vaggospat13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 http://www.gearbest.com/m-promotion-active-196.htm Κουπόνια για αρκετά μεγάλη έκπτωση σε συγκεκριμένα προϊόντα άλλα μονο για τους 20 πρώτους. Όχι ότι θα προλάβει κάποιος άλλα αναφέρω άπλα να υπάρχει Ενδεικτικά XIAOMI RedMi Note 2 32GB 4G Phablet-BLACK $79.99
Gauss3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Όχι ότι θα προλάβει κάποιος άλλα αναφέρω άπλα να υπάρχει Υπάρχει τότε λόγος να αναφερθει συμφορουμίτη?
Billator Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει τότε λόγος να αναφερθει συμφορουμίτη? Στα 20 κομμάτια/προιόν (αν ισχύει αυτό) αν είναι κάποιος προετοιμασμένος μπορείς σχεδόν εύκολα να πετύχει 1 κομμάτι. 1
JohNickZ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Πηρα κωδικο τωρα τι ωρα πρεπει να ειμαι standby για να το χρησιμοποιησω? Γραφει δηλαδη το παρακατω, οταν ενεργοποιηθει πρεπει να αγορασω ταχιστα εκεινη την στιγμη? "YOUR BLACK FRIDAY COUPON ACTIVATES ON NOV 27 @ 17:00 UTC"
bmwm3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Παίδες απο αρχές Οκτώβρη παρήγγειλα 2 πραγματα και ακόμα τα περιμένω... Δεν αξίζει το ρίσκο γιατί δεν σου κάνουν refund αλλά στο ξαναστέλνουν ή σου δίνουν πιστωτικό κ φτου απ'την αρχή! 1
JohNickZ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Παίδες απο αρχές Οκτώβρη παρήγγειλα 2 πραγματα και ακόμα τα περιμένω... Δεν αξίζει το ρίσκο γιατί δεν σου κάνουν refund αλλά στο ξαναστέλνουν ή σου δίνουν πιστωτικό κ φτου απ'την αρχή! Εχω παρει refund απο αυτους κανονικα απο Paypal, απλα το ζητησα.
spyrospal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Απο 15/10 περιμένω ένα κινητό που ουτε να δω που ειναι δν μπορώ. Μακριά απο gearbest. Κινέζοι που δν έχουν ουτε μια καρφίτσα στοκ Και μολις τους πληρώσεις το αγοράζουν μετα απο jd και στο στέλνουν με οτι Πιο φτηνο Υπάρχει. Μονο banggood εγω πλέον. 3
thanos_gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Τι ώρα ειναι το 17:00 UTC ; 19:00 Ώρα Ελλάδας.
kwgwkou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Στα 20 κομμάτια/προιόν (αν ισχύει αυτό) αν είναι κάποιος προετοιμασμένος μπορείς σχεδόν εύκολα να πετύχει 1 κομμάτι. Δεν θα το 'λεγα. Όσες φορές έχω προσπαθήσει (εννοείται πανέτοιμος) από διάφορα κινεζομάγαζα & για περισσότερα από 50 τμχ (για λιγότερα δεν τίθεται καν θέμα προσπάθειας νομίζω), ποτέ δεν τα κατάφερα. 1
Billator Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν θα το 'λεγα. Όσες φορές έχω προσπαθήσει (εννοείται πανέτοιμος) από διάφορα κινεζομάγαζα & για περισσότερα από 50 τμχ (για λιγότερα δεν τίθεται καν θέμα προσπάθειας νομίζω), ποτέ δεν τα κατάφερα. μην χρησιμοποιείς chrome με ie εγώ πετυχαίνω σχεδόν το 70%
kwgwkou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 μην χρησιμοποιείς chrome με ie εγώ πετυχαίνω σχεδόν το 70% Μωρε μ' όποιο browser θες έχω δοκιμάσει, με καλώδιο ethernet κι απαγορεύοντας στους υπόλοιπους να συνδεθούν εκείνη τη στιγμή. Το αποτέλεσμα ήταν πάντα... η πόρτα! 2
dobro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 απλα τα πραγματα...17:00 UTC το ρολοι του συστηματος σας δεν ειναι συντονισμενο με την ακριβη ωρα τους και για δευτερολεπτα χανεται τις προσφορες.Ειστε ετοιμοπολεμοι, τσεκαρισμενο το προϊον ή στο καλαθι σας (αναλογα το μαγαζι ή το ειδος των προσφορων),και με συνεχομενες ανανεωσεις μεχρι να ενεργοποιηθει το κουπονι ή η τιμη της οποιασδηποτε προσφορας και το λογαριασμο σας στο paypal ενεργοποιημενο....τοτε θα πετυχετε το ντηλ(εαν ειστε γρηγοροι).
panos2171 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Απο 15/10 περιμένω ένα κινητό που ουτε να δω που ειναι δν μπορώ. Μακριά απο gearbest. Κινέζοι που δν έχουν ουτε μια καρφίτσα στοκ Και μολις τους πληρώσεις το αγοράζουν μετα απο jd και στο στέλνουν με οτι Πιο φτηνο Υπάρχει. Μονο banggood εγω πλέον. 5/11 έκανα παραγγελία. Από 20/11 με περιμένει στα ΕΛΤΑ. Πες απλά την εμπειρία σου, το ''μακριά από gearbest'' παραπλανεί. Κι εγώ επίσης δεν μπορούσα να δω που ταξιδεύει αλλά σ αυτό ευθύνεται η μεταφορική, όχι το κατάστημα. Από τη στιγμή που το στείλαν δεν έχουν ευθύνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα