SIP1995 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Kαλησπέρα, (για άλλη μια φορά). Επειδή είναι νμα πάρω κινητό αυτόν τον καιρό, και κοιτούσα το G Flex, αλλά τελικά ΔΕ θα πάρει Android 6, συμφωνα με την LG, οπότε αρχισα να κοιτάω το G3 που θα πάρει Android 6 και που είναι στα 260€ τώρα, γενικά το κινητό αξίζει τώρα ή ούτε καν, έχετε κάτι καλύτερο να προτείνεται 'εως 280€ ?
shooterg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Σε αυτά τα λεφτά είναι οτι καλυτερο..ειδικα αν κανεις την υπέρβαση και παρεις την εκδοση με τα 32 gb
SIP1995 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Σε αυτά τα λεφτά είναι οτι καλυτερο..ειδικα αν κανεις την υπέρβαση και παρεις την εκδοση με τα 32 gb H αλήθεια είναι ότι στο skroutz δεν υπάρχει τίποτα καλύτερα (κυριολεκτικά όμως)...οπότε λογικά θα πάω για το G3, αλλά έχω ακούσει διάφορα προβλήματα σχετικά με τη μπαταρία.
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Kαλησπέρα, (για άλλη μια φορά). Επειδή είναι νμα πάρω κινητό αυτόν τον καιρό, και κοιτούσα το G Flex, αλλά τελικά ΔΕ θα πάρει Android 6, συμφωνα με την LG, οπότε αρχισα να κοιτάω το G3 που θα πάρει Android 6 και που είναι στα 260€ τώρα, γενικά το κινητό αξίζει τώρα ή ούτε καν, έχετε κάτι καλύτερο να προτείνεται 'εως 280€ ? Κατσε ρε συ κινητο του 2015 και δεν θα παρει Android 6??? http://neurogadget.com/2015/08/29/lg-g4-and-g-flex-with-android-6-0-marshmallow-update-lg-g3-not-to-receive-it/13800 Εγω εδω αλλα διαβαζω,οτι το Flex 2 θα παρει Android 6 ενω για το G3 δεν ειναι ακομα σιγουρο.
SIP1995 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Κατσε ρε συ κινητο του 2015 και δεν θα παρει Android 6??? http://neurogadget.com/2015/08/29/lg-g4-and-g-flex-with-android-6-0-marshmallow-update-lg-g3-not-to-receive-it/13800 Εγω εδω αλλα διαβαζω,οτι το Flex 2 θα παρει Android 6 ενω για το G3 δεν ειναι ακομα σιγουρο. Μίλησα με το LG uk μέσω live chat...και μου το είπαν, καθώς αυτό είναι απόγαση της Google γιατί δε συναντά τις απαιτίσεις συστήματος (αυτό παίζει να είναι παραμύθι για να μη τα χώσουν στην LG)...αν σκεφτείς ότι ούτε το G Flex (1st gen) το πείρε έχει μια λογική, επίσης το G3 είναι σίγουρο ότι θα το πάρει, συμφωνα με τα λεγόμενα της Lg Πολωνίας.
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εαν οντως δεν το παρει το Flex 2 τοτε θα μιλαμε για μια απο τις μεγαλυτερες γκαφες στο θεμα ενημερωσεων,σχεδον αναλογη με την περιπτωση του Lumia 900 που δεν πηρε W8(τα οποια βγηκανε την ιδια χρονια που κυκλοφορησε το κινητο στην αγορα)....
SIP1995 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Καμιά γνώμη, από άτομα που το έχουν ?
2.1Ohm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Κλτρα να πας σε g2 πολύ κλτρο κινητό στα πάντα εκτός από κάμερα! Το moto play είναι πολύ καλό επίσης και να σου πω την αλήθεια ακόμα και το meizu m2 note μου το θεωρώ ανώτερο κινητό! Το g3 ήταν αποτυχία μεγάλη! Τραγική οθόνη κολλήματα στο υι ζεστενοταν αρκετά! Εγώ θα σ έλεγα μν το πάρεις! Και όταν λες το flex το flex 2 εννοείς? Γτ κάπου είχα δει χρονοδιάγραμμα και θα εοερνε marshmallow μετά από Φεβρουαρίου όμως μαζί με τα πιο low end κινητά!
ziaba Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Kαλησπέρα, (για άλλη μια φορά). Επειδή είναι νμα πάρω κινητό αυτόν τον καιρό, και κοιτούσα το G Flex, αλλά τελικά ΔΕ θα πάρει Android 6, συμφωνα με την LG, οπότε αρχισα να κοιτάω το G3 που θα πάρει Android 6 και που είναι στα 260€ τώρα, γενικά το κινητό αξίζει τώρα ή ούτε καν, έχετε κάτι καλύτερο να προτείνεται 'εως 280€ ? μακρια απο g3 και γενικα απο lg....μετα το nexus 5 οι συσκευες της ειναι πολυ προβληματικες απο θεμα hw για να καταλαβεις ειχα το d605 d805 d820 d855
SIP1995 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Κλτρα να πας σε g2 πολύ κλτρο κινητό στα πάντα εκτός από κάμερα! Το moto play είναι πολύ καλό επίσης και να σου πω την αλήθεια ακόμα και το meizu m2 note μου το θεωρώ ανώτερο κινητό! Το g3 ήταν αποτυχία μεγάλη! Τραγική οθόνη κολλήματα στο υι ζεστενοταν αρκετά! Εγώ θα σ έλεγα μν το πάρεις! Και όταν λες το flex το flex 2 εννοείς? Γτ κάπου είχα δει χρονοδιάγραμμα και θα εοερνε marshmallow μετά από Φεβρουαρίου όμως μαζί με τα πιο low end κινητά! Δε θέλω το G2, το είχα (βασικά ακόμα το έχω με σπασμένη οθόνη). Το Moto Play είναι ακόμα ακριβό, εκτός αν εννοείς το Moto X 2014, μετά το Meizu M2 Note που ανέφερες το έχω λίγο υπόψη αλλά με προβληματίζει η κάμερα. Εχω ακούσει και διαβάσει ότι μετά την 5.1.1 τα περισσότερα προβλήματα ή έχουν εξαφανιστεί ή έχουν μειωθεί, αισθητά. Όσο για το G Flex, αν είναι να περιμένω 1-2 μέχρι να το σιγουρέψει η LG... θα έχω πάρει ήδη κινητό. μακρια απο g3 και γενικα απο lg....μετα το nexus 5 οι συσκευες της ειναι πολυ προβληματικες απο θεμα hw για να καταλαβεις ειχα το d605 d805 d820 d855 Nα σου πω την αλήθεια, το G2 που είχα, μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις....
2.1Ohm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Οπα ναι τωρα ειδα μεχρι 280 ειπες νμζα με τα 3gb θα πηγαινες σε g3!Γτ δν κοιτας απο εξω? Η κινα βγαζει αριστα κινητα και μετα το Μ2 μου που με προβληματιζει λιγο απο χθες (ναι το γεμισα 7 gb παινχιδια και εφαρμογες ομως :Ρ ) και το ειδα αρχισε λιγο να χωλαίνει , και σκεφτομαι να παω σε LeTV !To LeTV Pro παντως κοντα στα 280 εχει και ειναι κινηταρα απο οτι διαβαζω και βλεπω σε review!Αλλα και στο myphone αμα δεις το νημα του ολοι λεν τα κλτρα !
noFEARgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ 2.1 Ohm κουρασες λίγο με όλο αυτό το hate που έχεις προς το g3. Προσωπικά το έχω το κινητό πέρα από την μπαταρία που δεν είναι καλή δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Πολύ καλή κάμερα καθώς και οθόνη. 1
2.1Ohm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ 2.1 Ohm κουρασες λίγο με όλο αυτό το hate που έχεις προς το g3. Προσωπικά το έχω το κινητό πέρα από την μπαταρία που δεν είναι καλή δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Πολύ καλή κάμερα καθώς και οθόνη. Ειχα 2 και με τα 2gb και με τα 3 γιατι ειπα οτι θα εφτιαχνε η κατασταση! Οποτε να επεσα σε ελατωματικο ΔΕΝ παιζει.. Και δν ειπα οτι δν ειναι καλο αλλα ηταν downgrate στην ουσια και για ενα τηλεφωνο "flagship" δν δικαιολογει την κακη οθονη η τα laggakia στο υι που δν την εχει ουτε κινητο του 150αρικου.. Αμα φτασει στα 250 κ λιγο πιο κατω και με μια custom rom αξιζει για να τρεχει αξιοπρεπος ετσι δν αξιζει! Αμα με το marshmellow φτιαξει και την ρομ και δωσει του G4 που μ αρεσε και φαινοταν ελαφρια (δν laggare σχεδων καθολου και οταν το εκανε να εχανε 4-5 frames οχι lagg ,αλλα ειναι και πιο "beasty" το g4) και φτιαξει τουλαχιστον την εμπειρια χρησης ισως να αλλαξω γνωμη και να πω ειναι ΟΚ κινητο τπτ παραπανω!
SIP1995 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Οπα ναι τωρα ειδα μεχρι 280 ειπες νμζα με τα 3gb θα πηγαινες σε g3! Γτ δν κοιτας απο εξω? Η κινα βγαζει αριστα κινητα και μετα το Μ2 μου που με προβληματιζει λιγο απο χθες (ναι το γεμισα 7 gb παινχιδια και εφαρμογες ομως :Ρ ) και το ειδα αρχισε λιγο να χωλαίνει , και σκεφτομαι να παω σε LeTV ! To LeTV Pro παντως κοντα στα 280 εχει και ειναι κινηταρα απο οτι διαβαζω και βλεπω σε review! Αλλα και στο myphone αμα δεις το νημα του ολοι λεν τα κλτρα ! Από έξω δεν έχω θέμα να πάρω, αλλά δεν έχω ούτε κάρτα τραπέζης, ούτε κάποιον γνωστό ή φίλο που να μπορεί να παραγγείλει από έξω. Οπότε με λίγα λόγια άκυρο από έξω. Ρε συ 2.1 Ohm κουρασες λίγο με όλο αυτό το hate που έχεις προς το g3. Προσωπικά το έχω το κινητό πέρα από την μπαταρία που δεν είναι καλή δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Πολύ καλή κάμερα καθώς και οθόνη. Μιας που το έχεις, μπορείς να μου πεις τις εντυπώσεις σου ? Όταν λες η μπαταρία δε κρατάει, με τι χρήση ? Κάμερα έχει όντως καλή, επίσης στο βίντεο πως τα πάει ?
2.1Ohm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Από έξω δεν έχω θέμα να πάρω, αλλά δεν έχω ούτε κάρτα τραπέζης, ούτε κάποιον γνωστό ή φίλο που να μπορεί να παραγγείλει από έξω. Οπότε με λίγα λόγια άκυρο από έξω. Μιας που το έχεις, μπορείς να μου πεις τις εντυπώσεις σου ? Όταν λες η μπαταρία δε κρατάει, με τι χρήση ? Κάμερα έχει όντως καλή, επίσης στο βίντεο πως τα πάει ? Mια prepaid card μπορεις πανευκολα να βγαλεις! Πας σε μια τραπεζα ενα αφμ ταυτοτητα θελει και εβγαλες τπτ παρπανω! Ακομα κ εγω εβγαλα περσυ που δν ειχα γινει καν 20 στα 19 δλδ.. Την φοτωνεις εσυ με λεφτα (φορτοτικη οχι πιστοτικη) και κανεις αγορες απεξω ευκολα κ με ασφαλια! Και αμα εχεις προβλημα κανεις το κολπακι με το paypal balance και εισαι κομπλε το εκανα 3 φορες ηδη και επιασε με την μια και τις 3 και μια φορα κατευθειαν αγορα χωρις να τα βαλω στο balance και επιασε επισης κατευθειαν αλλα αλλες φορες με ακυρωνει! Απο εθνικη αν κανεις (που εχει ο αδερφος μου) εδω και 3 μηνες κανει ανετα αγορες χωρις καμια ακυρωση και οταν του ειπα οτι λογο CC απαγορευεται απεξω γελουσε και με κοροιδευε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα