Προς το περιεχόμενο

black Friday and Cyber Monday στο gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω παρει πολλα πραγαμτα απο κινα ολα ηρθαν περιμενα 2 δεματα απο gearbest απο τον αυγουστο πριν κατι μερες ηραν καντε υπομονη υπαρχει θεμα με τα ταχυδρομεια!!

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αν ειναι να σου βγαλουν την ψυχη μεχρι να καταφερεις (λεμε τωρα... καλη την πιστη) να χτυπησεις κατι ΚΑΙ μετα να περιμενεις 3 μηνες αν οχι για παντα, κανονικα θα επρεπε να σε πληρωνουν και απο πανω, οχι να πληρωνεις!

• Like 3
Δημοσ.

Αν ειναι να σου βγαλουν την ψυχη μεχρι να καταφερεις (λεμε τωρα... καλη την πιστη) να χτυπησεις κατι ΚΑΙ μετα να περιμενεις 3 μηνες αν οχι για παντα, κανονικα θα επρεπε να σε πληρωνουν και απο πανω, οχι να πληρωνεις!

χαχαχα πόσο ισχύει... :P όταν παίρνεις από gearbest υπολογίζεις -+15-20 μέρες περισσότερο από τους άλλους :P

5/11 έκανα παραγγελία. Από 20/11 με περιμένει στα ΕΛΤΑ. Πες απλά την εμπειρία σου, το ''μακριά από gearbest'' παραπλανεί. Κι εγώ επίσης δεν μπορούσα να δω που ταξιδεύει αλλά σ αυτό ευθύνεται η μεταφορική, όχι το κατάστημα. Από τη στιγμή που το στείλαν δεν έχουν ευθύνη.

To θέμα με το κατάστημα είναι ότι μπορεί να σου στείλει το δέμα μετά από 2-3βδομάδες από ότι το αγόρασες.. Νομίζω το πρόβλημα όλων είναι εκεί και όχι πόσο κάνει για να έρθει..

Δημοσ.

Καλά 3 μήνες είναι υπερβολή. Άσε που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει πέσει και η τιμή. 1-1.5 μήνας είναι το αποδεκτό.

To θέμα με το κατάστημα είναι ότι μπορεί να σου στείλει το δέμα μετά από 2-3βδομάδες από ότι το αγόρασες.. Νομίζω το πρόβλημα όλων είναι εκεί και όχι πόσο κάνει για να έρθει..

Ναι μια παραγγελία μου τη στείλαν μετά από 10 μέρες. Πάλι όμως συνολικά περίμενα 1 μήνα.

• Moderators
Δημοσ.

Πως ειναι υπερβολη; Διαβαζεις σε ποιο ποστ απαντησα; :

εχω παρει πολλα πραγαμτα απο κινα ολα ηρθαν περιμενα 2 δεματα απο gearbest απο τον αυγουστο πριν κατι μερες ηραν καντε υπομονη υπαρχει θεμα με τα ταχυδρομεια!!

Δημοσ.

Θα διαβάζει κάποιος το σχόλιο σου  για τους τρεις μήνες και θα νομίζει τωρα οτι είναι φυσιολογικό αυτο... 

Οποιος έχει κάνει ελάχιστες αγορές απο ebay - aliexpress - κινεζομάγαζα  γνωρίζει οτι το αργότερο που θα κάνουν είναι 1.5 - 2 και αυτο ενα στα 20-30 δέματα.  Βασικά ουτε ο φίλος που είπε για τρεις μήνες ήταν σωστός. Κατα πάσα πιθανότητα ενα δέμα που έχει καθύστερήσει πάνω απο δίμηνο είτε έχει χαθει, δεν έχει σταλθεί ποτέ, γύρισε πίσω... 

Αν σου πω οτι εγω στην μοναδική μου αγορα απο gearbest έκανε 20 μέρες; Την μεγαλύτερη καθυστέρηση την είχα απο amazon.co.uk (και όμως), έφτασε στο δίμηνο με ευθύνη των ΕΛΤΑ βέβαια( το amazon ξαναέστειλε το δέμα και ως δια μαγείας το "χαμένο" ήρθε στα χέρια μου μερικες μέρες αργότερα).

Δημοσ.

Το να παραπλανήσει κάποιος κάποιον άλλων εχει όφελος.

Να μου, αν αγοράσει ο αναγνώστης απο τον κινεζο Α η Β

Το θέμα ειναι να έρθει στα χέρια του καταναλωτή.

Όσον αφορά αυτο το μαγαζί ουτε live support έχει παρα μονο ένα σύστημα με tickets

Που αν το δουν θα απαντήσουν.

Εγω λεω Μακριάαα

Εσυ λες ειναι οκ!

Ετσι ειναι τα φόρουμ

Δημοσ.

Eγώ σ αυτό το ποστ απάντησα...

• Moderators
Δημοσ.

Θα διαβάζει κάποιος το σχόλιο σου  για τους τρεις μήνες και θα νομίζει τωρα οτι είναι φυσιολογικό αυτο...

Απαντησα σε εκεινο το ποστ που λεει "περιμενα 3 μηνες, καντε υπομονη". Επισης πολλοι αναφερουν οτι τον τελευταιο καιρο δεν εχουν λαβει τα αντικειμενα τους απο αυτο το μαγαζι, ενω εχουν περασει 2 μηνες+. Απο εκει και περα αν καποιος δεν ξερει να διαβαζει ενα φορουμ και νομιζει πραγματα δεν πειραζει, ας καταλαβει οτι ειναι φυσιολογικο οι 3 μηνες και ας τους πει και ευχαριστω ισως. :)

• Like 2
Δημοσ.

μιλαω παντα βεβαια για πραγαμτα μικρης αξιας οπως οπως τα xiaomi pistons και μια καρτα μνημης αμα ηταν κινητο/ταμπλετ σιγουρα δεν θα ειχα  υπομονη!! :D

Δημοσ.

Και ας τελειώνουμε με το παραμύθι "εγω εχω στης πλατες μου

Αγορές 200€ σε σκατουλακια απο Κίνα,ενω εσυ που κοιμόσουν με τα τσαρούχια ξύπνησες και έκανες Αγορές απο κινα χτες και τα θες σημερα στην πορτα σου" .

Σε καθε ολοκλήρωση αγορας βλέπεις ποσο χρειάζεται για να έρθει ελλαδα και αναλογα πληρώνεις αν το θες πιο σύντομα.

Μηλαμε για τα μη normal γεγονότα και καταστάσεις

Δημοσ.

Οποιος έχει κάνει ελάχιστες αγορές απο ebay - aliexpress - κινεζομάγαζα  γνωρίζει οτι το αργότερο που θα κάνουν είναι 1.5 - 2 και αυτο ενα στα 20-30 δέματα.  Βασικά ουτε ο φίλος που είπε για τρεις μήνες ήταν σωστός. Κατα πάσα πιθανότητα ενα δέμα που έχει καθύστερήσει πάνω απο δίμηνο είτε έχει χαθει, δεν έχει σταλθεί ποτέ, γύρισε πίσω... 

Αν σου πω οτι εγω στην μοναδική μου αγορα απο gearbest έκανε 20 μέρες; Την μεγαλύτερη καθυστέρηση την είχα απο amazon.co.uk (και όμως), έφτασε στο δίμηνο με ευθύνη των ΕΛΤΑ βέβαια( το amazon ξαναέστειλε το δέμα και ως δια μαγείας το "χαμένο" ήρθε στα χέρια μου μερικες μέρες αργότερα).

ναι ειναι φυσιολογικο γι αυτο το μαγαζι

οτι εχω παραγγειλει εκανε απο 1 μεχρι 3 μηνες να ρθει.

Δημοσ.

Εγώ είμαι στους 2 και 2.5 αντίστοιχα για 2 δέματα.

Η λύση είναι να αγοράζετε tracking. Είναι αρκετά φθηνότεροι από άλλα κινεζομάγαζα οπότε τα $2 του tracking δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ποτέ untracked από το συγκεκριμένο μαγαζί.

• Like 1
Δημοσ.

Μ αρέσει που μερικοί αναφέρουν το banggood σαν πιο αξιοπιστο και γρήγορο.. ΛΟΛ!  Το banggood είναι ΜΑΚΡΑΝ το πιο αργό κινεζομάγαζο στο θέμα κουριερ. στελνουν με china post και άγιος ο θεός!

Δημοσ.

Το να παραπλανήσει κάποιος κάποιον άλλων εχει όφελος.

Να μου, αν αγοράσει ο αναγνώστης απο τον κινεζο Α η Β

Το θέμα ειναι να έρθει στα χέρια του καταναλωτή.

Όσον αφορά αυτο το μαγαζί ουτε live support έχει παρα μονο ένα σύστημα με tickets

Που αν το δουν θα απαντήσουν.

Εγω λεω Μακριάαα

Εσυ λες ειναι οκ!

Ετσι ειναι τα φόρουμ

Αλλος λέει οτι είπα οτι το μαγαζί είναι ΟΚ, άλλος(matrix) οτι δεν ξέρουμε να διαβάζουμε ενα φορουμ.

Για να απαντήσω και στους δυό σας.

Εγω ποτέ δεν είπα οτι το μαγαζί είναι ΟΚ, έγραψα οτι αυτό ειναι κάτι σύνηθες απο αγορές απο κινεζομάγαζα - ebay. Αλλο μαγαζι βαζει backorder αλλο estimated time, προπαραγγελίες και αλλα ωραία "κινέζικα".   Γνώμη μου οτι όλα τα κινεζομάγαζα με γκατζετάκια είναι της ίδιας "πάστας". Βάλε Fasttech, DX, κλπ κλπ. Το θέμα είναι πότε γίνεται το δέμα shipped και αν και οταν χαθει/αργήσει, αν σου εγγυόνται full refund. Προσωπικά δεν θα αφηνα δεμα πάνω απο 1.5 μηνα(shipped) χωρίς να μιλήσω με το μαγαζί και με paypal...  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...