2.1Ohm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τουλάχιστον σε g3 g2 όχι δν μπορούσες να το βρεις με Τπτ! Κάνε μια έρευνα για το flex μν σε πάρω στον λαιμό μου!
Fulgore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εγω παντως στην θεση σου θα εκανα υπομονη και θα μαζευα λιγα παραπανω για το P8.Εχει πεσει αρκετα πλεον η τιμη του(οπως και του G4 βεβαια)και ειναι η εννοια της ''μικρης υπερβασης'' οπως λεω εγω https://www.skroutz.gr/s/6870822/Huawei-Ascend-P8-16GB.html?from=catspan Και specs/κατασκευη εχει που να δικαιολογουν και με το παραπανω την υπερβαση και απο εταιρια απο τις μεγαλυτερες στο χωρο.
SIP1995 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τουλάχιστον σε g3 g2 όχι δν μπορούσες να το βρεις με Τπτ! Κάνε μια έρευνα για το flex μν σε πάρω στον λαιμό μου! Όντως, πρέπει να το ψάξω πρώτα. Εγω παντως στην θεση σου θα εκανα υπομονη και θα μαζευα λιγα παραπανω για το P8.Εχει πεσει αρκετα πλεον η τιμη του(οπως και του G4 βεβαια)και ειναι η εννοια της ''μικρης υπερβασης'' οπως λεω εγω https://www.skroutz.gr/s/6870822/Huawei-Ascend-P8-16GB.html?from=catspan Και specs/κατασκευη εχει που να δικαιολογουν και με το παραπανω την υπερβαση και απο εταιρια απο τις μεγαλυτερες στο χωρο. Πραγματικά θα ήθελα να το πάρω, αλλά είναι ήδη πολλά αυτά που θα δώσω (260 από συγγενη και άλλα 20 που θα βάλω εγώ) οπότε ξεφεύγει σε τιμή, επίσης ο άλλος λόγος που παίρνω Huawei και όχι μόνο, είναι το service τους, που είναι η Arvato.
Fulgore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Όντως, πρέπει να το ψάξω πρώτα. Πραγματικά θα ήθελα να το πάρω, αλλά είναι ήδη πολλά αυτά που θα δώσω (260 από συγγενη και άλλα 20 που θα βάλω εγώ) οπότε ξεφεύγει σε τιμή, επίσης ο άλλος λόγος που παίρνω Huawei και όχι μόνο, είναι το service τους, που είναι η Arvato. Αν φτανουμε σε σημειο να ριχτουμε ακυρο σε εταιριες κινητων λογω του service τοτε δεν ξερω τι να πω..
MrLifeguard Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Οντως ρε παιδια,τι μανια ειναι αυτη?Δηλαδη δεν μπορειτε απλα να αγορασετε ενα κινητο επειδη το γουσταρετε και απλα να το χαρειτε?!!! Αν το μυαλο σας συνεχεια ειναι στην περιπτωση βλαβης τι θα κανουμε και ποσο γρηγορα θα το εχουμε πισω και μπλα μπλα αυτα θα παθαινετε! Δεν λεω,σας αγοραστης θελεις να εισαι οσο περισσοτερο καλλυμενος γινεται,αλλα δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος!
SIP1995 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά σήμερα παράγγειλα το G3 32GB (3gb ram) και αύριο θα το έχω στα χέρια μου...
2.1Ohm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά σήμερα παράγγειλα το G3 32GB (3gb ram) και αύριο θα το έχω στα χέρια μου... καλη τυχη αυτο μονο
kalogero Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά σήμερα παράγγειλα το G3 32GB (3gb ram) και αύριο θα το έχω στα χέρια μου...με το καλο !
Makeran Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά σήμερα παράγγειλα το G3 32GB (3gb ram) και αύριο θα το έχω στα χέρια μου... Να μας πεις εντυπώσεις... Καλορίζικο και σου εύχομαι να είσαι τυχερός.
SIP1995 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 καλη τυχη αυτο μονο Ευχαριστώ... με το καλο ! Thanks Να μας πεις εντυπώσεις... Καλορίζικο και σου εύχομαι να είσαι τυχερός. Σε ευχαριστώ, τις εντυπώσεις θα τις πω το βράδυ που θα το έχω 1 μέρα στη κατοχή μου.
Liako25 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά σήμερα παράγγειλα το G3 32GB (3gb ram) και αύριο θα το έχω στα χέρια μου... Καλορίζικο μάγκα μου...Εγώ το έχω από τον Οκτώβριο του 2014 και μετά από ένα χρόνο μπορώ να πω ότι είμαι υπερευχαριστημένος από το κινητάκι.!
SIP1995 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλορίζικο μάγκα μου...Εγώ το έχω από τον Οκτώβριο του 2014 και μετά από ένα χρόνο μπορώ να πω ότι είμαι υπερευχαριστημένος από το κινητάκι.! Ευχαριστώ, πάντως μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος, και στη μπαταρία που λένε ότι δεν αντέχει πολύ, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα.
ziaba Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 καλοδουλευτο αν του περασεις και την κιτ κατ αν εισαι λολλιποπ η μπαταρια ειναι καλυτερη
SIP1995 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 καλοδουλευτο αν του περασεις και την κιτ κατ αν εισαι λολλιποπ η μπαταρια ειναι καλυτερη Σε Lollipop είναι.
MrLifeguard Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ, πάντως μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος, και στη μπαταρία που λένε ότι δεν αντέχει πολύ, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα. Καλοριζικο! Το οτι εσυ ομως δεν εχεις προβλημα,δεν σημαινει οτι η μπαταρια του ειναι καλη...Μπορει η χρηση σου να μην ειναι εντονη!Εμενα παντως με ειχε απογηοτευσει το κινητο και γι'αυτο δεν το κρατησα παραπανω απο μηνα.Ουτε τα χρωματα της οθονης του μου αρεσαν,πολυ ψυχρα.Το μονο καλο ειναι η καμερα του γι αυτα τα λεφτα που κοστιζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα