ballin95 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Kαλημέρα, Επειδή θα πάω Τουρκία τέλος του μήνα και βλέπω τεράστια διαφορά τιμής με εδώ θέλω να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς κινητό απο Τουρκία. Υπάρχει θέμα με την γλώσσα?Με την εγγύηση?Θα είναι κλειδωμένο? Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει παρακαλώ λεπτομέρειες
SIP1995 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Kαλημέρα, Επειδή θα πάω Τουρκία τέλος του μήνα και βλέπω τεράστια διαφορά τιμής με εδώ θέλω να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς κινητό απο Τουρκία. Υπάρχει θέμα με την γλώσσα?Με την εγγύηση?Θα είναι κλειδωμένο? Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει παρακαλώ λεπτομέρειες Εγγύηση δε θα έχεις, επειδή η Τουρκία δεν ανοίκει στην Ευρωπαική Ένωση...
ziaba Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Kαλημέρα, Επειδή θα πάω Τουρκία τέλος του μήνα και βλέπω τεράστια διαφορά τιμής με εδώ θέλω να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς κινητό απο Τουρκία. Υπάρχει θέμα με την γλώσσα?Με την εγγύηση?Θα είναι κλειδωμένο? Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει παρακαλώ λεπτομέρειες ποσα εχει στην τουρκια ?
2.1Ohm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αμα εχεις 200 ξεκλείδωτο και δν ειναι καμία μουφια παρτο και αμα χαλάσει πεταγεσε και περνεις άλλο γτ έχει στην κυριολεξία μισή τιμή με εδώ αλλά κομματάκι δύσκολο α ξες! Με συμβόλαιο η κλειδωμένο σε παροχο θα είναι 200 ούτε από το εργοστάσιο τις Samsung δν πουλιέται κατευθείαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα