Προς το περιεχόμενο

Νέο high-end clamshell W2016 από την Samsung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung παρουσίασε ένα νέο clamshell smartphone για την αγορά της Κίνας, που έχει την ονομασία W2016 και διαθέτει “κέλυφος” από μέταλλο και γυαλί.

Το Samsung W2016 διαθέτει δύο οθόνες αφής Super AMOLED διαγωνίου 3,9 ιντσών ανάλυσης 1280 x 768 pixels και βασίζεται στο SoC (System-on-Chip) της Samsung, Exynos 7420. Το νέο clamshell της Samsung εξοπλίζεται με 3GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου ενώ διαθέτει δύο υποδοχές για κάρτες SIM και υποστηρίζει δίκτυα 4G+. Η μπαταρία του επίσης διαθέτει χωρητικότητα 2000mAh, ενώ δεν απουσιάζουν χαρακτηριστικά όπως η ασύρματη φόρτιση και η ταχεία φόρτιση.

Στην πρόσοψη, η συσκευή εξοπλίζεται με κάμερα 5,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει μία κάμερα 16 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash. Μαζί με το flash, υπάρχει και αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών επίσης.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η συσκευή έχει πάχος 15,1 χιλιοστά και το βάρος της είναι 204 γραμμάρια. Το λογισμικό, βασίζεται στο Android 5.1 Lollipop. Θα κυκλοφορήσει σε δύο χρωματισμούς, grey και gold ωστόσο αυτό που προβληματίζει είναι η… τιμή του, που είναι CNY9999 δηλαδή περίπου €1263!

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωραία είναι αλλά δεν πρόκειται  ποτέ με ποτέ να έρθουν στην Ελλάδα. Ούτε καν από τα ευρωπαϊκά  Amazon.

Θα αγόραζα ένα εάν είχε λογική τιμή κάτω από 500 ευρώ.

Πάντα ανησυχώ εάν δεν έχω κλείσει το iphone και με ακούει ο προηγούμενος συνομιλητής. 

Με ένα clamshell είσαι σίγουρος για αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμή του γιατί τόσο.Έχει κάτι που δεν αναφέρει το άρθρο.?

EDIT Αν και το θεωρώ γελοίο προσωπικά,δεν θα πω απίστευτο  ά π α τ ο γιατί όλο και κάποιος μπορεί να το πάρει :P

• Like 2
Δημοσ.

Η τιμή του γιατί τόσο.Έχει κάτι που δεν αναφέρει το άρθρο.?

Αν και το θεωρώ γελοίο προσωπικά,δεν θα πω απίστευτο είναι γιατί όλο και κάποιος (&/((/& μπορεί να το πάρει :P

Τα clamshell είναι στην μόδα στην Ιαπωνία οπότε θα έχουν αγοραστικό κοινό εκεί. Αμερική και Ευρώπη κλαμμένο θα πάει :P

• Like 1
Δημοσ.

Τι τιμή είναι αυτή;

Αν είχε πιο λογική θα το αποκτούσα σίγουρα.  Με τα κλασσικά touch έχω θέμα να βρω κάθε φορά τι να πατήσω για να δεχτώ / απορρίψω / κλείσω κλήση.  Κάθε φορά που το βγάζω από το αυτί μου, είτε τον καιρό θα μου δείχνει, είτε το χρονόμετρο, είτε κάποια άλλη εφαρμογή θα έχει ανοίξει.  Ανοίγω το dialer και ψάχνω τι να πατήσω για να βγάλει το keypad κλπ κλπ.  Άσε που τέτοια τηλέφωνα μπορούν να δοθούν και σε ηλικιωμένους που θέλουν και κάτι παραπάνω ...

Το LG wine έλεγα να το πάρω στη μάνα μου, αλλά φοβάμαι ότι η μπαταρία δεν θα βγάζει τη μέρα, μια και θα ξεχνάει να το φορτίζει.  Τώρα έχει ένα απλό dumb phone που κρατάει μέρες ...

Δημοσ.

η… τιμή του, που είναι CNY9999 δηλαδή περίπου €1263

Μήπως έχει γίνει λάθος και θέλει ένα λιγότερο 9άρι στην Κινέζικη τιμή να έρθει στα λογικά 150€; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...