Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 κλείσε φώτα και άρχισε τις φωτογραφίες. Θα σου πουν τα παιδιά εδω τι και πως, based on experience Εγώ το σκέφτηκα να τσεκάρω Bleeding αλλά αν μπλέξω δεν το αφήνω με τίποτα μετά, θα με τρώει συνέχεια..
NickGSR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 και μενα φιλε fernandes απο την μια λεω να το αφησω απο την αλλη με ξυνει....
XMorsX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια και εγω την Samsung πηρα αλλα την εβαλα να παιξει και ειδα οτι εχει backlight bleed στο δεξιο μερος οχι στις ακρες αλλα στο κεντρο της δεξιας πλευρας... πηρα την Samsung και ειπαν οτι φαινεται φυσιολογικο και μονο αμα προχωρησει η αρχισω να βλεπω και κιτρινισμα στο ασπρο να τους την στειλω αλλα ειναι λογικο? μηπως απλα κανουν τα κουνελια? Εχω φαει λιγο ξενερα να σας πω την αληθεια! Επισης ειδα οτι παρα πολλα μοντελα πασχουν με αυτο το θεμα και καποιοι στο εξωτερικο τις αλλαξαν αλλα παρελαβαν χειροτερες! Τι να κανω να το ψαξω περισσοτερο? ειναι φυσιολογικο φαινομενο για πανελ IPS-PLS??? το μεγεθος που βλεπω το bleeding ειναι σαν μισο μπισκοτο digestive Δεν είναι ah-ips, είναι pls, τα οποία είναι ακόμη πιο ευαλωτα σε bleeding και glow. Η αντιπροσωπεία δε θα σε καλύψει σε bleeding αν δεν καλύπτει την μισή οθόνη, με το κατάστημα αγοράς πρέπει να συνεννοηθείς.
NickGSR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) XmorsX αυτο νομιζω θα κανω απλα δεν ξερω αν δεχτουν να την αλλαξουν και ξαφνικα μου φερουν καμια χειροτερη.... Θα μου πεις ποιος να το ξερει αλλα.... αστα να πανε! Εχουν που εχουν ευκολα τα καμμενα πιξελ πρεπει να εχουν κ αυτο ? Φτιαξτε τις να μην bleedaroun ο κοσμος πληρωνει γι αυτες κ οχι να κρυβομαστε πισω απο το "θεωρειτε φυσιολογικο" το φυσιολογικο ειναι το μαυρο να ειναι μαυρο και οχι γκρι και οχι κακο γκρι που φαινεται μονο σε σημεια! ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2015 από NickGSR
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλο κουραγιο Νικος. Ελεγα να παω σπιτι μετα να ριξω ματια και ατην δικη μου αλλα φοβαμαι τωρα :ρ αν θες κοιταζω για σύγκριση.
NickGSR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Για κοιτα να μου πεις Fernandes..... Αν αυτο βεβαια δν σου δημιουργει προβλημα!
XMorsX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 XmorsX αυτο νομιζω θα κανω απλα δεν ξερω αν δεχτουν να την αλλαξουν και ξαφνικα μου φερουν καμια χειροτερη.... Θα μου πεις ποιος να το ξερει αλλα.... αστα να πανε! Εχουν που εχουν ευκολα τα καμμενα πιξελ πρεπει να εχουν κ αυτο ? Φτιαξτε τις να μην bleedaroun ο κοσμος πληρωνει γι αυτες κ οχι να κρυβομαστε πισω απο το "θεωρηται φυσιολογικο" το φυσιολογικο ειναι το μαυρο να ειναι μαυρο και οχι γκρι και οχι κακο γκρι που φαινεται μονο σε σημεια! ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ Aν δεν ειναι εντονο δες μηπως μπορει το καταστημα να σου φερει μαι δευτερη να τσεκαρεις και να κρατησεις την καλυτερη. Μεγαλη κουβεντα το πως θα επρεπε να ειναι. Δες τωρα τι μπορεις να κανεις με τα τωρινα δεδομένα.
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλο κουραγιο Νικος. Ελεγα να παω σπιτι μετα να ριξω ματια και ατην δικη μου αλλα φοβαμαι τωρα :ρ αν θες κοιταζω για σύγκριση. Αν δεν έχεις δει κάτι που να σε πειράζει ως τώρα δε χρειάζεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Νίκος, κοίταξα, δεν είδα Bleeding, τίποτα που να θυμίζει αυτο που περιγράφεις. Σε καθημερινή χρήση τις τελευταίες μέρες όλα μια χαρά. Τώρα ή τυχερός έιμαι ή εθελοτυφλώ. Όπως και να έχει, νομίζω είναι καλή αγορά. Καλύτερα δες τι γίνεται με το κατάστημα, αν μπορείς να συγκρίνεις με μια δεύτερη / κρατάς την καλύτερη.
NickGSR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 OK fernandes! Μπα θα ελεγα τυχερος οτι εισαι! Ναι ειναι καλη αγορα νομιζω και εγω.... Κατσε να δουμε και την αντοχη της! Τεσπα γενικα δν δημιουργει θεμα σχεδον καθολου απλα ειναι να μην σου καρφωθει η ιδεα μιλησα με το καταστημα και μαλλον καπως ετσι θα γινει! Ευχαριστω παντως που τεσταρες!
Millennium Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Nick ποιό είναι το κατάστημα; Ενημέρωσε και για την εξέλιξη.Ελπίζω να βγάλεις άκρη σύντομα.
NickGSR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια ειχα μιλησει με το καταστημα και οι ανθρωποι με εξυπηρετησαν ανοιγοντας μια δευτερη η οποια ηταν αυτο που φοβομουν! Χειροτερη!!!! Με τα παιδια π ειναι τεχνικοι μεσα μιλησα και μ παν οτι αν δεν δημιουργει θεμα να κρατησω την καλυτερη γτ ολα τα pls panels πασχουν απο "glows" και "bleeds" τεσπα παραπονο δν εχω κ μαλιστα θα την καλυπταν και σε DOA 7 ημερων αλλα βγηκε κ η αλλη "κακη" στο ονομα του καταστηματος δεν θα ηθελα να αναφερθω, ειναι τοπικο μαγαζι και με καλο ονομα(αλλιως δεν θα πηγαινα) και ο ενας εκ των τεχνικων ειναι φιλος και το μαγαζι δν εχει το ευρος του πλαισιου η Public οποτε δν θελω να ακουστει κατι κακο!
XMorsX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Nαι δυστυχως τα pls panels ειναι χειροτερα απο τα ips σε αυτο τον τομεα και για αυτο και εγω διστακτικός να τα προτεινω. Αν καθισεις σε ενα μετρο αποσταση απο την οθονη το glow φευγει παντως. Οταν αγορασα την glow-free hp 27cw ειδα και εγω την διαφορα σε σχεση με την παλια μου dell u2410 που επασχε απο εντονο glow.
Millennium Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Κράτα τη καλύτερη που μπορείς.Και σε IPS να πήγαινες μπορεί να τύχαινες σε ίδια και χειρότερα,τα είδαμε και αυτά.
NickGSR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ναι κρατησα αυτην που πρωτοαγορασα! Μηπως ομως να επιμεινω στην Samsung?: Να ανεβασω καμια φωτο να δειτε κ εσεις? Δν ξερω κατι μεσα μ με ξενερωνει λιγακι.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα