Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Θα παει την Παρασκευη γνωστη του γιου μου Αγγλια που λεει κατι γινεται εκει με προσφορες σε κινητα την τελευταια Παρασκευη του Νοεμβριου ή καπως ετσι μου ειπε και μπορει να παρει το 6S με 400 ευρω με αποδειξη . Αν είναι ετσι θα εχει εγγυηση και ποσο ? Θα είναι ξεκλειδωτο για ελληνικα δικτυα ? Ελληνικο μενου θα μπορει να εχει ? Ευχαριστω.
xtraktor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Θα παει την Παρασκευη γνωστη του γιου μου Αγγλια που λεει κατι γινεται εκει με προσφορες σε κινητα την τελευταια Παρασκευη του Νοεμβριου ή καπως ετσι μου ειπε και μπορει να παρει το 6S με 400 ευρω με αποδειξη . Αν είναι ετσι θα εχει εγγυηση και ποσο ? Θα είναι ξεκλειδωτο για ελληνικα δικτυα ? Ελληνικο μενου θα μπορει να εχει ? Ευχαριστω. αν έχει αγοραστεί από Apple Store θα είναι ξεκλειδωτο ελληνικά μενού εννοείται πως θα υπάρχουν για εγγύηση θα έχει ένα χρονο σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο προβλημα..ευχομαι πως οχι θα πρέπει να το πας στην infoquest μιας και αυτή αναλαμβάνει κινητά που έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό και καλύπτονται από εγγύηση 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 αν έχει αγοραστεί από Apple Store θα είναι ξεκλειδωτο ελληνικά μενού εννοείται πως θα υπάρχουν για εγγύηση θα έχει ένα χρονο σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο προβλημα..ευχομαι πως οχι θα πρέπει να το πας στην infoquest μιας και αυτή αναλαμβάνει κινητά που έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό και καλύπτονται από εγγύηση Ευχαριστω , Η Infoquest που πηγα ένα ελληνικο Iphone5s της κορης μου αγορασμενο 7/2015 που τελικα εγινε αντικατασταση μου ειπε ότι εχει ένα χρονο με το s/n και άλλο ένα χρονο με την αποδειξη αγορας.Αυτό δεν ξερω αν ισχυει μονο για τα αγορασμένα στην Ελλαδα . Αυτά που πουλιουντε σε skroutz με ενδειξη EU ποση εγγυηση εχουν ?
xtraktor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω , Η Infoquest που πηγα ένα ελληνικο Iphone5s της κορης μου αγορασμενο 7/2015 που τελικα εγινε αντικατασταση μου ειπε ότι εχει ένα χρονο με το s/n και άλλο ένα χρονο με την αποδειξη αγορας.Αυτό δεν ξερω αν ισχυει μονο για τα αγορασμένα στην Ελλαδα . Αυτά που πουλιουντε σε skroutz με ενδειξη EU ποση εγγυηση εχουν ? για σκρουτζομάγαζα δεν γνωριζω για Apple Store σου είπα που ξέρω σίγουρα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ξαναπηρα την Infoquest για το θεμα της εγγυησης . Είναι ένα χρονο αλλα αν είναι αγορασμενο από χωρα της Ευρωπαϊκης Ενωσης κανουμε αιτημα για εγγυηση 2 χρονια με την αποδειξη αγορας . Ρωτησα αν το αιτημα μπορει και να αποριθει και η απαντηση ηταν συνηθως δεν αποριπτεται.
Unabomber Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Θα παει την Παρασκευη γνωστη του γιου μου Αγγλια που λεει κατι γινεται εκει με προσφορες σε κινητα την τελευταια Παρασκευη του Νοεμβριου ή καπως ετσι μου ειπε και μπορει να παρει το 6S με 400 ευρω με αποδειξη . Αν είναι ετσι θα εχει εγγυηση και ποσο ? Θα είναι ξεκλειδωτο για ελληνικα δικτυα ? Ελληνικο μενου θα μπορει να εχει ? Ευχαριστω. 6s με 280 λιρες σφραγισμενο και με αποδειξη ? Προφανως, μιλαει για την Black Friday, αλλα δεν εχω δει μεχρι στιγμης καποια τετοια προσφορα σε 6s.... 539 λιρες εχει στο Apple store, και ειναι χλωμο να το κατεβασουν τοσο πολυ...... almost 50% off. Aν το παρει απο παροχο, κατα 99.9% θα ειναι locked...... απο apple store παντα unlocked..... Με την warranty δεν θα εχει καποιο θεμα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 6s με 280 λιρες σφραγισμενο και με αποδειξη ? Προφανως, μιλαει για την Black Friday, αλλα δεν εχω δει μεχρι στιγμης καποια τετοια προσφορα σε 6s.... 539 λιρες εχει στο Apple store, και ειναι χλωμο να το κατεβασουν τοσο πολυ...... almost 50% off. Aν το παρει απο παροχο, κατα 99.9% θα ειναι locked...... απο apple store παντα unlocked..... Με την warranty δεν θα εχει καποιο θεμα. Ναι ετσι νομιζω το ειπε . Ευχαριστω.
Kostasspil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 για σκρουτζομάγαζα δεν γνωριζω για Apple Store σου είπα που ξέρω σίγουρα Αν είναι από Ε.Ε. (που θα ναι) έχει 2 χρόνια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα