MeRo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 έχω το εξής πρόβλημα όταν κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο δουλεύει η θύρα υπερύθρων μετά από λίγο χωρίς να κάνω κάτι δεν ξανά δουλεύει είναι θέμα τηλεφώνου η version android έχω το 5,0
MeRo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Τι εχεις την stock η καμια custom? δεν εχω βαλει κατι μαμα μου ζητησε update και περασε την 5,0
saruman123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ενδεχεται τοτε να ειναι καποιο bug. Να υποθεσω οτι πριν απο το update ηταν ολα κομπλε... Περιμενε μπας και το εχει και κανενας αλλος.
MeRo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ενδεχεται τοτε να ειναι καποιο bug. Να υποθεσω οτι πριν απο το update ηταν ολα κομπλε... Περιμενε μπας και το εχει και κανενας αλλος. Samsung galaxy Note 3 N9000Q μποριες να μου δωσεις link για καθαρο ρεστορε σε κιτκατ
saruman123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Θα κτυπησης στο νετ SamMobile θα κανεις μια εγραφη και απο εκει θα κατεβασης την rom. Καλο θα ειναι να γραψεις το μοντελο που εχεις. Μετα θα την φλασαρης με το Odin. Αν δεν ξερεις κτυπας στο νετ και βλεπεις πως λειτουργει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα