Pitoguros Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 2:40 ΜΜ, Dagobert είπε Μάθε μία τέχνη. Σύντομα θα αποκατασταθείς επαγγελματικά και μακροπρόθεσμα πιο πολλά λεφτά θα βγάλεις. κοιτα εγω θελω να παω γραφιστικη στο τει αθηνων απο που θα ειναι πιο ευκολο απο επαλ η απο γελ ?
xristos97 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αμα η γραφιστικη στο τει εχει μαθηματικα φυσικη κτλ τοτε πηγαινε γελ. Τα επαλ δεν δινουν μεγαλη βαρυτητα σε αυτα τα μαθηματα και αμα τα εχεις στο τει ισως να δυσκολευτεις.
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 2:35 ΜΜ, Pitoguros είπε μου ειπανε πως απο επαλ περναω σε ΤΕΙ πιο ευκολα απο το γελ αυτο ισχιει? τελειωσε το επαλ και μετα πανε σε καποιο δημοσιο ιεκ ειναι η καλυτερη επιλογη που εχεις
zappy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Να μάθει γραφιστική σε δημόσιο ιεκ δύσκολο το βλέπω
Pitoguros Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ρε δν θελω να παω σε ιεκ στο ΤΕΙ θελω να παω.. πως θα ειναι πιο ευκολο?!
george_gr1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 23/11/2015 στις 7:05 ΜΜ, cococrops είπε δεν αναβαθμιστηκαν ακομα σε μηχανακια η νεολαια?Αστειεύεσαι έτσι? Ξεφύτρωσαν τελευταία σαν τα μανιτάρια ότι glx, supra, cab υπήρχε. Ο Ψάλτης με τον Γαρδελη λειπει 1
eddie1996 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εγώ που είμαι σε ΓΕΛ( γ λυκείου) θα σου πρότεινα να πας σε ΓΕΛ αφού ο γραφίστας που θες να κάνεις έχει μαθήματα με καλλιτεχνική παιδεία. Εγώ δεν κάνω καλλιτεχνικά αλλά στην α και γ λυκείου έχει 2 ώρες μάθημα επιλογής όπου μέσα σε αυτά είναι και τα καλλιτεχνικά. Επίσης προτείνω Γελ γιατί το απολυτήριο θα είναι πιο δυνατό από ότι Επαλ.( νομίζω δεν είμαι και 100% σίγουρος) και τέλος είναι πιο οργανωμένα τα ΓΕΛ από ότι τα ΕΠΑΛ. και ένα ακόμη τελευταίο για πλάκα: Στο Γελ έχει πολλές κοπελίτσες Βέβαια αυτό εξαρτάται από την περιοχή που μένεις.
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αφου θελεις να πας ΤΕΙ τι σε νοιαζει τοσο; εννοω ειτε πας επαλ ειτε γελ στο ΤΕΙ με πανελλαδικες περνας...και εφοσον υπαρχει στο επαλ η δυνατοτητα του να δωσεις πανελλαδικες τοτε μπορεις και αποκει να περασεις στο ΤΕΙ..
nightray Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 3:26 ΜΜ, Pitoguros είπε ρε δν θελω να παω σε ιεκ στο ΤΕΙ θελω να παω.. πως θα ειναι πιο ευκολο?! αν παλίκαρε σκέφτεσαι ποιον τρόπο να διαλέξεις για να μπεις πιο εύκολα στο τει,τότε άσ' τα - βράσ' τα. Ο κλασικός τεμπέλης μαθητής.Εσύ βαριέσαι να διαβάσεις για να μπεις. Σκέψου τι ραθυμία θα σε πιάσει όταν θα είσαι ήδη μέσα Τι την πέρασες την τριτοβάθμια εκπαίδευση; Σταθμό διοδίων για να σου υποδείξουμε τον πιο εύκολο τρόπο παράκαμψης; Συμβουλή: Όσο πιο πολύ δουλειά έχεις κάνει πριν να μπεις τόσο πιο εύκολα θα βγεις. και όπως έλεγε ένας ακαδημαικός καθηγητής μου,Remember to September 1
fotaras13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Στις 23/11/2015 στις 1:32 ΜΜ, Pitoguros είπε Καταρχας συγγνωμη αμα το συγγεκριμενο forum δεν ειναι καταλληλο αλλα δεν μπορουσα να βρω καπιο forum για μαθητες. Το θεμα μου ειναι οτι θελω να περασω γραφιστικη στο τει αθηνων .πως θα ειναι πιο ευκολο και πιο ευχαριστο. απο επαλ η απο γενικο λυκειο ? Ευχαριστω. Γνώμη μου είναι να πας από γενικό. Το επίπεδο στα ΕΠΑΛ είναι λίγο πιο κάτω από το μηδέν. Επίσης οι τριγύρω σου όλοι σχεδόν θα είναι πέρα βρέχει οπότε και εσύ αργά ή γρήγορα έτσι θα καταλήξεις. Δε λέω φυσικά ότι στο ΓΕΛ θα είναι τέρατα προόδου αλλά σαφώς είναι καλύτερα. Βέβαια όλα εξαρτώνται από εσένα αλλά εφόσον ψάχνεις για "ευκολίες" δε σε κόβω για τόσο μάχιμο. Σε αυτή τη χώρα ευκολίες πλέον τις ξεχνάς, ψάξε αλλού αν θες ευκολίες... Μηπως να σκεφτεις λιγο πιο ώριμα τι θες να κανεις στη ζωή σου;
Pitoguros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 10:51 ΜΜ, fotaras13 είπε Γνώμη μου είναι να πας από γενικό. Το επίπεδο στα ΕΠΑΛ είναι λίγο πιο κάτω από το μηδέν. Επίσης οι τριγύρω σου όλοι σχεδόν θα είναι πέρα βρέχει οπότε και εσύ αργά ή γρήγορα έτσι θα καταλήξεις. Δε λέω φυσικά ότι στο ΓΕΛ θα είναι τέρατα προόδου αλλά σαφώς είναι καλύτερα. Βέβαια όλα εξαρτώνται από εσένα αλλά εφόσον ψάχνεις για "ευκολίες" δε σε κόβω για τόσο μάχιμο. Σε αυτή τη χώρα ευκολίες πλέον τις ξεχνάς, ψάξε αλλού αν θες ευκολίες... Μηπως να σκεφτεις λιγο πιο ώριμα τι θες να κανεις στη ζωή σου; Κοιτα.. το επαλ δν θα το ανεφερα καν και δν θα εκανα καν αυτο το τοπικ αλλα μαλλον δν το εθεσα σωστα. Ρωταω τι γνωμη σας γιατι στο επαλ κυριως 2α και 3η λυκειου θα κανω πιο ενδιαφερων μαθηματα και πιο σχετικα με την γραφιστικη που θα το απολαμβανω περισσοτερο. Ενω στο γελ θα μου βγει η πιστη και θα ειμαι ολη μερα στα φροντιστηρια. 1
nightray Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Στις 25/11/2015 στις 5:51 ΠΜ, Pitoguros είπε Κοιτα.. το επαλ δν θα το ανεφερα καν και δν θα εκανα καν αυτο το τοπικ αλλα μαλλον δν το εθεσα σωστα. Ρωταω τι γνωμη σας γιατι στο επαλ κυριως 2α και 3η λυκειου θα κανω πιο ενδιαφερων μαθηματα και πιο σχετικα με την γραφιστικη που θα το απολαμβανω περισσοτερο. Ενω στο γελ θα μου βγει η πιστη και θα ειμαι ολη μερα στα φροντιστηρια. Αν θες να βγάλεις την καύλα σου πάνω στην γραφιστική,άσε τις αμπελοφιλοσοφίες περί πιο ενδιαφερόντων μαθημάτων και πήγαινε σε ένα τυπογραφείο να δουλέψεις αμησθί,στις διακοπές των Χριστουγέννων,του Πάσχα και του καλοκαιριού. Αλλά θα μου πεις,ψάχνεις για λεβεντομακάκες; Πόσο ηλίθιος (θα μου ξαναπείς) πρέπει να είναι κάποιος για να δουλεύει χωρίς να πληρώνεται; και εγώ θα σου απαντήσω: Δεν μιλάμε για ηλιθιότητες αλλά για επαγγελματική καύλα. Αν δεν γουστάρεις την δουλειά που κάνεις,τότε παράτα την. Αν δεν λιώνεις από ηδονή για την δουλειά σου και για την γκομενά σου,τότε δεν θα νιώσεις ποτέ ευτυχισμένος Αλλά θα μου πεις,ποια ευτυχία,ποια ηδονή και πράσινα άλογα.Δώσε μου ευρώ και τα υπόλοιπα ξέρεις που τα γράφω
partblah1990 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Τι να διαλέξω?Επαγγελματικό ή Γενικό λύκειο??? 1
Zerg13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο Πανελληνιες δεν εχω καμια επαφη πλεον. Αλλα. αν εισαι καλος μαθητης πηγαινε Γελ. Αν εισαι μετριος ή κακος που μαλλον εδω εισαι, πηγαινε Επαλ. Βασικα εχεις αποφασισει, τι μας ρωτας; Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13
tornado Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 κακως μερικοι μπερδευονται (και μπερδευουν και αλλους) με το τι ειναι το ΕΠΑΛ και ποιοι οι λογοι που υπαρχουν σε σχεση μετα ΓΕΛ. Τα ΕΠΑΛ χορηγουν πτυχιο ειδικοτητας εκτος απο απολυτηριο που παιρνεις στα ΓΕΛ. Το να επιλεξεις ΕΠΑΛ απλα γιατι εισαι αδυνατος μαθητης θα την πατησεις ασχημα, γιατι θα μπλεξεις χειροτερα με τα μαθηματα ειδικοτητας που εκει υπαρχουν απαιτησεις. Τα ΕΠΑΛ εχουν 8 ειδικοτητες, νομιζεις οτι υπαρχει καποια που σε ενδιαφερει? τοτε επελεξε την, πιθανον να ειναι τα αυριανο σου επαγγελμα. Το κερδος σου θα ειναι οτι ηδη θα εχεις αποκτησεις βασεις στο αυριανο σου επαγγελμα. Ολα τα υπολοιπα που γραφονται για μειωμενο επιπεδο κλπ κλπ ειναι απο ημιμαθεις, γιατι προφανως στα ΕΠΑΛ θα ηταν αστοχο να κανουν ιδιο επιπεδο μαθηματικων με του ΓΕΛ. Στα ΕΠΑΛ για να το ληξουμε πανε ατομα που θελουν να αποκτησουν εκτος απο γενικη παιδεια και συγκεκριμενη ειδικευση και καταρτιση σε ενα κλαδο. Συνεπως επιλεξτε καθαρα τι ακριβως θελετε για να μην χανετε το χρονο σας... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα