ziaba Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ή αυτονομία του είναι οκ δεν είναι κάτι τραγικο με μια δεύτερη μπαταρία ή κάποιο power bank λύνεται το προβλημα τελείως Σε Lollipop είναι. Κάνε ένα downgrade σε kit Kat σε 10N έτσι από περιέργεια δεν είναι τπτ θα δεις άλλο κινητό
Liako25 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ, πάντως μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος, και στη μπαταρία που λένε ότι δεν αντέχει πολύ, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα είναι αρχή και η μπαταρία είναι αρκετά δυνατή.Πάντως το θέμα μπαταρία λύνεται εύκολα με μια δεύτερη ή με powerbank!
SIP1995 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι ακόμα είναι αρχή και η μπαταρία είναι αρκετά δυνατή.Πάντως το θέμα μπαταρία λύνεται εύκολα με μια δεύτερη ή με powerbank! όταν αρχίσει να εξασθενεί, θα πάρω απ' την Procordia μια άλλη. 1
saruman123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Kαλησπέρα, (για άλλη μια φορά). Επειδή είναι νμα πάρω κινητό αυτόν τον καιρό, και κοιτούσα το G Flex, αλλά τελικά ΔΕ θα πάρει Android 6, συμφωνα με την LG, οπότε αρχισα να κοιτάω το G3 που θα πάρει Android 6 και που είναι στα 260€ τώρα, γενικά το κινητό αξίζει τώρα ή ούτε καν, έχετε κάτι καλύτερο να προτείνεται 'εως 280€ ?Ηταν να παρω και εγω το G3/32gb αλλα το μετανιωσα.Θα σου ελεγα το Huawei Ρ8 αλλα ειναι 300+ οποτε δες το Ρ8 lite ή το Honor 6. Ειδα ομως τωρα οτι πηρες το G3 οποτε καλοριζικο
2.1Ohm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Θα σου ελεγα το Huawei Ρ8 αλλα ειναι 300+ οποτε δες το Ρ8 lite ή το Honor 6 οκ copy paste το εχει απο φαινεται.. οτι να ναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα