Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello. Εχω το εξης pc

gigabyte ma780g-ud3h

thermaltake toughpower 650w

amd phenom x4 9950 be

5gb (2x 2gb corsair) (1gb mushkin)

wd 500 blue

γραφικων onboard μιας και η 9800gt που ειχα πριν κατι μηνες μου χτυπουσε επανεκκινησεις το pc

Eχω ενα φλασακι kingston datatraveler 100g2 αρκετα χρονια και εχει φαει πολλα format. Οταν πηγα να το κανω διαμορφωση απτον "υπολογιστη μου" με το που πατησα εκκινηση freezare ο ηχος απο το youtube και πεταξε μπλε οθονη. Σκληρος ελεγμενος με sentinel οκ, μνημες με memtest οκ, τροφοδοτικο με occt οκ.

Εκανα μια αναζητηση στο google και ειδα οτι μπορει να ειναι ο driver απο την γραφικων. Επειδη η καρτα ειναι παλια ο driver ειναι o legacy και εχω τον τελευταιον. Ξερει κανεις κατι παραπανω? Να φταιει το φλασακι?

Οριστε και η εικονα απο bluescreenview (περιμενω τα φωτα του GIO) :P

post-319611-0-56568700-1448286182_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

Oι μπλε οθονες προκυπτουν παντα (..μα παντα) οταν πας να κανεις διαμορφωση το συγκεκριμενο φλασακι?

Δημοσ.

Να σου πω την μαυρη αληθεια δεν εκανα δευτερη δοκιμη να το κανω. Εχει να μου πεταξει το pc μπλε οθονη απο τοτε που εβγαλα την εξωτερικη γραφικων. Να δοκιμασω αλλη μια και να σου πω? Επισης ποσο τις % παιζει να εχει προβλημα ενας επεξεργαστης? Γενικα οι επεξεργαστες. Γιατι σπανια ακουω να βγαζουν προβληματα αυτοι. Πως δηλαδη μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι αυτος? Τι συμπτωματα βλεπεις?

• Moderators
Δημοσ.

Επισης ποσο τις % παιζει να εχει προβλημα ενας επεξεργαστης? Γενικα οι επεξεργαστες. Γιατι σπανια ακουω να βγαζουν προβληματα αυτοι. Πως δηλαδη μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι αυτος? Τι συμπτωματα βλεπεις?

Μικρο. Και ακομα και στην περιπτωση που εμφανισει προβλημα, συνηθως ειναι λογω overclocking, under/over voltage και γενικα απο αλλαγες ρυθμισεων που εκανε ο χρηστης. Για να καταλαβεις εαν ειναι αυτος το προβλημα, τον ελεγχεις --->"CPU (επεξεργαστής)"

Δημοσ.

Giooo. Καλησπερα. Ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα με το prime. Το φλασακι το εκανα format κανονικα. Δεν ηταν αυτο. ΜΑΛΛΟΝ ηταν ο driver απτην onboard γραφικων. Εβγαλα τον παλιο της amd με το ddu και περασα μεσω windows update αυτον που εδιναν τα windows. Προς το παρον δεν βλεπω κατι περιεργο εδω και 4 μερες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...