Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω τα windows 10 στον υπολογιστη.. Λοιπον.. οταν ειχα τα 8.1 δν ειχα προβλημα.. τωρα μερικες φορες οχι παντα η ραμ δουλευει στο 80-90% δλδ χρησημοποιει 7 στα 8gb. τι σκατα γινεται ρε παιδια? οταν του κανω επαννεκινηση μετα δουλευει σε κανονικα ποσοστα.. Ριξτε γνωμες ρε παιδια... οπως βλεπετε μονο google chrome χρησιμοποιώ . ευχαριστω!

post-300224-0-25801800-1448280274_thumb.png

Δημοσ.

οχι... τα windows 10 τα εκανα προπαραγγελια μεσω του pc .. τα 64bit ειναι εκτος αν κανω καποιο λαθος! τα κατεβασα τη μερα που κυκλοφορησαν!

Δημοσ.

Όχι, βλακεία είπα εξάλλου. Δεν είχα δει την αρχική εικόνα που πόσταρες. Σου αναγνωρίζει κανονικά τα 8gb. Δείξε λίγο και την καρτέλα που λέει εκκίνηση. Αν κλείσεις το chrome πόσο πάει η ram;

Δημοσ.

καλησπερα.εχω εναν υπολογιστη απο το 2009 και ηθελα να ρωτησω αν συμφερει η αναβαθμιση η πεταμα κ καινουργιο πυργο?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ανοίγεις δικό σου θέμα στη σωστή ενότητα αναφέροντας από ποια κομμάτια αποτελείται το σύστημα σου καθώς και για ποια χρήση προορίζεται.

Δημοσ.

Όχι, βλακεία είπα εξάλλου. Δεν είχα δει την αρχική εικόνα που πόσταρες. Σου αναγνωρίζει κανονικά τα 8gb. Δείξε λίγο και την καρτέλα που λέει εκκίνηση. Αν κλείσεις το chrome πόσο πάει η ram;

τα περισσοτερα τα εχω απενεργοποιησει... και παλι ομως πολυ η ραμ ρε γαμωτο!

post-300224-0-44295700-1448366660_thumb.png

Δημοσ.

με κλειστο το chrome η ραμ πεφτει απο 90 στα 85 περιπου ... αλλα οχι παντα.. τωρα για παραδειγμα η ραμ μου ειναι 66 % και χωρις chrome 60 ! anti malware με ccleaner γινεται? αν εχεις καποιο καλο προγραμμα πεστο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...