InsertCoinToJoi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σας... μου κολλησε η ιδεα οσο καγκουριστικο και αν ειναι να παρω για το αυτοκινητο μπροστα στην μασκα led ημερας. ρωτησα σε τοπικο καταστημα και αρχισαμε τα ελληνικα κολπα... για ενα πακετακι με 2 led ιδια με αυτα του ebay 30 ευρω + 15 λεει ενα μηχανηματακι που θα αναβουν λεει με το που βαλω μπρος και οχι με τις ψειρες + 15 την εγκατασταση.... ψαχνω στο ebay και βρισκω το ιδιο στυλ (αν οχι ιδια ακριβως σε τρελλη διαφορα τιμης) τυχαια http://www.ebay.com/itm/2pcs-Car-Daytime-Running-Light-8-LED-DRL-Daylight-Kit-Super-White-Head-Lamp-K0TG-/201199705062?hash=item2ed86fdbe6:g:1c8AAOSwajVURpEa&vxp=mtr οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης.... 1) Αληθεια χρειαζεται μηχανηματακι για να το συνδεσω να παιρνει ρευμα χωρις να αναψω ψειρες η καποια αλλα φωτα η με δουλεψε? 2) Να προτιμησω led η αυτες τις τανιες.... http://www.ebay.com/itm/2x-14CM-84LED-Bright-Car-Truck-5W-COB-Strip-Daytime-Running-Light-Waterproof-/351410025009?hash=item51d1ab7231:g:zeUAAOSwv0tVZAZk 3) ποσο δυσκολη ειναι η ηλεκτρολογικη συνδεση? σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ermis1964 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ολα τά κυκλώματα ΠΡΕΠΕΙ νά ασφαλίζονται.Στήν περίπτωσή σου θά πρέπει νά τοποθετηθεί ρελαί τό οποίο θά ενεργοποιείται από τήν θέση ignition τού διακόπτη καί θά τροφοδοτεί μέσω ασφάλειας τά φώτα ημέρας.Δηλαδή μαζί μέ τά φώτα ημέρας,θά χρειαστούν ένα ρελαί,μιά ασφαλειοθήκη μέ ασφάλεια,καλώδια καί φισάκια φυσικά.Από τά γραφόμενά σου,φαίνεται πώς δέν εχεις ηλεκτρολογικές γνώσεις καί σού προτείνω να πάς σέ ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων,γιά νά σού φτιάξει αυτό πού θέλεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αν το θέμα του φίλου είναι η τιμή....πάρε αυτά απ το ebay και πήγαινε να στα συνδέσει κάποιος ηλεκτρολόγος...αλλά το σωστό είναι αυτό που λέει ο ερμής με ρελέ κτλ κτλ... Πάντως να ξέρεις ότι αυτά που θα σου βάλει ο ηλεκτρολόγος...θα χουν εγγύηση...και κοντά είναι θα μπορείς να του παραπονεθείς για ο,τι πρόβλημα προκύψει.....ενώ αυτά του ebay...αν είναι μάπα από ποιότητα...τα χασες τα λεφτά σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Επειδη δεν καταλαβα καλα.... 15 ευρω για το ρελε που ειπατε και 15 για την εγκατασταση.... ειναι λογικο? ποιο πολυ αυτο το "κουτακι" που εσεις ονομαζετε ρελε μου κανει εντυπωση για την τιμη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ermis1964 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Σού έγραψα αυτό "Δηλαδή μαζί μέ τά φώτα ημέρας,θά χρειαστούν ένα ρελαί,μιά ασφαλειοθήκη μέ ασφάλεια,καλώδια καί φισάκια φυσικά."Ολα αυτά μαζί εχουν 15 ευρώ.Δέν σου ζητά πολλά χρήματα ο τεχνίτης.Το ρελαί είναι μιά διάταξη πού αποτελείται από πηνίο καί οπλισμό.Εκμεταλλευόμενοι τό φαινόμενο τού ηλεκτρομαγνητισμού,μπορούμε νά τροφοδοτήσουμε υψηλές καταναλώσεις μέ ασθενή ρεύματα χειρισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 τωρα μπορω να πω οτι καταλαβα.... οποτε εγω ημουν περιεργος απο την αγνοια μου.... παρα αυτος με τις τιμες του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Τα ειδα σημερα σε ενα ολοϊδιο με το δικο μου Honda CRV και μου αρεσαν πολυ . Εχει βαλει καποιος σε καταστημα στην Αθηνα να μου πει κοστος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα