fallen4ngel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα fallen.Τι εννοεις με το καμια συγκριση? Καλησπέρα φίλε μου. Φυσικά και είναι ανώτερος ο FX τι άλλο APU με το ζόρι μέχρι 720p και για HTPC all around σύστημα μια χαρά είναι για τα λεφτά τους αλλά αν θέλει κάτι παραπάνω από Lol ας βρει κάνα 6πυρηνο FX από αγγελία μαζί με μια καλή μητρική να μην έχει προβλήματα και problem solved. Και ποια η γνωμη σου fallen για intel γιατι εγω δεν τηβ ξερω Δεν θα απαντήσω συγνώμη γιατί δεν έχει νόημα. Ένας από τους ελάχιστους αντικειμενικούς του φόρουμ (Thanos) νομίζω περιγράφει μια χαρά το όλο θέμα, για τους άλλους γραφικούς που κοιμούνται με το μπλε κασκόλ και όλα είναι καλά δεν έχω να πω τίποτα, δεν έχει νόημα. 2
pano Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 , για τους άλλους γραφικούς που κοιμούνται με το μπλε και κόκκινο κασκόλ και όλα είναι καλά δεν έχω να πω τίποτα, δεν έχει νόημα. Έτσι είναι η σωστή πρόταση,αλλιώς εντάσσεσαι αυτομάτως και εσύ στους γραφικούς 1
fallen4ngel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Έτσι είναι η σωστή πρόταση,αλλιώς εντάσσεσαι αυτομάτως και εσύ στους γραφικούς Προφανώς δεν έχεις διαβάσει γενικά την άποψη μου. Εγώ είμαι με την τσέπη μου μετοχές πουθενά Αλλά οκ δέχομαι την διόρθωση αν και από AMD δεν έχω ακούσει κανένα να λέει ότι τα Intel δεν είναι δυνατότερα. 2
MrLifeguard Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου. Φυσικά και είναι ανώτερος ο FX τι άλλο APU με το ζόρι μέχρι 720p και για HTPC all around σύστημα μια χαρά είναι για τα λεφτά τους αλλά αν θέλει κάτι παραπάνω από Lol ας βρει κάνα 6πυρηνο FX από αγγελία μαζί με μια καλή μητρική να μην έχει προβλήματα και problem solved. Στα λόγια μου έρχεσαι!Και εγώ αυτό προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη,καθώς είχα fx 6300 και γνωρίζω τις δυνατότητες του...Τέσπα,ελπίζω να βοηθησαμε τον ts. 1
fallen4ngel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Στα λόγια μου έρχεσαι!Και εγώ αυτό προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη,καθώς είχα fx 6300 και γνωρίζω τις δυνατότητες του...Τέσπα,ελπίζω να βοηθησαμε τον ts. Να το προσεξεις γιατι τωρα τελευταια με αποκαλουν "μπαρμπα", "σεβομαι την ηλικια σου" και αλλα τετοια καλουδια μερικοι ειδημονες. 1
Millennium Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ για αυτά που θέλει ο ts, AMD APU θα πρότεινα. Αν δεν μπορεί να ανέβει για FX 6300 με μια οκ κάρτα ναι.Εγώ με την igpu του 5800Κ πριν καιρό έπαιζα κάποια παλιότερα από steam και σε 1080p,και lol.Με έναν Α8 7600 πχ θα έχει υποστήριξη και σε DX που η 9600 δεν έχει. 1
Aten-Ra Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν μπορεί να ανέβει για FX 6300 με μια οκ κάρτα ναι.Εγώ με την igpu του 5800Κ πριν καιρό έπαιζα κάποια παλιότερα από steam και σε 1080p,και lol.Με έναν Α8 7600 πχ θα έχει υποστήριξη και σε DX που η 9600 δεν έχει. Και μην ξεχνάμε ότι με τον Kaveri που υποστηρίζει DX-12 θα μπορεί να κάνει CrossFire με τις καινούργιες 14/16nm GPU που θα βγουν μέσα στο 2016 σε Games που υποστηρίζουν DX-12 Multi-adapter. Άρα καλυτέρα να πάρει ένα APU τώρα και μελλοντικά μια DX-12 GPU, παρά τον FX6300 + GT9600. 1
TheELF Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 που θα βγουν μέσα στο 2016 σε Games που υποστηρίζουν DX-12 Multi-adapter. Να πάρει τώρα απόφαση για κάτι που ίσως να βγει ίσως και όχι; Ναι ξέρω, η υποστήριξη σίγουρα θα βγει, το θέμα είναι ότι ελάχιστες εταιρίες θα κάνουν τον κόπο να το υποστηρίξουν στα παιχνίδια τους μιας και είναι φοβερός μπελάς ο προγραμματισμός για multi adapter και ίσως καταλήξει όπως και το mantle, σε ούτε μια δεκαριά παιχνίδια και με βελτιώσεις μόνο φαινομενικές στα bench ή όταν θα είσαι μόνος σου στην οθόνη και θα κοιτάς κάναν τοίχο.
Aten-Ra Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Και 10 games να το υποστηρίξουν είναι καλύτερο να το έχεις το Hardware παρά να μην το έχεις.
MrLifeguard Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Να προτιμήσει να το έχει δηλαδή ενώ μπορεί αυτά τα games να μην τα παίξει καν?Και να μην προτιμήσει να πάρει εναν πιο δυνατό cpu (γενικά καλύτερη am3+ πλατφόρμα),που θα τον βγάλει περισσότερα χρόνια,με μια προσθήκη αργότερα μιας κάρτας και ίσως στο μέλλον κ έναν 8320? Δεν τίθεται θέμα για μένα...
Aten-Ra Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα είναι ο ts παίζει τώρα μόνο LoL, γιατί να πάρει τον FX6300 με την αρχαία GT9600 και να μην πάει σε καινούργια πλατφόρμα με καλυτέρα γραφικά με ένα APU ?? Μελλοντικά και με το APU μπορείς να βάλεις ξεχωριστή GPU.
fallen4ngel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα να δεις που θα συμφωνησω με τον Elf, μάλλον στραβά ξύπνησα Πάντως αν περιμένει κανείς για τα καλουδια του DX12 στο επίπεδο που αναφέρεις θα περάσει το 16 και αν... Άσε το πόσα παιχνίδια θα παίξουν σωστά αυτό το αφήνω στην άκρη. Απλά δεν υπάρχει λογική να πάρει κάτι τώρα με βάση το διάβασμα του φλυτζανιου τι θα γίνει το '17. Ή καλύτερη λύση είναι ελαφρώς μτχ 6300 μαζί με μια GPU και να λύση το πρόβλημα του εδώ και τώρα. 2
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Παιδια fx + μητρικη +ram + gpu δεν βγενει ..εκτως κ αν στραφω σε μεταχειρησμενα οπως μ προτεινε ο fallen . Επεισης με το που φτιαξω οτι φτιαξω ..αυτο ειναι τετελεσθε ..το κουτι θα ξανανοιξει μονο για καθαρισμα .Δεν νομιζω να μπορω να μαζεψω λευτα γιαα να βαλω κατι αλλο ή κατι νεο ...αλλα κ εστω οτι μαζεψω καποια χρηματα θα πανε σε ssd .
MrLifeguard Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αν κανεις υπομονή και ψαχνεις συνέχεια θα βρεις σιγουρα!Αλλιώς πήγαινε σε apu...Όπως και να χει,διάφορα απ το σύστημα που έχεις τώρα θα δεις...Η μελλοντικη αγορά ssd επιβάλεται! 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα τα μεταχειρισμένα με προσοχή, αν όντως σε συμφέρουν και αν όντως αξίζουν, διαφορετικά πήγαινε σε έναν apu να τελειώνεις, να έχεις ένα φθηνό all around που θα κάνει τα πάντα. Εννοείται πως αλλάζεις τροφοδοτικό, δεν μένεις με το nod, κρατάς ας πούμε σκληρό κουτί και αλλάζεις μόνο cpu-mobo-ram. Προϋπόθεση να πας σε dual channel ram αν πας σε apu, δηλαδή σε 2 sticks, διαφορετικά με ένα stick έχεις 50% χειρότερες επιδόσεις στα ενσωματωμένα γραφικά. Τα ενσωματωμένα γραφικά θέλουν dual channel γρήγορες μνήμες, 1866 mhz και πάνω μέχρι τα 2400 mhz. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα