k_skidrow Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα σε ολους. Σκεφτομουν αν υπαρχει καποιος τροπος ετσι ωστε να μπορουσες να παιξεις σπασμενα online co-op παιχνιδια που να περιλαμβανουν co-op απο 2 εως 4 ατομα. Αν με καποιο τροπο μπορουσες να στησεις εναν virtual(?) σερβερ στο pc σου και να μπορουσαν ατομα απο διαφορετικο ή ιδιο ρουτερ να κανουν join στο παιχνιδι σου. Ειναι κατι τετοιο εφικτο; Και αν ναι ειναι κατι αρκετα περιπλοκο και πως μπορω να το ψαξω;
k_skidrow Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Για ποιο game μιλας; Δεν μιλαω για καποιο συγκεκριμενο,γενικα παιχνιδια που εχουν co-op mode.
rfc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ολα τα σπασμενα το υποστηριζουν αυτο που θες. Ειδικα στο cod bops 2 μεσω plus master φτιαχνεις customs και καλεις φιλους. Στα αλλα μπορεις και φτιαχνεις σερβερς μονο.
k_skidrow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το plus master εχει κλεισει http://plusmaster.net/δεν το ηξερα,τωρα που το εψαξα ειδα οτι το διαλυσανε. Παντως για να καταλαβεις τι εννοω,γιατι και λαθος δικο μου δεν σου εδωσα να καταλαβεις απο την αρχη. Πιο πολυ με ενδιαφερουν παιχνιδια με co-op στο story mode..βλεπε borderlands 2 κτλπ..που εκτος απο το single εχουν να παιξεις και το παιχνιδι σε co-op μαζι με αλλους 2-3 φιλους. Δεν με ενδιαφερουν mmo fps σαν το cod γιατι πολυ απλα θα ειμαστε μαξιμουμ 4 ατομα παρεα οποτε δεν εχει νοημα για cod,cs κτλπ..
rfc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Εγω αυτο που λες το κανω ηδη με plus master στο black ops 2 και κανω customs με φιλους. Στο συγκεκριμενο που λες δε το εχω ψαξει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα