Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι τώρα το G3 έχει βγει άριστο ..

Το έχει ο γιος μου και ούτε κολλήματα κάνει ούτε τίποτα

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής - στιβαρο και για τις ίντσες της οθόνης του μαζεμένο ..

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από έξω δεν έχω θέμα να πάρω, αλλά δεν έχω ούτε κάρτα τραπέζης, ούτε κάποιον γνωστό ή φίλο που να μπορεί να παραγγείλει από έξω. Οπότε με λίγα λόγια άκυρο από έξω.

Μιας που το έχεις, μπορείς να μου πεις τις εντυπώσεις σου ? Όταν λες η μπαταρία δε κρατάει, με τι χρήση ? Κάμερα έχει όντως καλή, επίσης στο βίντεο πως τα πάει ?

οπως ειπα το κινητο για τα χρηματα ηταν η καλυτερη αγορα που εχω κανει οσον αφορα τα smartphone . η καμερα ακομα και σημερα ειναι πολυ καλη , lag δεν εχω παρατηρησει ( εχω περασει custom rom βεβαια αλλα ειναι βασισμενη στην Official) το καλοκαιρι υπαρχει ενα μικρο θερμα με την θερμοκρασια ανεβαζει αρκετα σε απαιτητικες εφαρμογες και παιχνιδια.η οθονη για τα γουστα μου ειναι πολυ καλη  ειδικα οταν παιζει βιντεο 1440p . σημαζεμενο κινητο παρα το μεγαλο μεγεθος της οθονης. οπως ειπα το μονο αρνητικο για μενα ειναι η μπαταρια. αμφιβαλω αν γινεται να βγαλει πανω απο 4ωρες screen time χωρις να ριξεις τις επιδοσεις. επισης η ποιοτητα βιντεο ειναι αντιστοιχη της φωτογραφιας πολυ καλη ( εχει 4κ 30fps  )

Δημοσ.

οπως ειπα το κινητο για τα χρηματα ηταν η καλυτερη αγορα που εχω κανει οσον αφορα τα smartphone . η καμερα ακομα και σημερα ειναι πολυ καλη , lag δεν εχω παρατηρησει ( εχω περασει custom rom βεβαια αλλα ειναι βασισμενη στην Official) το καλοκαιρι υπαρχει ενα μικρο θερμα με την θερμοκρασια ανεβαζει αρκετα σε απαιτητικες εφαρμογες και παιχνιδια.η οθονη για τα γουστα μου ειναι πολυ καλη  ειδικα οταν παιζει βιντεο 1440p . σημαζεμενο κινητο παρα το μεγαλο μεγεθος της οθονης. οπως ειπα το μονο αρνητικο για μενα ειναι η μπαταρια. αμφιβαλω αν γινεται να βγαλει πανω απο 4ωρες screen time χωρις να ριξεις τις επιδοσεις. επισης η ποιοτητα βιντεο ειναι αντιστοιχη της φωτογραφιας πολυ καλη ( εχει 4κ 30fps  )

Σε υχαριστώ για τις απαντήσεις, λογικά σε G3 θα πάω...κάτι τελευταίο, όσο αναφορά το βιντεο, σε 1080p πόσα fps τραβάει 60 ή 30 ? Η μπαταρία με κανονική χρήση, πιστεύεις θα μου τη μέρα ?

Δημοσ.

Σε υχαριστώ για τις απαντήσεις, λογικά σε G3 θα πάω...κάτι τελευταίο, όσο αναφορά το βιντεο, σε 1080p πόσα fps τραβάει 60 ή 30 ? Η μπαταρία με κανονική χρήση, πιστεύεις θα μου τη μέρα ?

Τραβάει και 1080p60fps αλλά και 1080p30fps.
Δημοσ.

Το είχα το G3 πριν κάνα χρόνο.Όντως,έχει αρκετά καλή κάμερα,μεγαλη και όμορφη οθόνη και μαζεμένο μέγεθος.

Αλλά,η αλήθεια είναι ότι η μπαταρια του δεν είναι επαρκής να σε βγάλει ούτε μέρα με χρήση μέτρια προς έντονη.Επίσης,σε official rom οπως ακριβώς το αγοραζεις, σίγουρα θα παρατηρήσεις κολλήματα!

Απ'την άλλη σ αυτά τα λεφτά εδώ Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο!Οπότε,έχεις δύο επιλογές...Ή κοιτάς εξωτερικό να αγορασεις κάποιο (xiaomi mi4,mi4c - meizu mx4 pro,mx5 - one plusx),ή στις αγγελίες εδώ στο φόρουμ που κάθε μέρα ανεβαίνουν πολλες!

Εγώ έτσι πήρα το δικό μου,ενός μήνα...Μπορείς να βρεις ευκαιρία που να έχει την εγγύηση του κανονικά και να είναι και σχετικά καινούριο.Ρίξε μια μάτια άποψη μου.

Καλές αγορές!

Δημοσ.

Το είχα το G3 πριν κάνα χρόνο.Όντως,έχει αρκετά καλή κάμερα,μεγαλη και όμορφη οθόνη και μαζεμένο μέγεθος.

Αλλά,η αλήθεια είναι ότι η μπαταρια του δεν είναι επαρκής να σε βγάλει ούτε μέρα με χρήση μέτρια προς έντονη.Επίσης,σε official rom οπως ακριβώς το αγοραζεις, σίγουρα θα παρατηρήσεις κολλήματα!

Απ'την άλλη σ αυτά τα λεφτά εδώ Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο!Οπότε,έχεις δύο επιλογές...Ή κοιτάς εξωτερικό να αγορασεις κάποιο (xiaomi mi4,mi4c - meizu mx4 pro,mx5 - one plusx),ή στις αγγελίες εδώ στο φόρουμ που κάθε μέρα ανεβαίνουν πολλες!

Εγώ έτσι πήρα το δικό μου,ενός μήνα...Μπορείς να βρεις ευκαιρία που να έχει την εγγύηση του κανονικά και να είναι και σχετικά καινούριο.Ρίξε μια μάτια άποψη μου.

Καλές αγορές!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι ο μόνος ενδιασμός που έχω είναι για τη μπαταρία (κανένας άλλος), επίσης κοιτάω και το G Flex 2, αλλά και πάλι πιο πολύ μου αρέσει το G3. Aπό εξωτερικό δε μπορώ να πάρω, ούτε κάρτα έχω, ούτε γνωστό με κάρτα, απίσης αν πάθει κάτι (και έχει εγγύηση) δε θέλω να πρέπει να το στέλνω έξω και μετά να περιμένω μέχρι να έρθει. Πάντως θα ρίξω και μια ματιά στις αγγελίες. Κάτι ακόμα, αφού το είχες, από φώτος και βίντεο πως τα πάει ?

Δημοσ.

Αν είναι να αγοράσεις από τις αγγελίες υπάρχουν πολύ καλύτερα έως 280 σε μεταχειρισμενα. Μην πετάξεις τα λεφτά σ στο g3

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι να αγοράσεις από τις αγγελίες υπάρχουν πολύ καλύτερα έως 280 σε μεταχειρισμενα. Μην πετάξεις τα λεφτά σ στο g3

Βασικά προτιμώ να πάρω καινούργιο αυτή τη φορά, επίσης τι δεν είναι καλό εκτός από τη μπαταρία ?
Δημοσ.

Βασικά προτιμώ να πάρω καινούργιο αυτή τη φορά, επίσης τι δεν είναι καλό εκτός από τη μπαταρία ?

Οι επιδόσεις του.Δεν φημίζεται για την ταχύτητα του,λόγω του σχετικά αδύναμου επεξεργαστή για αυτήν την ανάλυση.
  • Like 1
Δημοσ.

Οι επιδόσεις του.Δεν φημίζεται για την ταχύτητα του,λόγω του σχετικά αδύναμου επεξεργαστή για αυτήν την ανάλυση.

Aδυναμος ο επεξεργαστης δν ειναι μια χαρα τουμπανακι ειναι ο sd801!

Το skin και το ui τις Lg χαντακωνουν το κινητο!

Ο μονος λογος να το παρεις το κινητο ειναι να το κανεις αμεσως ροοτ και custom rom αλλιως δν αξιζει με τπτ!

Μονο κολληματα υπερθερμασεις θα δεις!

ΑΛλα πχ αμα βαλεις stock android χανεις ποιοτητα απο την καμερα!

Δημοσ.

Aδυναμος ο επεξεργαστης δν ειναι μια χαρα τουμπανακι ειναι ο sd801!

Το skin και το ui τις Lg χαντακωνουν το κινητο!

Ο μονος λογος να το παρεις το κινητο ειναι να το κανεις αμεσως ροοτ και custom rom αλλιως δν αξιζει με τπτ!

Μονο κολληματα υπερθερμασεις θα δεις!

ΑΛλα πχ αμα βαλεις stock android χανεις ποιοτητα απο την καμερα!

Αν πάρω το μοντέλο με 3GB Ram, λέτε να έχω διαφορά, όσο αναφορά τις επιδόσεις ?

Δημοσ.

Αν πάρω το μοντέλο με 3GB Ram, λέτε να έχω διαφορά, όσο αναφορά τις επιδόσεις ?

Μια χαρά επιδόσεις έχει είναι πολύ γρήγορο. Σε θέμα browsing κλπ. Αλλά η άθλια μπαταρία,τα ψεύτικα πλαστικά και το λαγκ σε σκρολινγκ και σε οτιδήποτε μαμά με έκαναν να το δίωξη γρήγορα και γιαυτό λέω

Δημοσ.

Μια χαρά επιδόσεις έχει είναι πολύ γρήγορο. Σε θέμα browsing κλπ. Αλλά η άθλια μπαταρία,τα ψεύτικα πλαστικά και το λαγκ σε σκρολινγκ και σε οτιδήποτε μαμά με έκαναν να το δίωξη γρήγορα και γιαυτό λέω

Θές να πείς ότι και το μοντέλο με 3GB Ram, θα έχω πάλι πρόβλημα....?

Δημοσ.

Oχι τα ειχα και τα 2 και με των 2gb/ και των 3!
Η μονη διαφορα που ειδα ηταν οτι κρατουσε πιο πολλες εφαρμογες στο παρασκηνιο!
Στο τελος του εβαλα resurection remix(καπως ετσι λεγεται stock based rom με πολλα κ καλα feutures ) και καπως ηρεμησα!
Λιγο απο μπαταρια σε θεμα standby εχαναν ολες οι aosp rom που δοκιμασα αλλα εβγαζαν παραπανω screen on time!
Βεβαια ηρεμισα τελειως οταν το ξεφορτωθηκα αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!
Γνκα δν μ καλυψε καθολου το κινητο και ευτυχως ειχα προβαβει το εδωσε σε καλη τιμη και ειχα παρει απο wind το nexus 6 σε προσφορα τοτε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...