Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωχη! η ψυκτρα φενεται πολυ καλη αλλα σε αυτα τα λεφτα εγω δεν θα την επαιρνα (ειναι πανφθηνη και ισωσ το υλικο να μην ειναι καλης ποιοτητας και να εχετε προβληματα με διαρροες! (συνχωρεστεμε για τα ορθωγραφικα μου λαθοι)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαρροές μπορεί να κάνει η κάθε aio. Σπάνια όμως. Όσον αφορά το υλικό πάνω κάτω όπως οι άλλες ειναι, copper-αλουμίνιο. Τωρα βεβαια η ποιότητα της αντλίας και των σωλήνων μπορεί να διαφέρει σε κάποιο βαθμό. Αν έκανε στο σοκετ μου θα την έπαιρνα λόγω vfm. Όπως ναναι με τις aio λιγο-πολύ ειναι ρίσκο

Δημοσ.

Την υδροψυξη δεν την ξέρουμε ακόμα αφού είναι ολοκαίνουρια κυκλοφορία,την Arctic όμως την ξέρουμε,και είναι μια εταιρία που έχει θυσιάσει μέχρι και επιδόσεις ώστε να είναι συνεπής,επίσης από τις λίγες εταιρίες που δίνουν 5 και 3 χρόνια εγγύηση στα φουρφουρια της και στις ψήκτρες της,όταν οι περισσότεροι δίνουν ένα χρόνο και όλο αυτό κάτι σημαίνει..

Ποτέ δεν με έχει εντυπωσιάσει αν εξαιρέσει κανείς το πόσο ήσυχα προϊόντα παράγει,και σίγουρα ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει,με αυτά τα δεδομένα λοιπόν,και σε αυτή την τιμή,εγώ θα την δοκίμαζα με κλειστά τα μάτια,και ενδεχομένως να το κάνω κιόλας σύντομα.

Στα + το Push - Pull και όσοι ξέρουμε τους ανεμιστήρες της καταλαβαίνουμε ότι η πρόθεση της είναι να διαθέσει ακόμα μια φορά ένα αξιόπιστο προϊών.. Κάθε σύγκριση της με μικρότερες ΑΙΟ 120,140,κλπ κατά την γνώμη μου θα είναι ατυχής.

• Like 3
Δημοσ.

Γαμωτο εαν εβγαινε και 775 θα την επαιρνα.

Πραγματικα το φουρφουρια τις ειναι κορυφαια, αθορυβα-αξιοπιστα και ειναι και FDB.Εκτος των πολλων αλλων, το πιο παλιο Artic Cooling, ειναι μια accelero σε μια gtx260 απο 2009.Δουλευει ασταματητα χωρις το παραμικρο, και οι ανεμιστηρες δεν βγαζουν παραπανω θορυβο σε σχεση με οταν ηταν καινουργιοι.

• Like 1
Δημοσ.

Καμία δεν σε καλύπτει εκτός ίσως από την Corsair,και με προϋποθέσεις,γι'αυτο πιο πάνω μιλήσαμε για αξιόπιστη εταιρία.

• Like 1
Δημοσ.

Τα καραβακια ωραια είναι, αλλά όπως είπα και πιο πάνω είναι ακριβά. Ο καθένας μας πιστευω πριν την αγορά καπιου προϊόντος κοιταει τα πάντα και κυρίως την τιμη και σε αυτήν την περίπτωση η τιμή είναι καλή, και αν ισχύουν τα παραπάνω περί asetek είναι μια πολυ Καλη και φνηθη 240άρα υδροψυξη!

• Like 2
Δημοσ.

Παρ'ολα αυτά και επειδή μπορεί να παρέμβει δραματικά κάποιος,ωραία φτηνή  κ με φοβερές επιδόσεις είναι και η Triton,αρκεί να μην σου κάτσει η άσχημη που έχει κάτσει σε λίγους με ραγίσματα κλπ..

Εγω δυο εχω και δουλεύουν μονο λιγο υγρό συμπληρώνω ανα 6 μήνες περίπου.

Δημοσ.

Την τοποθέτησα στο pc μου δυστυχώς δεν χώραγε με push pull οπότε μπήκε με push μονο αλλα μια χαρα θερμοκρασίες και απο θόρυβο

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις τα φουρφουρια στο full πιθανόν να μην τα ακούς καθόλου,και να ξέρεις κ όλη την γκάμα που μπορεί να παίξεις και να σου δώσει,πες μας και κανένα στοιχείο με αριθμούς όταν θα είσαι έτοιμος.. :)

Δημοσ.

Την τοποθέτησα στο pc μου δυστυχώς δεν χώραγε με push pull οπότε μπήκε με push μονο αλλα μια χαρα θερμοκρασίες και απο θόρυβο

Εάν βρεις χρόνο ανέβασε και καμία φωτό να πάρω μια ιδέα, μιας και ενδιαφέρομαι.

Στο net δεν τη βρήκα κάπου στημένη..

Δημοσ.

Εάν βρεις χρόνο ανέβασε και καμία φωτό να πάρω μια ιδέα, μιας και ενδιαφέρομαι.

Στο net δεν τη βρήκα κάπου στημένη..

Βρήκα εδώ μια παρουσίαση με φώτος αλλά την έχει τοποθετήσει μπροστά

• Like 1
Δημοσ.

Ανέβασε καμια φωτο αν θες. Τι κουτί έχεις και τι σοκετ αν επιτρέπεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...