Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζύγισε τις ανάγκες σου, αν πραγματικά χρειάζεσαι πιο δυνατά γραφικά πας σε μια λύση apu, διαφορετικά αν είσαι οκ πας σε 6300 και μετά από κάνα χρόνο αν χρειαστείς δύναμη γραφικών κουμπώνεις μια καλή κάρτα και είσαι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Δημήτρη,νόμιζα πως έχεις καταλήξει...Έχουμε πει ήδη πολλές απόψεις και όπως σου λέει και ο multicore,αλλά σου είχα πει και εγώ πρέπει να ζυγισεις τι θες!

Αν θες άμεσο αποτέλεσμα ΚΑΙ στα γραφικά τότε πας σε apu,αλλιώς σε fx με καλύτερη προοπτική μελλοντικών αναβαθμίσεων! Και εννοώ με μια καλύτερη κάρτα οποτε μπορείς χρηματικα (έστω μεταχειρισμενη,όπως κάνω και εγώ στο 90% των αγορών μου),αλλά μπορεί και σε 2-3 χρόνια και σ' έναν 8320 που θα σε υπερκαλυψει άνετα για τα επόμενα 4-5 χρόνια.

Νομίζω πως προσωπικά δεν μπορώ να σε βοηθησω άλλο...Καλές αγορές!

• Like 2
Δημοσ.

Μπορω να πω οτι απο όλα τα Intel vs Amd threads αυτό βγήκε το πιο ώριμο με ελαχιστες γραφικότητες , να πω ενα μπραβο λοιπον (υπάρχει ελπίδα) .

Υ.Γ. Όχι δεν τρολαρω σοβαρα μιλαω

• Like 5
Δημοσ.

Μπορω να πω οτι απο όλα τα Intel vs Amd threads αυτό βγήκε το πιο ώριμο με ελαχιστες γραφικότητες , να πω ενα μπραβο λοιπον (υπάρχει ελπίδα) .

Υ.Γ. Όχι δεν τρολαρω σοβαρα μιλαω

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Νομίζω πως εισακούσθη το μήνυμα και σιγά σιγά τα threads θα είναι όλο και πιο ώριμα ;).

• Like 1
Δημοσ.

Με το πρωτο εχχχχχχ δεν συμφωνω αλλα οκ λεμε τωρα, το δευτερο δυστηχως ακριβο αν και καλο.

Η καλυτερη δυνατη λυση για τον φιλο για να παρει τα μεγιστα και μεσα στο budget που διαθετει ειναι συνδυασμος 6300+ 970 chipset 8Gb RAM και μια GPU στα μετρα 5850-6950 σε AMD ή 560Ti-570 σε NVidia. 

Δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα που να το χτυπαει, τωρα αν παμε στην λογικη ε 10€ εδω 10€ και να με 20€ στο αλλο πας εκει μαλλον θα ξεφυγουμε παλι  :-D

Δυστηχως εκει που χανεται η μπαλα ειναι οτι κανουμε προτασεις συμφωνα με αυτα που θεωρουμε καλυτερα εμεις, δεκτο αλλα υπαρχει το θεμα οτι αλλος πληρωνει  :-(

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...