BadBoy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αν ερχόταν εδώ, θα το σκεφτόμουν σοβαρότατα. Έχω βαρεθεί τις παντόφλες που κυκλοφορούν, θες να πάρεις κινητό και πρέπει να έχεις και καροτσάκι μαζί. 1
gpgalanis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Πλέον με τις χαζομάρες που βγάζει δεν γελάνε ούτε οι εχθροί της. 1
dali13gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Τι τιμή είναι αυτή; Αν είχε πιο λογική θα το αποκτούσα σίγουρα. Με τα κλασσικά touch έχω θέμα να βρω κάθε φορά τι να πατήσω για να δεχτώ / απορρίψω / κλείσω κλήση. Κάθε φορά που το βγάζω από το αυτί μου, είτε τον καιρό θα μου δείχνει, είτε το χρονόμετρο, είτε κάποια άλλη εφαρμογή θα έχει ανοίξει. Ανοίγω το dialer και ψάχνω τι να πατήσω για να βγάλει το keypad κλπ κλπ. Άσε που τέτοια τηλέφωνα μπορούν να δοθούν και σε ηλικιωμένους που θέλουν και κάτι παραπάνω ... Το LG wine έλεγα να το πάρω στη μάνα μου, αλλά φοβάμαι ότι η μπαταρία δεν θα βγάζει τη μέρα, μια και θα ξεχνάει να το φορτίζει. Τώρα έχει ένα απλό dumb phone που κρατάει μέρες ... Μήπως θα πρέπει να πάρεις dumbphone; Δεν βλέπω να τα πηγαίνεις και πολύ καλά με τα smartphone. Όσο για τις εφαρμογές που ανοίγει το αφτί σου, έχει πρόβλημα ο proximity sensor της συσκευής σου. 2
vagos456 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Άμα δεν είχε βγάλει η apple το iphone,κάτι τέτοιες καινοτομίες θα είχαμε ακόμα! Πολύ μπροστά λέμε τα άτομα! Εμπρός, πίσω!! χαχαχαχα! Κατακουζινοί έχουν καταντήσει! 1
rose21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Άμα δεν είχε βγάλει η apple το iphone,κάτι τέτοιες καινοτομίες θα είχαμε ακόμα! Πολύ μπροστά λέμε τα άτομα! Εμπρός, πίσω!! χαχαχαχα! Κατακουζινοί έχουν καταντήσει! ενταξει τα αφης υπηρχαν και πριν το iphone ,απλα μεσω της apple αναπτυχθηκε πιο γρηγορα αυτη η τεχνολογία.
george_gr1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ωχ πάλι θα ακούμε την αναπνοή και τα σάλια του συνομιλητη
aftokratoras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στη Κίνα όλοι έχουν iphone 6s και γίνεται τρομερή διαφήμιση. Πραγματικά το βλέπεις παντού . Το clamseshell θα πάει ακλαφτο
exorgistis752 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 εναμιση χιλιαρικο? τζηζους και πανω που πηγα να πω καλα
andre74 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αυτό με μία οθόνη αλλά διπλάσια μπαταρία και μόνο μία "ρετρό" ειδοποιήσεων στην έξω πλευρά,θα κόστιζε πολύ λιγότερο και θα άνοιγε καινούρια κατηγορία
ramarg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Βλέποντας τέτοιες συσκευές μόνο ''παλιός'' μπορείς να αισθανθείς ! Όχι μόνο προλάβαμε τις flip συσκευές αλλά και τις βλέπουμε να αναβιώνουν παρέα με το android.. Υπό άλλες συνθήκες θα κατηγορούσα αυτόν τον συνδυασμό αλλά με έπιασε η συγκίνηση για τις vintage συσκευές και το αφήνω ! Αυτό που μου κινεί την περιέργεια είναι το πώς θα χειρίζεσαι ένα touch based OS (όποιο και αν είναι αυτό) με πλήκτρα τύπου up down right left κτλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα