SIP1995 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Oχι τα ειχα και τα 2 και με των 2gb/ και των 3! Η μονη διαφορα που ειδα ηταν οτι κρατουσε πιο πολλες εφαρμογες στο παρασκηνιο! Στο τελος του εβαλα resurection remix(καπως ετσι λεγεται stock based rom με πολλα κ καλα feutures ) και καπως ηρεμησα! Λιγο απο μπαταρια σε θεμα standby εχαναν ολες οι aosp rom που δοκιμασα αλλα εβγαζαν παραπανω screen on time! Βεβαια ηρεμισα τελειως οταν το ξεφορτωθηκα αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο! Γνκα δν μ καλυψε καθολου το κινητο και ευτυχως ειχα προβαβει το εδωσε σε καλη τιμη και ειχα παρει απο wind το nexus 6 σε προσφορα τοτε! Νόμιζα ότι από την 5.1.1 έχουν φτιάξει τα πράγματα, διφορτικά μια άλλη επιλογή που έχω στο μυαλό μου ε΄ναι το G Flex , αλλά πιο ακριβό σαν συσκευή...πάντως το θέλω για απλά πράγματα, Facebook ktl Games (όχι τίποτα βαρύ, έχω το PC για αυτά) και καλή κάμερα (ποιότητας Lumia, λίγο άπιαστω, το ξέρω). 1
2.1Ohm Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Κοιτά εγώ σ μιλάω σαν ναυαρχίδα περσινή δν αξίζει! Δν είπα ότι θα κολλάει σαν κινητό κατοσταρικου αλλά δν έχει καμία σχέση με αυτά που υπόσχεται! Και τις εφαρμογές βαριές και μη τις σηκώνει άνετα μν φοβάσαι
AlienTechGR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Aδυναμος ο επεξεργαστης δν ειναι μια χαρα τουμπανακι ειναι ο sd801! Το skin και το ui τις Lg χαντακωνουν το κινητο! Ο μονος λογος να το παρεις το κινητο ειναι να το κανεις αμεσως ροοτ και custom rom αλλιως δν αξιζει με τπτ! Μονο κολληματα υπερθερμασεις θα δεις! ΑΛλα πχ αμα βαλεις stock android χανεις ποιοτητα απο την καμερα! Φυσικά και δεν είναι αδύναμος ο 801,απλά είναι σχετικά ανεπαρκής για αυτήν την ανάλυση (στα 1080p,θα ήταν αστέρι).Και το συγκεκριμένο κινητό,ότι κι αν του κάνεις,θα είναι πάντα πιο αργό από ένα G2/Nexus 5 ας πούμε (ναυαρχίδα 2ετίας αν και ακόμα και σήμερα παραμένει κινητάρα).
SIP1995 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Φυσικά και δεν είναι αδύναμος ο 801,απλά είναι σχετικά ανεπαρκής για αυτήν την ανάλυση (στα 1080p,θα ήταν αστέρι).Και το συγκεκριμένο κινητό,ότι κι αν του κάνεις,θα είναι πάντα πιο αργό από ένα G2/Nexus 5 ας πούμε (ναυαρχίδα 2ετίας αν και ακόμα και σήμερα παραμένει κινητάρα). Ok, κοιτάω και το G Flex 2 αλλά θα δείξει.... Έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο με αυτά τα χαρακτηριστηκά από Ελλάδα και κουνούριο (από skroutz) ? Υπόψην δε θέλω να μπλέξω με μεταχειρισμένο.
MrLifeguard Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Οντως,το G2 παραμενει πιο γρηγορο απ το G3,δεν παρατηρεις τα κολληματα που τρωει το G3,απο απλο scrolling μεχρι το ανοιγμα εφαρμογων! Γνωμη μου,μεινε μακρια και απ'το G3 και απ το Flex...Οπως ειπε κ ενας φιλος παραπανω σ'αυτα τα λεφτα μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα κινητα! Γενικα αλλαζω σχετικα συχνα συσκευες,οχι γιατι δεν με καλυπτουν,απλα μ'αρεσει να δοκιμαζω!Την εμπειρια χρησης που μου προσφερει για παραδειγμα το Xiaomi Mi4,μονο με του Nexus 5 (του πρωτου) μπορω να την συγκρινω!Μην κολλας στο οτι και καλα ειναι κινεζικο...Ισχυει αυτο που λες βεβαια με την εγγυηση και σε περιπτωση που καποια βλαβη παρουσιαστει,η αντιμετωπιση της θα ειναι πιο χρονοβορα,αλλα δεν ειναι ο πιο σημαντικος παραγοντας!Δεν ξερω αν ειναι απο τυχη η οτι φροντιζω καταλληλα τις συσκευες μου,αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα,και εχω αλλαξει γυρω στα 10-12 κινητα! Πηρε το ματι μου στις αγγελιες,συσκευες που ειναι ως και σφραγισμενες!Κανε υπομονη και βρες τη σωστη ευκαιρια! Αυτα απο μενα,ελπιζω να βοηθησα!
SIP1995 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Οντως,το G2 παραμενει πιο γρηγορο απ το G3,δεν παρατηρεις τα κολληματα που τρωει το G3,απο απλο scrolling μεχρι το ανοιγμα εφαρμογων! Γνωμη μου,μεινε μακρια και απ'το G3 και απ το Flex...Οπως ειπε κ ενας φιλος παραπανω σ'αυτα τα λεφτα μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα κινητα! Γενικα αλλαζω σχετικα συχνα συσκευες,οχι γιατι δεν με καλυπτουν,απλα μ'αρεσει να δοκιμαζω!Την εμπειρια χρησης που μου προσφερει για παραδειγμα το Xiaomi Mi4,μονο με του Nexus 5 (του πρωτου) μπορω να την συγκρινω!Μην κολλας στο οτι και καλα ειναι κινεζικο...Ισχυει αυτο που λες βεβαια με την εγγυηση και σε περιπτωση που καποια βλαβη παρουσιαστει,η αντιμετωπιση της θα ειναι πιο χρονοβορα,αλλα δεν ειναι ο πιο σημαντικος παραγοντας!Δεν ξερω αν ειναι απο τυχη η οτι φροντιζω καταλληλα τις συσκευες μου,αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα,και εχω αλλαξει γυρω στα 10-12 κινητα! Πηρε το ματι μου στις αγγελιες,συσκευες που ειναι ως και σφραγισμενες!Κανε υπομονη και βρες τη σωστη ευκαιρια! Αυτα απο μενα,ελπιζω να βοηθησα! Σε καμία περίπτωση δε θεωρώ τα Xiaomi κινεζιές, αντίθετα μάλιστα, αυτά και τα Meizu είναι κουφαία, κατά τη γνώμη μου, αν είναι διφορετικές οι συγκιρίες, πολύ ευχαρίστως να έπαιρνα από έξω....Καλά μεταχειρισμένο δε πέρνω για κανένα λόγο (την έχω πάθει 2 φορές κ' δε θέλω τρίτη) ακόμα και σφαγισμένα όπως λές. Σε αυτό το πράγμα είμαι κάθετος, πιο πολύ επειδή θα είναι δώρο από συγγενή μου και θέλω κάτι τελείως καινούριο. Πάντως έχω διαβάσει και δει ότι μετά την 5.1.1 πολλά προβλήματα που είχαν και το G3 αλλά και το G Flex 2 έχουν λυθεί.
MrLifeguard Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μάλιστα.Επιλογή σου είναι και σαφώς και περνεις ότι θες εσυ περισσότερο! Ότι και να αγορασεις ικανοποιημένος θα μείνεις,απλά εδώ μιλάμε να πάρεις το μέγιστο με τα λεφτά που θα διαθέσεις! Εγώ γενικά στον τομέα των κινητών είμαι υπέρ του μεταχειρισμένου,απλά να είναι από σωστό πωλητή ώστε να είσαι τουλάχιστον ένα 90% καλλυμενος σ'αυτα που θα σου πει... Νομίζω πως το θέμα έχει εξαντληθεί!Πιστεύω περισσότερο αναζητάς την επιβεβαίωση στην επιλογή που σχεδόν ήδη έχεις κάνει στο μυαλό σου! Όπως και να χει,καλές αγορές...Ότι και να πάρεις στη τελική,σίγουρα θα το χαρείς! Επειδή όμως βλέπω ότι είσαι ανάμεσα στα δύο lg,τότε πήγαινε στο flex!
SIP1995 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μάλιστα.Επιλογή σου είναι και σαφώς και περνεις ότι θες εσυ περισσότερο! Ότι και να αγορασεις ικανοποιημένος θα μείνεις,απλά εδώ μιλάμε να πάρεις το μέγιστο με τα λεφτά που θα διαθέσεις! Εγώ γενικά στον τομέα των κινητών είμαι υπέρ του μεταχειρισμένου,απλά να είναι από σωστό πωλητή ώστε να είσαι τουλάχιστον ένα 90% καλλυμενος σ'αυτα που θα σου πει... Νομίζω πως το θέμα έχει εξαντληθεί!Πιστεύω περισσότερο αναζητάς την επιβεβαίωση στην επιλογή που σχεδόν ήδη έχεις κάνει στο μυαλό σου! Όπως και να χει,καλές αγορές...Ότι και να πάρεις στη τελική,σίγουρα θα το χαρείς! Επειδή όμως βλέπω ότι είσαι ανάμεσα στα δύο lg,τότε πήγαινε στο flex! Σε ευχαριστώ για την απάντηση.... H αλήθεια είναι ότι στην αρχή πήγαινα για το Flex 2 αλλά μετά, διάβασα διάφορα για την οθόνη και τη μπαταρία του, και όσο νάναι μου δημιουργήθηκαν κάποιοι ενδιασμοί... Οπότε η ερώτηση είναι, γιατί το Flex 2 (?) αν σκεφτείς ότι το μόνο που υπολίπεται σε σχέση με το G3 είναι ο επεξεργαστής (801 vs 810).
MrLifeguard Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ για την απάντηση.... H αλήθεια είναι ότι στην αρχή πήγαινα για το Flex 2 αλλά μετά, διάβασα διάφορα για την οθόνη και τη μπαταρία του, και όσο νάναι μου δημιουργήθηκαν κάποιοι ενδιασμοί... Οπότε η ερώτηση είναι, γιατί το Flex 2 (?) αν σκεφτείς ότι το μόνο που υπολίπεται σε σχέση με το G3 είναι ο επεξεργαστής (801 vs 810). Σωστα σου δημιουργηθηκαν ενδοιασμοι για το Flex,αλλα αυτα τα θεματα υπαρχουν ηδη στο G3!Θεωρητικα το Flex θα επρεπε να εχει καλυτερη αποδοση στη μπατρια,καθως εχει αναλυση full hd η οθονη και υποτιθεται πως ο 810 κανει καλυτερη διαχειρηση. Για να στο κανω πιο απλο,το G3 δεν υπερτερει σε κατι του Flex,μοιραζονται τα ιδια προβληματα,ομως το flex εχει πιο δυνατο cpu και πολυ ανωτερη gpu (430>330).ΓΙ'αυτο προσπαθω να σου δειξω να μην παρεις κανενα απ'τα δυο,αλλα αφου θες τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ το Flex. Μονο το G2 ηταν οντως ναυαρχιδα με @@@@,και ακομα και τωρα στεκεται στα ισα απεναντι σε σημερινες ναυαρχιδες,τουλαχιστον σε εμπειρια χρησης και ταχυτητα,γιατι σε καμερα ας πουμε ή ποιοτητα οθονης λογικο ειναι να χανει. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2015 από MrLifeguard 1
AlienTechGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Σωστα σου δημιουργηθηκαν ενδοιασμοι για το Flex,αλλα αυτα τα θεματα υπαρχουν ηδη στο G3!Θεωρητικα το Flex θα επρεπε να εχει καλυτερη αποδοση στη μπατρια,καθως εχει αναλυση full hd η οθονη και υποτιθεται πως ο 810 κανει καλυτερη διαχειρηση. Για να στο κανω πιο απλο,το G3 δεν υπερτερει σε κατι του Flex,μοιραζονται τα ιδια προβληματα,ομως το flex εχει πιο δυνατο cpu και πολυ ανωτερη gpu (430>330).ΓΙ'αυτο προσπαθω να σου δειξω να μην παρεις κανεναν απ'τα δυο,αλλα αφου θες τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ το Flex. Μονο το G2 ηταν οντως ναυαρχιδα με @@@@,και ακομα και τωρα στεκεται στα ισα απεναντι σε σημερινες ναυαρχιδες,τουλαχιστον σε εμπειρια χρησης και ταχυτητα,γιατι σε καμερα ας πουμε ή ποιοτητα οθονης λογικο ειναι να χανει. Στη κάμερα,το G2,σίγουρα χάνει από σημερινές ναυαρχίδες αλλά η οθόνη του παραμένει εξαιρετική ακόμα και σήμερα. Και επίσης,όπως είπες και εσύ,αν είναι να πάρει κάτι ανάμεσα σε G3 και Flex 2,εννοείται ας πάει στο Flex 2.
SIP1995 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Στη κάμερα,το G2,σίγουρα χάνει από σημερινές ναυαρχίδες αλλά η οθόνη του παραμένει εξαιρετική ακόμα και σήμερα. Και επίσης,όπως είπες και εσύ,αν είναι να πάρει κάτι ανάμεσα σε G3 και Flex 2,εννοείται ας πάει στο Flex 2. Κοίταξε, από το G3 βλέπω μόνο το μοντέλο με τα 3gb Ram, αντίθετα το G Flex 2 δε το φοβάμαι και πολύ, λόγο ότι έχει full-hd οθόνη και όχι QHD, και πιστεύω ο επεξεργαστής την σηκώνει καλύτερα από αυτόν στο G3 με QHD. Πάντως η διαφορά στη τίμή είναι μόνο 6€.
MrLifeguard Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Οπότε καταλήγουμε στα ίδια.Αν ένα απ τα δύο τότε αυστηρά το Flex 2. Καλές αγορές!
SIP1995 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Tελικά θα πάω για το G Flex 2, πάντως πιστεύω να πάρει και το Android 6.
2.1Ohm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Και να μν πάρει όλα τα lg μέχρι το g4 που αποφάσισε να κλειδώσει τον bootloader γίνονται πανεύκολα ροοτ unroot restore! Το βάζεις μια custom rom και δν σε νοιάζει καν τι κανει η LG!
SIP1995 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Και να μν πάρει όλα τα lg μέχρι το g4 που αποφάσισε να κλειδώσει τον bootloader γίνονται πανεύκολα ροοτ unroot restore! Το βάζεις μια custom rom και δν σε νοιάζει καν τι κανει η LG! Αν το κάνεις root κτλ και θες να το επαναφερεις για να το πας στο service, δε θα δουν ότι το έχεις κάνει root μέσα από το hidden menu?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα