Freak_y Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά αν έχει κανείς ιδέα τι ειναι αυτές οι πρίζες παρακαλώ τα φώτα του.. εχω πάει σε καινούργιο σπιτι και δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτά ... (σορι αλλα δεν ξερω σε ποιο σεξιον να το ποσταρω. ). Ευχαριστώ !! <3
corsair04 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά αν έχει κανείς ιδέα τι ειναι αυτές οι πρίζες παρακαλώ τα φώτα του.. εχω πάει σε καινούργιο σπιτι και δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτά ... (σορι αλλα δεν ξερω σε ποιο σεξιον να το ποσταρω. ). Ευχαριστώ !! <3 εμένα για dimmer μου κάνει
Freak_y Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ειναι στο ίδιο ύψος με τις πρίζες της ΔΕΗ... αν βοηθάει .
cococrops Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ειναι στο ίδιο ύψος με τις πρίζες της ΔΕΗ... αν βοηθάει . αρα πιο ψηλα απο τις πριζες ρευματος?εννοω πιο κατω εχει και πριζα ρευματος?
cococrops Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ναι !!! εχει διακοπτες το δωματιο εναν ή αλε ρετουρ?
cococrops Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 αλέ ρετουρ εχει.. αυτη η φωτο που εβαλες ετσι ηταν παντα?
Freak_y Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ναι ετσι .. ειναι τετραγωνισμένες οι υποδοχές λιγο .. γενικα δεν υπήρχε κατι πανω σ αυτές ποτε..
cococrops Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ναι ετσι .. ειναι τετραγωνισμένες οι υποδοχές λιγο .. γενικα δεν υπήρχε κατι πανω σ αυτές ποτε.. εχει ρευμα μπορεις με ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι να δεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα