Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα NEO V με custorm rom 2.3.4 (την πιο ελαφριά που υπάρχει) και το κινητό είναι αρκετά κομπλέ από ταχύτητα. Δηλαδή για χαλαρό σερφαρισματάκι, μηνύματα, κλήσεις και άντε να ακούς και λίγο μουσική είμαι καλυμμένος. Έχω όμως σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία. Κρατάει πάρα πολύ λίγο. Δηλαδή 30 λεπτά να πας να τσεκάρεις ένα fb, τα παίζει και κλείνει. Τις τελευταίες 2 μέρες μάλιστα έδειχνε κολλημένο στο 85% παρόλο που το άφησα να φορτίζει όλη την νύχτα. Δοκίμασα reboots και δεν άλλαξε κάτι. Έκανα reset τις ρυθμίσεις και έβγαλα-έβαλα την μπαταρία και τώρα δείχνει να ένιωσε. Το βάλα να φορτίσει και από εκεί που ήταν ξελιγωμένο μετά από 10 λεπτά στην πρίζα λέει 80% κιόλας ότι φορτίστηκε! :P

Στο δια ταύτα τώρα. ΑΝ αλλάξω μπαταρία μιας και βλέπω ότι είναι φθηνή (http://fixmobile.skroutzstore.gr/p.Gnisia-Mpataria-Sony-Ericsson-BA-700-Xperia-Neo-V-bulk.1207105.html) θα είναι όλα οκ όπως όταν το είχα πρωτοπάρει που μια μέρα την έβγαζα άνετα? Ή μήπως πια το κινητό θέλει πέταμα; Στην δεύτερη περίπτωση θα πάω σε windows phone και συγκεκριμένα σε lumia 640 ή σε 550 όταν βγει λόγω περιορισμένου budget (max 150 euros) γιατί δεν θέλω να δίνω παραπάνω λεφτά για κινητό. Τι προτείνετε; Ρίχτε ιδέες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λεω να πάρεις άλλο κινητό..είναι ξεπερασμένο το Neo V πια! Πρώτον αν πας σε windows phone θα κάνεις καλή επιλογή λόγω χρημάτων και το ότι δεν θα χεις κολλήματα...Απλα ελπίζω να ξέρεις ότι το store είναι περιορισμένο σε σχέση με το android!Πες τι χρήση κανεις και αναλόγως θα σου πούμε!

• Like 2
Δημοσ.

Για να του είναι κομπλε το neo v δν νμζω να έχει πρόβλημα με Windows Phone γτ αν όχι όλα τα μισα κ παραπάνω apps δν θα τα παίζει η θα τα τρέχει με ελεινα μικρά frames οπότε ακόμα και το appstore των Windows θα είναι αναβάθμιση!

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ ασχολούμαι πολύ με τεχνολογία κλπ τα κινητά δεν με συγκινούν καθόλου πρώτον και δεύτερον μόνο στην σκέψη ότι μπορεί να το χάσω ή να μου το κλέψουν και να έχω δώσει για αυτό μια περιουσία με πιάνει ρίγος. Επιπλέον πέρα από το να τραβάω καμιά φωτό, πράγμα που πλέον όλα τα κινητά είναι descent σε αυτό το θέμα, χρησιμοποιώ πολύ πολύ βασικά πράματα. Δηλαδή επιπλέον εφαρμογές που θα βάλω θα είναι το πολύ να ανοίγω κάνα zip αρχείο, να χαζεύω κάνα βιντεάκι με υπότιτλους άντε και κανα teamviewer για να βλέπω το pc μου. Πολύ στοιχειώδη πράματα. Παιχνίδια δηλαδή καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι doc word και τέτοια θα τ'ανοιγει,αν είναι PDF ή κάτι άλλο τέλος πάντων θα ψάξει για την εκάστοτε εφαρμογή όπου υποστηρίζει το συγκεκριμένο (η και αλλα) τύπο(οι) αρχειο(ων)....

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι doc word και τέτοια θα τ'ανοιγει,αν είναι PDF ή κάτι άλλο τέλος πάντων θα ψάξει για την εκάστοτε εφαρμογή όπου υποστηρίζει το συγκεκριμένο (η και αλλα) τύπο(οι) αρχειο(ων)....

Το office αμα θυμαμαι καλα κανει τα παντα!

Αλλα μπορει να ειχα κατεβασει και pdf reader!

Καμερα πολυ καλη το 640 αλαγκαριστο fb viber και τα γνωστα τα εχει αλλα μν περιμενεις οσο καλα οσο android και απο αυτα που διαβαζω οτι το θελεις πιστευω σου κανει γαντι!

Αμα εχεις κ λιγο παρπαανω λεφτα 170 να παρεις το 640XL τοτε εισαι αρχηγος!

Οθονη μεγαλη να κανεις ανετα τα παντα παντα μπαταρια 3ημερο βγαζει με ελαφρια χρηση και καμερα που την μερα τουλαχιστον με καλο φωτισμο συγκρινεται ανετα με flagships το βραδυ οχι κ τοσο χαλαει λιγο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...