Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορεις με τη λεξη χειροτερος να παρουσιασεις τη πραγματικοτητα αναμεσα στυς δυο οσον αφορα το gaming!Απλα στα περισσοτερα παιχνιδια εχει ενα προβαδισμα ο i3,ομως βλεπουμε ποσα συγχρονα παιχνιδια πλεον χρησιμοποιουν πανω απο 2 πυρηνες. Επισης τον ts δεν τον λες και gamer,οταν παιζει ενα lol και αλλα παιχνιδια τετοιων απαιτησεων...Πιο χρησιμος θα του ειναι ο fx 6300 ( υποψην οτι εχει την 9600 gt ) σε πραγματα που θα θελει να κανει,οπως το να εχει ανοιχτα αρκετα προγραμματα σαν φοιτητης που ειναι! Γνωμη μου και του την ειπα και σε π.μ. ,οτι αν εχει σκοπο να πορευτει μ'αυτο το συστημα για τα επομενα 4-5 χρονια (οσο σπουδαζει) και δεν εχει σκοπο να αναβαθμισει το combo τοτε να παει σε fx 6300+gigabyte ud3p+8 gb ram με κοστος ολα αυτα ακριβως στα 250 ευρω. Πρωτα απο ολα,παρακαλω για το Θεο πια με την παραπανω πιπιλα''ποσα συγχρονα παιχνιδια χρησιμοποιουν πανω απο 2 πυρηνες'' 2χρονια αυτο βλεπω να γραφεται συνεχεια και να που ειμαστε στο 2015 και σε λιγο 2016 και ακομα ο i3 ειναι μπροστα στα περισσοτερα παιχνιδια απο τον Fx 6300.Προφανως και δεν αξιζει σαν αγορα ο i3 αλλα η αληθεια αυτη ειναι,οπως και το γεγονος οτι παιζουμε αθλια console ports με τραγικο Optimization. Στο ζουμι τωρα.Δηλαδη θες να μου πεις οτι προτεινεις Fx 6300+9600Gt αντι για APU Amd???Σοβαρα τωρα?
MrLifeguard Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι το θέμα τι προτείνω εγώ,αλλά τι θέλει ο αγαπητός ts.Αν δεν το ξεκαθαρίσει ο ίδιος στον εαυτό του δεν μπορώ να τον βοηθησω ούτε εγώ ούτε εσυ! Καθαρά ανάμεσα σε fx6300 και apu,εννοείται πως προτείνω τον fx!Αν οι απαιτήσεις του σε games καλύπτονταν μέχρι τωρα από μια 9600gt τότε που υπάρχει πρόβλημα?
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Παιδια να σας πω οτι ειχα ενα intel core 2 duo μια gpu pci-ex albatron 9600 gt 512mb και 2 ram 2 gb ddr2 και επαιζα λολ και ημουν πολυ ευχαριστημενος με την ανταποκρηση του pc ..... Απο οτι εχω καταλαβει ολα αυτα που παιζουν εδω (κατι overclock που ακουω κατι υδροψυξεις κλπ ) μου φαινονται αφενος ολιγον κινεζικα και αφετερου καταλαβαινω οτι ειναι περισσοτερο η κα*λα να τα κανεις αυτα ...κατι σαν τα κωλ*φτιαγμενα αμαξια ....Δεν λεω θα γουσταρα πολυ να εχω ενα γ*μηστερο pc αλλα δεν εχω ουτε την τεχνογνωσια ουτε τα λευτα ουτε μπορω να παρω τα ρισκα μην.τυχον.καψω τπτ ...Οταν ειπα σε εναν τεχνικπ το.προβλημα μου και του ειπα για κτ overclock κτλπ μου.ειπε"γτ το ψαχνεις τοσο"Anyway αυτο που θελω να ρωτησω και να ζητησω την γνωμη σας μου ειπαν ειναι καλητερο να χρησιμοποιεις 4 πυρηνες παρα 2 ...και οπως καταλαβαινετε 4 πυρηνες για intel θελω 180 ευρο οποτε εσεις που ασχοληστε με το.θεμα μου ..τι λετε να βαλω εναν cpu 100€ 2πυρηνο intel ή εναν 4πυρηνο amd ?(100 ευρω πανω κατω εννοω οχι ακριβως ) ευχαριατω πολυ που συνεχιζεται.και ασχοληστε !! Ξαναπες μου γιατι να δωσει ολο το Budget του για Fx 6300 και οχι για Apu....
MrLifeguard Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ενταξει Fulgore,ας πάρει apu,θα ζήσει μια τρομερή εμπειρία με την αύξηση της απόδοσης των γραφικών! Μ'αυτο που μου λες,τότε καλύτερα να μείνει ως έχει μέχρι να μπορεί να αγοράσει εναν i5! 1
jgeorgiou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αν είναι να πάρει AMD APU και να παίζει σε άθλια ανάλυση και ρυθμίσεις (μέτρια settings 720p gaming) , καλύτερα να μείνει με το μηχάνημα που έχει και να φάει τα λεφτά σε καραμέλες να γλυκαθεί ή να τα κάψει στο τζάκι να ζεσταθεί τουλάχιστον. Αντιθέτως με Ι3 & κάρτα γραφικών 260Χ , 370 , 750ΤΙ παίζεις 1080 σε συμπαθητικές ρυθμίσεις και αυτό είναι το απολύτως "φθηνότερο" gaming pc. Αντιστοιχη ταχύτητα στο gaming με τον Ι3 4170 έχει ο FX8350 που είναι μακράν ακριβότερος και πολύ θορυβώδης. (αξίζει μόνο για όποιον θέλει να κάνει το κέφι του με o/c) ΥΓ (από κάτω) Thanos1972 το youtube είναι γεμάτο με ι3 4170 και τέτοιες κάρτες που αναφέρω για να δεις στα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν τι απόδοση έχεις. Δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση όποιος θέλει βλέπει με τα μάτια του και δεν πιστεύει σε δογματισμούς.
Thanos1972 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 αυτο το συμπαθητικες με εκανε και κοκκινησα. 2
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια !! σκευτομαι να αγορασω νεο επεξεργαστη και μεχρι προλιγου την intel την.θεωρουσα μονοδρομο ...ομως ειδα οτι στα ιδια ghz παιζουν cpu amd πολυ πιο φτηνοι ... ειναι ομως αξιοπιστοι ? μπορω να βασιστω ? Συγκρινοντας τον intel i3 6100 με 3700 ghz με ποιον amd θα τον αντιστοιχχιζατε ? Και τα ghz ενος cpu ειναι το μονο που κοιταμε για να τον.συγκρινουμε με εναν αλλο ? ... Το pc χρειαζομαι για εργασιες σε word powerpoint excell κτλπ καθως και σε προγραμματα της σχολης μου(spss) για κανα game(κυριος lol) σερφαρισμα στο νετ και καμια ταινια !! Ειναι κριμα να δωσω 136 ευρω για τον i3 6100 που ειχα κατα νου μου ενω μπορω να βρω εναν amd που να αποδιδει το ιδιο με λιγοτερα λευτα ..εσεις τι λετε ? Ετσι παιδια να παρει i5 ή i3 και 750ti και πανω καρτα γραφικων για να παιζει lol.... Αν είναι να πάρει AMD APU και να παίζει σε άθλια ανάλυση και ρυθμίσεις (μέτρια settings 720p gaming) , καλύτερα να μείνει με το μηχάνημα που έχει και να φάει τα λεφτά σε καραμέλες να γλυκαθεί ή να τα κάψει στο τζάκι να ζεσταθεί τουλάχιστον. Αντιθέτως με Ι3 & κάρτα γραφικών 260Χ , 370 , 750ΤΙ παίζεις 1080 σε συμπαθητικές ρυθμίσεις και αυτό είναι το απολύτως "φθηνότερο" gaming pc. Αντιστοιχη ταχύτητα στο gaming με τον Ι3 4170 έχει ο FX8350 που είναι μακράν ακριβότερος και πολύ θορυβώδης. (αξίζει μόνο για όποιον θέλει να κάνει το κέφι του με o/c) Τι gaming Pc ρε μαστορα εχεις παρει χαμπαρι τι χρηση θα ειναι ο υπολογιστης του ts??? Ενταξει Fulgore,ας πάρει apu,θα ζήσει μια τρομερή εμπειρία με την αύξηση της απόδοσης των γραφικών! Μ'αυτο που μου λες,τότε καλύτερα να μείνει ως έχει μέχρι να μπορεί να αγοράσει εναν i5! να τον κανει τι τον i5 ρε συ???Να παιζει lol με Intel HD graphics???Απλα ελεος. Ναι τρομερη εμπειρια ειναι ο APU της Amd σε σχεση με τον Core 2 duo και το τωρινο συστημα που εχει... 1
jgeorgiou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 δες εδώ για παράδειγμα τον Ι3 4130 (3.3Ghz) , εμείς προτείναμε τον μεγάλο του αδερφό ι3 4170 (3.7Ghz) δες τους digital fountry που είναι σοβαροί σύγκριση με τους FX [link=https://www.youtube.com/watch?v=Rutk9ErhKG4][/link] ΥΓ Fulgore Oλοι για "κανένα LOL" ξεκινάνε , φοράνε το παλτό που παίζει σαν gaming pc 8ετίας και μετά ψάχνουν να το σκοτώσουν. Προσωπικά γνωρίζω πολλούς που την πάτησαν με την APU και αναγκάστηκαν να αγοράσουν και vga και μετά και ακριβή ψύξη για να κλοκάρουν μπας και πάρει μπρος και κουνηθεί και στο τέλος ανακαλύπτουν ότι ένας I5 θα τους στοίχιζε φθηνότερα.
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 δες εδώ για παράδειγμα τον Ι3 4130 (3.3Ghz) , εμείς προτείναμε τον μεγάλο του αδερφό ι3 4170 (3.7Ghz) δες τους digital fountry που είναι σοβαροί σύγκριση με τους FX [link=https://www.youtube.com/watch?v=Rutk9ErhKG4][/link] Ποιον Fx ρε συ...Εμεις για Apu μιλαμε.... Ο ts δεν θελει gaming Pc να φτιαξει για το Θεο ρε.τι ακυρα πραγματα γραφετε.... 1
Thanos1972 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 ε και εσυ.ο apu δεν εχει μπλε χρωμα στο κουτι... ΥΓ (από κάτω) Thanos1972 το youtube είναι γεμάτο με ι3 4170 και τέτοιες κάρτες που αναφέρω για να δεις στα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν τι απόδοση έχεις. Δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση όποιος θέλει βλέπει με τα μάτια του και δεν πιστεύει σε δογματισμούς. Τον εβαλα στον κολλητο μου τον 4170 πριν εναν μηνα.ειχε μια 7770 και μεγιστη αναλυση οθονης 1280Χ1024 σε 19αρα οθονη.μια χαρα τα παει και πολυ καλος θα ελεγα και οχι δεν πιστευω σε δογματισμους.με τα ματια μου το ειδα.εαν δεν ειχε καρτα σε apu θα πηγαινα. 1
MrLifeguard Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Να τον κανει τι τον i5 ρε συ???Να παιζει lol με Intel HD graphics???Απλα ελεος. Ναι τρομερη εμπειρια ειναι ο APU της Amd σε σχεση με τον Core 2 duo και το τωρινο συστημα που εχει... Λοιπόν,για να ξεκαθαρισουμε τα πράγματα... Είμαι υπερ του fx 6300 καθαρά ως πιο δυνατού επεξεργαστή ο οποίος θα τον βγάλει για πιο πολύ καιρό σ αυτά που θέλει σε σχέση μ'εναν άλλον apu!Τώρα στο θέμα γραφικων,βολευεται με την gt9600 και λιγο αργότερα μπορεί να πάρει μια μεταχειρισμενη των 60-70 ευρώ και να κάνει τη δουλειά του! Ο φίλος δεν είναι καν gamer,απλά lol παίζει!Έδω δεν έχει καν ssd στο σύστημα του κ ένας από εμάς δεν βρέθηκε να του τον προτείνει ώστε να καταλαβει όντως τι σημαίνει αύξηση ταχύτητας σε καθημερινές εργασίες... @Fulgore,γιατί έχεις κολλήσει τόσο με το θέμα γραφικων?Παλαβοι είμαστε όλοι οι υπολοιποι? 2
Aten-Ra Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ για αυτά που θέλει ο ts, AMD APU θα πρότεινα. 2
fallen4ngel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Καλά τα λέτε αλλά έχει κανένας από εσάς APU; Γιατί από βιντεακια να φαν και οι κότες. Προσωπική εμπειρία μετράει ... Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε FX και APU, με τίποτα όμως. Όσο για τα Intel ή γνώμη μου γνωστή νομίζω σε όσους με ξέρουν μην λέω τα ίδια βαρέθηκα, απλά είμαι αντικειμενικός. 3
MrLifeguard Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Καλά τα λέτε αλλά έχει κανένας από εσάς APU; Γιατί από βιντεακια να φαν και οι κότες. Προσωπική εμπειρία μετράει ... Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε FX και APU, με τίποτα όμως. Καλησπερα fallen.Τι εννοεις με το καμια συγκριση?
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Και ποια η γνωμη σου fallen για intel γιατι εγω δεν τηβ ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα