Προς το περιεχόμενο

black Friday and Cyber Monday στο gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι δεν ειναι το ιδιο απεχουν ενα κλικ..

Ούπς!!!

Σωστά τώρα το είδα οτι το εμφάνησε στο πάνω μέρος!!!

Λάθος μουυυυ...επειδή δεν αναφέρθηκε στο αλλο thread πάντως ας μεταφερθεί αν γίνεται αλλιώς να διαγραφεί!

Δημοσ.

Τα link αυτά με τις καρτούλες τα έβαλες ως δείγμα προσφορών;

Αν ναι, να σε πληροφορίσω ότι ίδιες τιμές έχουν οι κάρτες αυτές εδώ και τουλάχιστον κανα δυο εβδομάδες που τα έχω δει.

Δημοσ.

Τα link αυτά με τις καρτούλες τα έβαλες ως δείγμα προσφορών;

Αν ναι, να σε πληροφορίσω ότι ίδιες τιμές έχουν οι κάρτες αυτές εδώ και τουλάχιστον κανα δυο εβδομάδες που τα έχω δει.

Για δώσε κανα λίνκ,γιατι έγω πριν 2 βδομάδες πήρα την 32άρα 14 ευρώ απο eshop σε προσφορά υποτίθεται!

Δημοσ.

Κοίτα πλάκα: 19:00:00 κάνω apply το κουπόνι στο redmi note που έχω στο καλάθι... Δεν το παίρνει την πρώτη φορά.

Κάνω refresh καιιιιι μου λέει εκπτωση 122usd τελικη τιμή 79.9usd. Πατάω checkout with paypal , βάζω κωδικούς , πατάω pay......

Γυρνάει το κυκλάκι για λίγο....  Ερε πλάκα που θα  τους κάνω σκέφτομαι , Είμαι γρήγορος, ετοιμάζω το κινητό για να βγάλω φωτο την πληρωμή καιιιιιι ... Τζίφος . Με ξαναγυρνάει στην αρχική σελίδα χωρίς να βγάλει success ή fail.

Και στις παραγγελίες δεν δείχνει τίποτα.

ΑΛΗΤΕΣ , και τσάμπα χάρηκα.

• Like 3
Δημοσ.

Τρελοί απατεώνες εκεί στο Gearbest. Δοκίμασα για Redmi Note 2, MXIII - G και V686g. Στο κινητό και το ελικόπτερο (βασικά το ελικόπτερο δοκίμασα πρώτο γιατί αυτό με ενδιέφερε κυρίως) αλλάξανε την αρχική τιμή οπότε το κουπόνι δεν γινόταν δεκτό και φυσικά στο MXIII - G που το άφησα τελευταίο και δεν του αλλάξανε την αρχική τιμή είχε πουλήσει ήδη 20 μονάδες.

Δημοσ.

Κοίτα πλάκα: 19:00:00 κάνω apply το κουπόνι στο redmi note που έχω στο καλάθι... Δεν το παίρνει την πρώτη φορά.

Κάνω refresh καιιιιι μου λέει εκπτωση 122usd τελικη τιμή 79.9usd. Πατάω checkout with paypal , βάζω κωδικούς , πατάω pay......

Γυρνάει το κυκλάκι για λίγο....  Ερε πλάκα που θα  τους κάνω σκέφτομαι , Είμαι γρήγορος, ετοιμάζω το κινητό για να βγάλω φωτο την πληρωμή καιιιιιι ... Τζίφος . Με ξαναγυρνάει στην αρχική σελίδα χωρίς να βγάλει success ή fail.

Και στις παραγγελίες δεν δείχνει τίποτα.

ΑΛΗΤΕΣ , και τσάμπα χάρηκα.

Δεν το πρόλαβες.. Καθόμουν με τον γείτονα δίπλα δίπλα εμένα μου έριξε άκυρο και το δικό του το δέχτηκε. Από την ίδια σύνδεση ακριβώς στον ίδιο χρόνο. Λογικα έχει και κάποιο τυχαίο τρόπο επιλογης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...