Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα.
Μετά απο χρόνια που αρνιόμουν τις smartphone συσκευές, ήρθε η ώρα να αγοράσω την πρώτη μου.
Η χρήση που θα κάνω κρίνεται μάλλον απλή.. ομιλία(αρκετές ώρες),Internet, mail, fb, viber και καμια φωτογραφία ή μικρο-παίχνιδο στο τσακίρ κέφι..
Αυτά που με ενδιαφέρουν πάνω από όλα είναι:

1. Αυτονομία(έχω μάθει στην φόρτιση ανα 4-5μερες και θα μου κακοπέσει κάθε βράδυ)
  2. Να είμαι σίγουρος ότι δεν λαγκάρει και πως θα παραμείνει ως έχει για τουλάχιστον 2χρόνια χρήσης.
  3. Να είμαι σίγουρος και καλυμένος πως ο μη γένοιτο και γίνει κάτι, θα υπάρχει άμεση υποστήριξη.(γι'αυτό φοβάμαι τα κινέζικα)
  4. Θα το προτιμούσα μαϊτζέβελο στις 5'' όχι στο 5,5''+ 

Έχω ήδη κοιτάξει μοντέλα και έχω αφιερώσει λίγο χρόνο και θέλω να μου πείτε μια γνώμη σχετικά με τα εξείς πρωτού μου προτείνεται άλλα...

• Sansung j5 (ναι ναι το ξερω.. Samsung που ούτε εγώ την πάω, ναι και εγώ θεωρώ οτι πληρώνεις τη φίρμα, ναι και γώ το φοβάμαι το touchwiz, αλλα το συγκεκριμένο μοντέλο μοιάζει να είναι όντως vfm με πολυ καλές κριτικές απο όλους και με μια μπαταρία τέρας..
    φοβάμαι μόνο οτι επειδή δεν είναι flagship η samsung δεν θα ξανασχοληθεί μαζί του)
  • huawei p8 lite (αυτό μου αρέσει σε όλα του, αλλά φοβάμαι όσον αφορά το σε βάθος χρόνου, τι μπορεί να βγάλει και αν η huawei επίσης θα ασχοληθεί μαζί του με σωστές ενημερώσεις κτλ)
  • moto g 3rd(πολυ μικρη μνήμη και το πιο ανησυχητικό 1 gb ram)
  • smart ultra(δεν το συζητάμε για επίπεδο vfm είναι αλλού, αλλά είναι μεγάλο για τα γούστα ρε αδερφέ)
  • lg g2 (μεταχειρισμένο προφανώς, εχω χιλιομετανιώσει που δεν το πήρα κούτα όταν ειχε πέσει στα 220, τώρα φοβάμαι αν αξίζει να το πάρω μετά απο τόσα χρόνια και μάλιστα 2ο χέρι)

Υ.Σ: Συγνώμη αν κούρασα, αλλά ήθελα να τα παραθέσω όλα ώστε να διευκολίνω την συζήτηση..
Υ.Σ.2: Σεβαστείτε την ασχετοσύνη μου με τα σμαρτφόνια οπότε όταν αναφέρετε κάτι πολύ deep τεχνικό παρακαλώ μεταφράζετε... :unsure:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Αφού δεν θέλεις 5,5" τότε πήγαινε στο Meizu M2 ή εάν θέλεις και τεράστια μπαταρία πήγαινε καλύτερα στο Lenovo Vibe P1m. Υπάρχουν βέβαια και αλλα αξιόλογα αλλα συνήθως σε μεγαλύτερο μέγεθος. Προτείνω καλύτερα Vibe P1m.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...