Προς το περιεχόμενο

black Friday and Cyber Monday στο gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς μου έβγαλε την εκπτωτική τιμή με την εφαρμογή του κουπονιού αλλά στο paypal μου έβγαλε την αυξημένη (εκτός αν κάπου από τη βιασύνη κάνω λάθος)..

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

MXIII - G που το άφησα τελευταίο και δεν του αλλάξανε την αρχική τιμή είχε πουλήσει ήδη 20 μονάδες.

εμένα με χρέωσε στο paypal $68.29 USD αντί  $49.99 USD με το κουπόνι. άνοιξα issue στο paypal

• Like 1
Δημοσ.

χαζό θα με κάνουν;

teclast X98

$179.63

NORMAL PRICE

$116.89

AFTER COUPON

κάνω share σα τον *****, μου δίνουν το κουπόνι, το βάζω στο καλάθι, κάνω εφαρμογή του κουπονιού και μου βγάζει 

"ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ *******, 253,52$ είχε πριν, τώρα με το κουπόνι πάει στα 211,27$"

πόσο failάρισμα ρε παιδιά...

Φιλε, προλαβα να ειμαι στους 20 που εκαναν αυτο και στο gearbest στην σελιδα με τον τροπο μεταφορας κτλπ μου ελεγε κατω 109Ε. Πατησα place order και μου ηρθε 211ε η ιδια παραγγελια! ΤΡΑΓΙΚΟ! Τους αφησα μηνυμα για ακυρωση απο paypal η καλυψη της διαφορας που ειναι στα 97 ευρω!!! :/ Ενω στο site ειναι 168ε χωρις κουπονι. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!

Δημοσ.

Μακρια απο gearbest ρε παιδια να δω ποτε θα βαλουμε μυαλο.Απο τα χειροτερα καταστηματα τους τελευταιους μηνες.

• Like 1
Δημοσ.

Μακρια απο gearbest ρε παιδια να δω ποτε θα βαλουμε μυαλο.Απο τα χειροτερα καταστηματα τους τελευταιους μηνες.

Δεν το γνωριζα king... :( Ποια η διαδικασια για να παρω τα λεφτα μου πισω απο paypal? (Αν δεν μου απαντησουν)

Δημοσ.

Δεν το γνωριζα king... :( Ποια η διαδικασια για να παρω τα λεφτα μου πισω απο paypal? (Αν δεν μου απαντησουν)

Με dispute δεν θα εχεις θεμα απο το paypal.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι πρωτόγνωρο πάντως, καθώς από παλιά χρειαζόταν προσοχή κατά την μεταφορά στο paypal να μην έχει αλλάξει η τιμή (όχι μόνο στο gearbest αλλά και σε άλλα sites). Οι παλιότεροι στις διαδικασίες black friday νομίζω ξέρουν...

Δημοσ.

Δεν είναι πρωτόγνωρο πάντως, καθώς από παλιά χρειαζόταν προσοχή κατά την μεταφορά στο paypal να μην έχει αλλάξει η τιμή (όχι μόνο στο gearbest αλλά και σε άλλα sites). Οι παλιότεροι στις διαδικασίες black friday νομίζω ξέρουν...

Δεν ειχα θεμα να δωσω και 160ε ρε παιδια, αλλα οχι και 200! Στο gearbest απλα πατησα confirm στα 109 και μου το εκανε 200+... :/

Με dispute δεν θα εχεις θεμα απο το paypal.

μεχρι 180 μερες αν δεν κανω λαθος?

Δημοσ.

Δεν ειχα θεμα να δωσω και 160ε ρε παιδια, αλλα οχι και 200! Στο gearbest απλα πατησα confirm στα 109 και μου το εκανε 200+... :/

Ναι μεχρι 180 μερες εχεις περιθωριο.Δεν προκειται να χασεις χρηματα μην σε ανησυχει αυτο

Δημοσ.

Κι εμένα έτσι το έκανε μέχρι να πάω στο paypal, είχα όμως το νου μου και δεν ολοκλήρωσα τη συναλλαγή.. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα για τα χρήματα, ανοίγεις case και εξηγείς το λόγο ακύρωσης της αγοράς.

Δημοσ.

Κι εμένα έτσι το έκανε μέχρι να πάω στο paypal, είχα όμως το νου μου και δεν ολοκλήρωσα τη συναλλαγή.. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα για τα χρήματα, ανοίγεις case και εξηγείς το λόγο ακύρωσης της αγοράς.

Δεν παιζει θεμα αν το κανω την δευτερα ετσι? Μπας, λεω μπας και απαντησουν (εστω και οτι φταιω εγω). "η για να εχω καλυφθει να ανοιξω dispute απο τωρα?

Δημοσ.

Δεν παιζει θεμα αν το κανω την δευτερα ετσι? Μπας, λεω μπας και απαντησουν (εστω και οτι φταιω εγω). "η για να εχω καλυφθει να ανοιξω dispute απο τωρα?

dispute από τώρα για να μην αρχίσουν στείλαμε την παραγγελία και τα συναφή ...

μέχρι τώρα έχω αγοράσει πάνω από 1Κ Ε πράγματα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ....

• Like 1
Δημοσ.

dispute από τώρα για να μην αρχίσουν στείλαμε την παραγγελία και τα συναφή ...

μέχρι τώρα έχω αγοράσει πάνω από 1Κ Ε πράγματα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ....

Πριν 3 μήνες ήταν πολύ καλο αλλά τελευταία είναι το χειρότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...