Προς το περιεχόμενο

Meizu M2 Note ή Motorola Moto G 3rd Gen 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ψηφιζω το moto g ειναι πολυ καλο ακομα και αυτο με 1g ram γιατι:

ειναι πιο μαζεμενο

αδιαβροχο

pure android

θα παρει αναβαθμισεις

θα βγαζει πιο καλες φωτο 

εχει ραδιο

εχει διαφορα κολπα οπως αναβει η οθονη μολις το κουνησεις κτλ

δεν εχουν αναφερθει προβληματα ουτε στο λογισμικό ουτε στο hardware

• Like 1
Δημοσ.

ψηφιζω το moto g ειναι πολυ καλο ακομα και αυτο με 1g ram γιατι:
ειναι πιο μαζεμενο
αδιαβροχο
pure android
θα παρει αναβαθμισεις
θα βγαζει πιο καλες φωτο 
εχει ραδιο
εχει διαφορα κολπα οπως αναβει η οθονη μολις το κουνησεις κτλ
δεν εχουν αναφερθει προβληματα ουτε στο λογισμικό ουτε στο hardware

Το 2GB Ram που μπορω να το αγορασω στην ελλαδα??

Δημοσ.

Στεγνά το meizu. Καλύτερος επεξεργαστής, καλύτερη μπαταρία, Full HD, καλύτερη GPU, τακτικές αναβαθμίσεις, dualsim, built in Root δυνατότητα. 

Δεν εχω ιδέα τι γίνεται στις κάμερες, αλλα δεν νομίζω οτι το Moto θα εχει καλυτερη. 

Απο εκει και πέρα, σίγουρα κανενα κινητο με 1GB RAM η με 8 GB ROM...

• Like 1
Δημοσ.

Στεγνά το meizu. Καλύτερος επεξεργαστής, καλύτερη μπαταρία, Full HD, καλύτερη GPU, τακτικές αναβαθμίσεις, dualsim, built in Root δυνατότητα. 

Δεν εχω ιδέα τι γίνεται στις κάμερες, αλλα δεν νομίζω οτι το Moto θα εχει καλυτερη. 

Απο εκει και πέρα, σίγουρα κανενα κινητο με 1GB RAM η με 8 GB ROM...

Όσο αναφορά την κάμερα του Moto G....έχει την ίδια κάμερα που έχει και το Nexus 6 με λιγότερες δυνατότητες.

• Like 1
Δημοσ.

Το μεγεθος δεν με αφορα. Απλα διαβασα οτι το meizu εχει προβληματα με το software. Το meizu να το παρω απο ελλαδα ή κινα?

Δημοσ.

Το μεγεθος δεν με αφορα. Απλα διαβασα οτι το meizu εχει προβληματα με το software. Το meizu να το παρω απο ελλαδα ή κινα?

Αν το πάρεις απο εδώ, πληρώνεις κανα 50αρικο παραπάνω και έχεις 2ετη εγγυηση στανταρ. Απο Κίνα θα σου βγει φτηνότερα, αλλά απο εγγύηση... εξαρτάται απο το κατάστημα, και φυσικά το πολυ 1 χρόνο.

Στο κομμάτι του software, κρίνοντας απο το δικο μου Μ1 Note (που ειναι σχεδόν τα ιδια), είναι απο τα ποιο σταθερά που έχω δοκιμάσει μαζί με το LG G2. Απλά δουλευει απροβλημάτιστα.

Απλά αν το πάρεις, υπάρχει η Κινέζικη εκδοση που έρχεται με κινεζοεφαρμογές (τις οποιες μπορείς και να παγώσεις) υπάρχει ομως και η International Rom. Εσυ θα ζητησεις να http://www.vickmall.com/meizu-m2-note-note2-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-5-octa-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone-grey.htmlνα σου περάσουν την international rom. Εδώ δεν ξέρω τι ακριβως πουλάνε.

Το Moto G προσφέρει out of the box experience, το Meizu γενικά μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσεις 2 πράγματα ανάλογα την εκδοση της ROM. 

Το ποιο θα διαλέξεις ειναι θέμα τι ακριβως ζητάς. Εγώ επειδή δεν κωλλυομαι γενικά απο roms- ρυθμίσεις κλπ... πάντα πηγαίνω για το καλυτερο h/w. Στο Meizu το μονο που εκανα ηταν να φλασαρω την international rom και τιποτε παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Θα προτιμησω το 50+ μιας και το οριο μου ειναι στα 200 ευρω. Απο τις ρυθμισεις,roms δεν εχω προβλημα. Οποτε θα τσιμπησω το meizu m2. Link.png Site: Καμιαπροτιμηση σε μαγαζι?Μιας και δεν εχω πολυ ασχοληθει με το τι παιζει στα ελληνικα μαγαζια.

Ευχαριστώ σε όλους που απαντησαν σε αυτο το thread

Δημοσ.

Θα προτιμησω το 50+ μιας και το οριο μου ειναι στα 200 ευρω. Απο τις ρυθμισεις,roms δεν εχω προβλημα. Οποτε θα τσιμπησω το meizu m2. Link.png Site: Καμιαπροτιμηση σε μαγαζι?Μιας και δεν εχω πολυ ασχοληθει με το τι παιζει στα ελληνικα μαγαζια.

Ευχαριστώ σε όλους που απαντησαν σε αυτο το thread

Public που το έχουν στα 199€ και έχεις και 2 χρόνια εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Meizu mi 2 note (200 ευρω στα public)

1)καλή οθόνη

2)γρήγορο κινητό

3)κάμερα αρκετά καλή

4)Μπαταρία:μέτρια προς καλή

Moto g 3(200 ευρω Vodafone)

1)επώνυμο κινητό

2)Άμεσες αναβαθμίσεις

3)η καλύτερη κάμερα στην τιμή αυτή

4)απο τις καλύτερες μπαταρίες

5)μέτρια οθόνη

6)μέτριες - καλές επιδόσεις (όσον αφορά την ταχύτητα)

7)Μπροστινα ηχεία

8)Ανθεκτικό στο νερό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...