση το συστημα της υπογραφης(δηλαδη κοστος επεξεργαστη-μητρικης-ψυξης) σε περιοδο που η Intel ειχε και εχει μονοπωλειο στους επεξεργαστες στα χρηματα αυτα. Γιαυτο λεω οτι ειναι ψιλο οτι να ναι αυτο που διαβαζω ''αντε να ερθουν οι Zen για καλο ολων μας''. Γιατι δηλαδη τωρα μας αναγκαζει η Intel να αναβαθμιζουμε καθε χρονο επεξεργαστη???ή μηπως δεν υπαρχουν επεξεργαστες για ολες τις τσεπες??? Το μόνο σίγουρο φίλε είναι ότι δεν θα αλλάξω μηχάνημα έτσι απλά. 1 χρόνο θα κλείσει τον Μάρτιο το συγκεκριμένο οπότε εκτός και αν μου χαρίσουν καινούριο δεν το αλλάζω. Τώρα στα υπόλοιπα, ναι έχω πέσει σε φοβερό κομμάτι επεξεργαστή, όπως και μητρική/gpu οπότε είμαι υπέρκαλυμμένος. Η ψύξη αγοράστηκε καθαρά για το OC και για την ησυχία που ήθελα , αλλιώς θα ήμουν με καμιά ND-14. Το μηχάνημα όμως δεν είναι καθαρά για gaming, εκτελεί και χρέη video editting/rendering, coding εκτός των υπολοίπων καθημερινών όπως μουσική,browsing με 18 καρτέλες ανοιχτές σε chrome και ότι μένει gaming (Witcher 3, Insurgency, Skyrim etc.). Το μόνο που θα αλλάξω για τώρα θα είναι οι μνήμες να πάω σε 16gb (2*8) . Για τους ΖΕΝ απλά λέω επιτέλους να κλείσουν την ψαλίδα όσο γίνεται με τους αντίστοιχους INTEL και εννοείται αν γίνει αυτό, η AMD θα τους τιμολογήσει και ανάλογα. 2
fallen4ngel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ή θα κατεβάσει η Intel τις τιμές που έφτασαν στο Θεό. 5
Aten-Ra Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Οι Core i3 έχουν αρχίσει και μένουν πίσω σε πολλά σημερινά παιχνίδια. Επίσης μην βλέπετε μόνο τα fps, να βλέπετε και τα Frame Times, σε μερικά παιχνίδια με Core i3 το Stuttering είναι τόσο μεγάλο που σε ζαλίζει και ας βγάζει μεγάλα fps. 7
John-lamia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Οι Core i3 έχουν αρχίσει και μένουν πίσω σε πολλά σημερινά παιχνίδια. Επίσης μην βλέπετε μόνο τα fps, να βλέπετε και τα Frame Times, σε μερικά παιχνίδια με Core i3 το Stuttering είναι τόσο μεγάλο που σε ζαλίζει και ας βγάζει μεγάλα fps. Νταξ, αυτά είναι στα τεστ που κάνουν και τα site με μεγάλες κ δυνατές κάρτες. Εμείς οι απλοί χρήστες δεν παίζει να έχουμε έναν Ι3 με μια μεγάλη κάρτα.
Aten-Ra Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Νταξ, αυτά είναι στα τεστ που κάνουν και τα site με μεγάλες κ δυνατές κάρτες. Εμείς οι απλοί χρήστες δεν παίζει να έχουμε έναν Ι3 με μια μεγάλη κάρτα. Και με την HD7950 1GHz που έχω συμβαίνει, δεν χρειάζεται να έχεις GTX980Ti για να συμβεί.
John-lamia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Και με την HD7950 1GHz που έχω συμβαίνει, δεν χρειάζεται να έχεις GTX980Ti για να συμβεί.Κ με 7950 ;;;;;Τόσο πολύ ; Με έναν fx 6300 πιστεύεις ότι θα υπήρχαν διάφορες ; Διλαδι με ποιο μικρά cores αλλά ποιο πολλά.
Aten-Ra Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα με 3x Modules αλλά πιστεύω ένας FX6300 στα 4 με 4.5GHz θα είναι σαφώς καλύτερος.
Farmakon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι αν προσθεσεις το κοστος του 6300 και μιας καλης ψυκτρας των 40 ευρω, ανεβαινεις στην ιδια τιμη που θα εβρισκες ενα κλειδωμενο haswell i5 που καλυπτει εξισου καλα με τον 6300 τις αναγκες τοσο σε παιχνιδια οσο και σε εφαρμογες γραφειου.
John-lamia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι αν προσθεσεις το κοστος του 6300 και μιας καλης ψυκτρας των 40 ευρω, ανεβαινεις στην ιδια τιμη που θα εβρισκες ενα κλειδωμενο haswell i5 που καλυπτει εξισου καλα με τον 6300 τις αναγκες τοσο σε παιχνιδια οσο και σε εφαρμογες γραφειου. Γιατί ο Ι5 δεν θέλει ψήκτρα ; Δύο φιλαράκια μου έχουν τον 6300 με την στοκ ψήκτρα επάνω κ δεν έχουν πρόβλημα ούτε από θερμοκρασίες ούτε από θόρυβο ! Εγώ με την στοκ του 1055Τ που εχα κάποτε είχα κ περισσότερο θόρυβο κ κουλες θερμοκρασίες.
Aten-Ra Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ο FX6350 Ελλάδα ξεκινά στα 140 Ευρώ και μπορεί άνετα να δουλέψει με το δικό του heat-sink στα 4.2GHz. Ο FX6300 Ελλάδα ξεκινά στα 115 Ευρώ και με ένα Heat-Sink των 30-40 Ευρώ δουλεύει άνετα στα 4.6GHz. Σύνολο 145-155 Ευρώ. Ο Core i3 6100 Ελλάδα κοστίζει 131 Ευρώ. Ο φτηνότερος Core i5 στην Ελλάδα ξεκινά από τα 193 Ευρώ. 3
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Βλεπω ανεβηκαν παλι οι τιμες.Ο i5 4440 κοστιζε μεχρι πριν λιγο καιρο 181ευρω. Ε ρε καταντια.... 4
TheELF Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Κ με 7950 ;;;;; Τόσο πολύ ; Με έναν fx 6300 πιστεύεις ότι θα υπήρχαν διάφορες ; Διλαδι με ποιο μικρά cores αλλά ποιο πολλά. Όλα τα τελευταία παιχνίδια βγάζουν έντονο stutter τυχαία σε κάποια συστήματα,ψάξε για GTA V / arkham knight / black ops 3/ fall out 4 ,για να αναφέρω μόνο κάποια,σε κάποιους βγάζει έντονα προβλήματα και σε άλλους παίζουν ομαλά και δεν έχει σχέση το σύστημα,μπορεί να το κάνει και σε πολύ δυνατά συστήματα και μπορεί να παίζει και ομαλά σε πολύ αδύναμο. Από εκεί και πέρα αν έχεις ψιλά FPS μπορείς να ρίξεις ένα vsync και να παίζεις ομαλά,αν έχεις όμως χαμηλά FPS (λόγου cpu) δεν υπάρχει καμία ρύθμιση και κανένα πρόγραμμα που να το φτιάχνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα