life is music Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Έχω βάλει αγγελία γ οθόνη περιμενω!
life is music Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 να ρωτισω κατι ασχετο ρε παιδια ξερεται κανεναν που να θελει μια r7 370 ths gigabyte αγοραστικε to σαββατο απο ελληνικο καταστημα to skytechsop einai σφραγισμενη dn exei ανοιχτη kai yparxei kai αποδιξει polytai apo 165 sta140
Millennium Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 να ρωτισω κατι ασχετο ρε παιδια ξερεται κανεναν που να θελει μια r7 370 ths gigabyte αγοραστικε to σαββατο απο ελληνικο καταστημα to skytechsop einai σφραγισμενη dn exei ανοιχτη kai yparxei kai αποδιξει polytai apo 165 sta140 Αυτά είναι για τις αγγελίες.Μη τη δώσεις άδικα αν σε καλύπτει η κάρτα σου και βγεις χαμένος σε χρόνο και χρήμα πάντως.
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλύτερα να βρεις τα επιπλέον χρήματα και να αγοράσεις και τα δύο μαζί οθόνη+gpu. Με μια 380 και 19άρα οθόνη, είναι κάπως αταίριαστο.
life is music Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 αν παρω την καρτα και μετα απο δεκα μερες παρω και την οθονη θα εχω προβλημα?
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 αν παρω την καρτα και μετα απο δεκα μερες παρω και την οθονη θα εχω προβλημα? Όχι κανένα, αλλά ακόμα και αν είχες, κάνεις υπομονή 10 μέρες
life is music Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μια ερώτηση αν πάω σε νέο σύστημα σε κάνα δύο χρόνια η μνήμες π έχω στο pc m einai ddr3 στα 1600 θα κάνουν στην νέα μ μιτρικη όταν αλλάξω ρωταω γ μην ξαναγωραζω μνήμες!
hliastsek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Σε 2 χρονια? Που να ξερουμε και εμεις? Το πιο λογικο ειναι να εχουν καταργηθει μεχρι τοτε οι μητρικες που υποστηριζουν ddr3 μνημες.
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Αν πας σε s1150 δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν πας σε s1151(skylake) που είναι η τελευταία πλατφόρμα καλό θα ήταν να πας σε DDR4. Σε αυτήν την πλατφόρμα βέβαια μπορείς να διαλέξεις και μητρική με μνήμες DDR3, ωστόσο η Intel συτήνει DDR4 μνήμες λόγω του ότι με ddr3 μπορεί να προκληθεί ζημιά στον επεξεργαστή. Από την άλλη αυτό που ξέρω από λίγα άτομα βέβαια ότι με DDR3 δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Προς το παρόν τουλάχιστον. Αλλά μπορείς τις DDR3 να τις πουλήσεις. Σκέψου και αυτό.
life is music Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 φιλε βασιλη στον επεξεργαστη δν του κανω οc γ τον λογο οτι μειωνεις την διακρεια ζωης του και δευτερον δν ξερω με το οc an μετα ο επεξεργαστης τραβαει περισσοτερο και 3 που λεει και ενας φιλος μ τεχνικος και δν ξερω αν ειναι σοστο ενα σωστο oc θελει 15 με 20 μερες γ να γινει σωστα !!
Millennium Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μια ερώτηση αν πάω σε νέο σύστημα σε κάνα δύο χρόνια η μνήμες π έχω στο pc m einai ddr3 στα 1600 θα κάνουν στην νέα μ μιτρικη όταν αλλάξω ρωταω γ μην ξαναγωραζω μνήμες! Εξαρτάται από το πότε και τι θα θες να πάρεις.
efo355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 να ρωτισω κατι ασχετο ρε παιδια ξερεται κανεναν που να θελει μια r7 370 ths gigabyte αγοραστικε to σαββατο απο ελληνικο καταστημα to skytechsop einai σφραγισμενη dn exei ανοιχτη kai yparxei kai αποδιξει polytai apo 165 sta140 Κανε υπαναχώρηση αγοράς και πάρε τα λεφτά σου πίσω
Millennium Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 φιλε βασιλη στον επεξεργαστη δν του κανω οc γ τον λογο οτι μειωνεις την διακρεια ζωης του και δευτερον δν ξερω με το οc an μετα ο επεξεργαστης τραβαει περισσοτερο και 3 που λεει και ενας φιλος μ τεχνικος και δν ξερω αν ειναι σοστο ενα σωστο oc θελει 15 με 20 μερες γ να γινει σωστα !! Τι να γίνει σωστά δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα