Προς το περιεχόμενο

black Friday and Cyber Monday στο gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είμαι στους 2 και 2.5 αντίστοιχα για 2 δέματα.

Η λύση είναι να αγοράζετε tracking. Είναι αρκετά φθηνότεροι από άλλα κινεζομάγαζα οπότε τα $2 του tracking δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ποτέ untracked από το συγκεκριμένο μαγαζί.

+1 για το tracking. Μια φορά δεν έβαλα και ακόμα περιμένω, έχω και την υποψία ότι χάθηκε.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μ αρέσει που μερικοί αναφέρουν το banggood σαν πιο αξιοπιστο και γρήγορο.. ΛΟΛ! Το banggood είναι ΜΑΚΡΑΝ το πιο αργό κινεζομάγαζο στο θέμα κουριερ. στελνουν με china post και άγιος ο θεός!

Αγορά φακού απο bangood στις 22/10 παρέλαβα 18/11.Αγορά φορτιστή μπαταριών απο gearbest στις 16/10 και ακόμα κανένα νέο για το ποτε θα παραδοθεί. 23/10 παραγγελια μπαταριών απο gearbest μέχρι και τις 14/11 δεν τις είχαν στείλει παρόλο που στο site τους φαινοταν διαθεσιμότητα 1-3 ημερες μετά απο 3ticket και καλά τις έστειλαν στις 15/11.Στο μαγαζί δεν ξερουν τι τους γινετε για εμένα προσωπικά έχει μπει στη μαύρη λίστα

• Like 2
Δημοσ.

Μ αρέσει που μερικοί αναφέρουν το banggood σαν πιο αξιοπιστο και γρήγορο.. ΛΟΛ!  Το banggood είναι ΜΑΚΡΑΝ το πιο αργό κινεζομάγαζο στο θέμα κουριερ. στελνουν με china post και άγιος ο θεός!

κινητό με singapore post παραγγελία 10/9, αποστολή 14/9, παραλαβή 24/9

• Like 1
Δημοσ.

κινητό με singapore post παραγγελία 10/9, αποστολή 14/9, παραλαβή 24/9

Πότε άλλαξαν και δεν στέλνουν πλέον με china post; πριν μισό χρόνο περιπου ηταν μακραν το χειρότερο κατάστημα σε αυτό το θέμα. αν παρακολουθουσες σχετική συζήτηση στο θέμα με τα κινητά από κινα, θα το είχες δει. ταμπλετ chiwi στους 2 μηνες η τύχη του ακόμα αγνοήτω. στις 30 μερες πάνω άνοιξα dispute και προσπαθουσαν με δολιο τρόπο να με κάνουν να κλείσω το dispute (αν το κλείσεις, παει, έχασες τα λεφτά σου. δεν μπορείς να ανοιξεις νέο) τελικα στο 2μηνο εγινε το claim. το ταμπλετ δεν ήρθε ποτέ.

Σορυ για το οφφ τοπικ.

επι του θεματος, σε μαγαζιά που βλέπω ότι έχουν πολλοί πρόβλημα με τις παραδόσεις, προσωπικά αποφευγω να παίρνω πράγματα που τα χρειάζομαι άμεσα και τα βιάζομαι. Αν δεν βιάζεται κανεις για το κινητό που θα "χτυπησει", ας προσπαθησει να δει την τύχη του.

Δημοσ.

καλα απο banggood κι εγω το εστειλαν με flyt epress sing post και απο τις 17 του μηνα γραφει 

• Processed Through Sort FacilityFLYTEXPRESS-CN
  • και στο singpost δεν το βρισκει καν...
Δημοσ.

Μιας που το θεμα εχει μεταλλαχθει σε οδηγο flash deal και αποστολων απο Κινα, δεν το καθαριζει καποιος διαχειριστης και να μετονομαστει σε black friday - cyber monday κινεζομαγαζα, να αναιβαζουμε εδω ολες τις εν λογο προσφορες για ειμαστε προετοιμασμενοι?

Νομιζω πως θα παιξουν πολυ καλες προσφορες και ειναι κριμα να αναλωνομαστε σε αν μη τι αλλο γνωστα απο τις εμπειριες των περισσοτερων θεματα - προβληματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαζό θα με κάνουν;

teclast X98

$179.63

NORMAL PRICE

$116.89

AFTER COUPON

κάνω share σα τον *****, μου δίνουν το κουπόνι, το βάζω στο καλάθι, κάνω εφαρμογή του κουπονιού και μου βγάζει 

"ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ *******, 253,52$ είχε πριν, τώρα με το κουπόνι πάει στα 211,27$"

πόσο failάρισμα ρε παιδιά...

Επεξ/σία από matrixxx
πιπερι! :p
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω κανει καμια δεκαρια παραγγελιες απο το σεπτεμβριο και τις εχω παραλαβει ολες. Αυτο που μου αργησε πιο πολυ ηταν μια αποστολη που εγινε στις 3 οκτωβριου και εφτασε στις 20 νοεμβριου. Γενικα ερχονται ολα απλα καποια καθυστερουν πολυ

Δημοσ.

χαζό θα με κάνουν;

teclast X98

$179.63

NORMAL PRICE

$116.89

AFTER COUPON

κάνω share σα τον ******, μου δίνουν το κουπόνι, το βάζω στο καλάθι, κάνω εφαρμογή του κουπονιού και μου βγάζει 

"ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ******, 253,52$ είχε πριν, τώρα με το κουπόνι πάει στα 211,27$"

πόσο failάρισμα ρε παιδιά...

αφήνω το παλιό για να θυμάμαι ότι είμαι απρόσεκτος...

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 27 του μήνα θα ενεργοποιηθεί

• Like 1
Δημοσ.

εκτος οτι  δεν βλεπω καμια προσφορα να θυμησω οτι και θεμα υπαρχει για κινεζοπροσφορες και ηδη εχει ανοιξει θεμα για το bf του gearbest.

ας σβηστει το παρων

και γενικα αφου υπαρχει το μεγαλο θεμα ανοιχτο πλεον κακως σπαμαρουμε νεα θεματα με το ιδιο (αμφιλεγομενο) περιεχομενο.

πριν μια εβδομαδα το note 2 ειχε 120 ευρω με το κουπονακι το γνωστο..

Δημοσ.

Ανάθεμα και χει καμία προσφορά

Original Samsung 64GB EVO Class 10 Micro SDXC Memory Card-21.79 and Free Shipping| GearBest.com

32GB Samsung Class 10 48MB/s TF / Micro SD UHS - I Memory Card-10.39 and Free Shipping| GearBest.com

εκτος οτι  δεν βλεπω καμια προσφορα να θυμησω οτι και θεμα υπαρχει για κινεζοπροσφορες και ηδη εχει ανοιξει θεμα για το bf του gearbest.

ας σβηστει το παρων

και γενικα αφου υπαρχει το μεγαλο θεμα ανοιχτο πλεον κακως σπαμαρουμε νεα θεματα με το ιδιο (αμφιλεγομενο) περιεχομενο.

πριν μια εβδομαδα το note 2 ειχε 120 ευρω με το κουπονακι το γνωστο..

Είναι το ίδιο λινκ αυτό που έβαλα εγώ http://www.gearbest.com/promotion-black-friday-special-275.html

Με το ήδη υπάρχων που αναφέρεις?http://www.gearbest.com/m-promotion-active-196.htm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...