Dimitris Gan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα!!!Θα θελα να κάνω μια ερώτηση μήπως και μπορείτε να με βοηθήσετε.Όταν παίζω παίχνίδια τα πρώτα 5 λεπτα συνήθως είναι οκ. Μετα γίνεται μάυρη η οθόνη για 2-3 δευτερόλεπτα και ξανασυνεχίζει το παιχνίδι. Οσο περνάει η ώρα αυτό γίνεται πιο τακτικά. Mερικές φορές εχώ πετύχει να μου βγάζει μήνυμα: windows nvidia kernel mode driver stopped responding. τι μπορεί να φταίει;Το σύστημα μου είναι το εξής:AMD FX-6350GIGABYTE GA-78LMT-USB3CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHZGIGABYTE GTX 550 TI OC 1GBΕπίσης εχω παραγγέλλει aftermarket ψύκτρα (coolermaster hyper tx3 evo) και μαζί την mx-4 γτ η stock ψύκτρα είναι χαλια και κάνει πολύ θόρυβο οταν είμαι σε παιχνίδι (φοβάμαι μην αρχίσει και πετάει ο υπολογιστής.) Απο θερμοκρασίες ο cpu είναι γύρω στους 60-70 βαθμούς οταν παίζω (φαντάζομαι θα ανεβαίνει περισσοτερο σε πιο απαιτητικά παιχνίδια) και η gpu στους 80+ βαθμούς.Εχετε μηπώς καμία ιδέα;(επισης εβαλα μια αλλη καρτούλα για κανα εικοσαλεπτο και δεν ειχα καποιο προβλημα). Μήπως να βάλω την mx-4 και στην καρτα γραφικών (δεν εχω αλλάξει ποτε πάστα σε αυτη).
CmdShepard85 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εαν σου περισσευει λιγη παστα δοκιμασε την, πιθανων να φταινε οι θερμοκρασιες σου.
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Η θερμοκρασία της κάρτας σου είναι. Αν δεν έχεις αλλάξει ξανά πάστα, πήγαινέ την σε κάποιο κατάστημα. Σε κατάσταση Idle τι θερμοκρασίες έχεις σε cpu+gpu? 1
Dimitris Gan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά το πρόβλημα ήταν ο συνδυασμός της συγκεκριμένης κάρτας με τα Windows 10. Όταν εγκατέστησα τα 8.1 όλα δούλευαν κομπλέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα