dalamaidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ανοιξτε dispute παιδια και μην τους στελνεται καν στο site τους. Ειναι μεγαλοι απατεωνες στα Flash sale τους. Και εγω ειχα πατησει στο paypal να πληρωθει στην τιμη flash sale και με χρεωσαν κανονικη τιμη οι απατεωνες πριν 2 εβδομαδες. Τα πηρα τα χρηματα αλλα ξενερωμα. Κραξτε τους οσο δεν παει στο γειτονικο φορουμ που εχουν θρεντ Ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ απο την στιγμη που γινετε μονο στα δικα τους flash sale. και οι τιμες που σε χρεωνουν ειναι μεγαλυτερες απο τις συνηθισμενες του site τους
logo15 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 dispute από τώρα για να μην αρχίσουν στείλαμε την παραγγελία και τα συναφή ... μέχρι τώρα έχω αγοράσει πάνω από 1Κ Ε πράγματα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα .... Διαλεγω I havent received my item σωστα? Και μετα γραφω περιπου οτι εγραψα και στο Ticket στο gearbest?
papp0us Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αρχικά αγορές ΑΥΣΤΗΡΑ μονο με Paypal, και όχι μόνο τώρα που έχουμε CC, πάντα Ακολούθως, όταν οι προσφορές είναι για 20 τεμάχια, ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, οχι γιατι δεν ισχύουν αλλα επειδή η πιθανότητα είναι ίση με το να πιάσεις το τζοκερ. Ειδικά σε δημοφιλής συσκευές. Αυτό που το έβαλες στο καλάθι με άλλη τιμή και στο checkout ήταν άλλη, είναι γιατι η προσφορά ισχύει για τους 20 πρώτους που θα ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ την παραγγελία. ΜΕ την πληρωμή. Πρέπει να είσαι μασίστας να πούμε για να έχεις τέτοια αντανακλαστικά. Οταν το έβαλες στο καλάθι υπήρχαν κομμάτια, μέχρι το Checkout είχαν κάνει φτερά. Έχω καταφέρει μια φορά να πάρω αντικείμενο απο τέτοια έκπτωση, ένα Elephone G6, το οποίο κυριολεκτικά χρειάστηκε σχέδια, δοκιμές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Απο το Gearbest δεν έχω παράπονα, πέρα απο την τραγική ευρωπαική αποθήκη, που είναι πιο αργή απο την κινέζικη.. 1
Questioner Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Και μετά ο Questioner είναι γραφικός... Παρόλα αυτά έριξα μια παραγγελία τις προάλλες από δαύτους με tracking. Ναι θέλω να έχω πιο σφαιρική άποψη.
kostass__ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Και μετά ο Questioner είναι γραφικός... Παρόλα αυτά έριξα μια παραγγελία τις προάλλες από δαύτους με tracking. Ναι θέλω να έχω πιο σφαιρική άποψη. γραφικε 1
dalamaidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Eγω ρε παιδια τσιμπησα ενα Leagοo Elite 1 στο flashsale του antelife στα 99$ σχετικα χαλαρα με chrome και internet μεσω συνδεσης κινητου wind που το ειχα κανει hotspot 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα