Προς το περιεχόμενο

Bios checksum error

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα..Τι μπορει να συμβαινει και βγαζει αυτο μηνυμα που και που "bios checksum error".H μητρικη exei dual bios.Παρατηρω οτι μερικες φορες δεν" βλεπει" το dvd-rom οταν φτανει σε αυτη εικονα(την εικονα την εχω βρει απο google)

post-201369-0-85529400-1448268202_thumb.jpg

Δημοσ.

Σημερα θα δοκιμασω την μπταρια με καινουργια.Επισης παρατηρω οτι ανοιγει μερικες φορες μονος του ο υπολογιστης και κλεινει απευθειας

Δημοσ.

No-name τροφοδοτικό ξέρεις τι σημαίνει έτσι? Το έχω γράψει πολλάκις, ότι φταίει δεν φταίει το σουτάρουμε και παίρνουμε κάποιο της προκοπής. Αν έχεις σκοπό για αναβάθμιση σε καινούργιο σύστημα σε 1-2 χρόνια να πάρεις ένα πολύ ποιοτικό τροφοδοτικό. Αν μείνεις όπως είσαι και ένα μετριο-καλό σου κάνει π.χ. http://www.skroutz.gr/s/2661211/Be-Quiet-System-Power-7-450W.html

Δημοσ.

Ξερω ξερω..Απλα αν χρειαστει να αλλαξω τωρα θα παρω καποιο φθηνο αναγκαστικα.Τωρα δεν ξερω αν φταιει το τροφοδοτικο για τα κολπα που κανει.Κοιταξα το κουμπι που ανοιγει αλλα φενεται οκ(δεν κολλαει π.χ οταν το παταω)

Δημοσ.

Πιο φθηνό αλλά καλό αυτό. Και το άλλο φθηνό είναι και μπορείς να το βάλεις και στο νέο σου σύστημα, αναλόγως τη σύστημα θα κάνεις.

Αν δεν πάρεις νέο τροφοδοτικό σαν το Be quiet, κινδυνεύεις να χάσεις το σύστημά σου όλο. Το τροφοδοτικό είναι που τροφοδοτεί το σύστημα. Όταν χτίζεις ένα σύστημα, ξεκινάς από εκεί. Και τα αν ξέχασέ τα. Άλλαξέ το πριν είναι αργά.

Δημοσ.

Πολλά μπορούν να φταίνε. Μητρική, μνήμες, τροφοδοτικό, θερμοκρασίες. Πρέπει να αρχίσεις να τσεκάρεις το σύτημά σου. Ξεκινάς με αλλαγή τροφοδοτικού, όπως σου είπα. Στη συνέχεια ανένασε ένα screenshot από το HWmonitor που δείχνει τις θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Τροφοδικτο δεν ειμαι ευκαιρος νσ αλλαξω.Απλα εχω και ενα αλλο για τωρα.Παστα cpu αλλαξα.Αλλαξα και μπαταρια bios αλλα μου εβγαλε καποια στιγμη το σφαλμα που εχω αναφερει.Θα δοκιμασω και μνημες μετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...