NickGSR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το συστημα παιδια διναι αρκετα δυνατο κατα την γνωμη μ Fx8350 Kingston fury 16gb 1866 Asus r9270x top edition Gigabyte 990xa-ud3 Περσι το φτιαξα κ το μηχανημα οτι κ να του εβαλα δν το "μασησε" κ μαλιστα στο ultra ολα κ anti aliasing Απλα θα ηθελα να ξερω αν καποιος εχει εμπειρια με την samsung σε παιχνιδια αν οχι στο battlefield η και αν καποιος εχει καποιο παρομοιο μονιτορ με την παραπανω AOC, να τονισω οτι προβλημα με frames δεν εχω.... απλα θεωρωσα οτι μπορει να ειναι ακαταλληλο για gaming επειδη το aoc το χαρακτηριζουν σαν gaming (κ θα διαφωνησω λιγακι με τον φιλο fulgore στο οτι το bf4 δεν εχει απαιτησεις....μπορει να ναι το 13 παιχνιδι αλλα μια χαρα εχει ζορισει αρκετα μηχανηματα στο υλτρα του ασχετως με τα patch του) Παντα φιλικα fulgore :) Αν και εν τελη νομιζω θα καταληξω στο samsung με το displayport που μας ποσταρε ο φιλος fulgore
Millennium Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αν σε ενδιαφέρει το freesync η 270Χ δεν το υποστηρίζει.Αν πάρεις οθόνη βέβαια και τη κρατήσεις minimum πες 3 χρόνια θα αλλάξεις και κάρτα λογικά μέσα στο διάστημα (πολύ νωρίτερα κανονικά) αλλά μέχρι να το κάνεις δεν θα αξιοποιείς το freesync feature.
XMorsX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μην ενθουσιαζεστε με τις φθηνές freesync tn γενικότερα. Ένα review από το pcmonitors έχουμε και αυτό την βγάζει με χαλια χρώματα. Αν δεν έχεις calibrator δεν αξίζει ή αγορά της.
Millennium Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Γιατί τι έχουμε σε σχέση με τις άλλες ΤΝ χωρίς sync tech; Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και τιμής.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μην ενθουσιαζεστε με τις φθηνές freesync tn γενικότερα. Ένα review από το pcmonitors έχουμε και αυτό την βγάζει με χαλια χρώματα. Αν δεν έχεις calibrator δεν αξίζει ή αγορά της. Γιατι ρε συ, αφου εχει και wireless charging /jk Περα απο τα χιουμορς, σε συγκριση με την benq που εχω τωρα κ βαραει κ ενα καμμενο pixel που το βλεπω κ με αρρωστενει τοσο στην ψυχη οσο κ στο κορμι, φανταζομαι θα μ καλύψει.
NickGSR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Fernandes παντως οχι και απο τα καλυτερα το σερβις της ΒΕΝQ και αλλα να καψει η κρατα την η πουλα την μην την στειλεις
XMorsX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Γιατι ρε συ, αφου εχει και wireless charging /jk Περα απο τα χιουμορς, σε συγκριση με την benq που εχω τωρα κ βαραει κ ενα καμμενο pixel που το βλεπω κ με αρρωστενει τοσο στην ψυχη οσο κ στο κορμι, φανταζομαι θα μ καλύψει. Το point μου είναι ότι καλό είναι το freesync, αλλά όχι καθολικό συγχωροχάρτι. Αν δε σου φτάνουν να πάρεις τουλαχιστο τη pls samsung ή ακόμη καλύτερα την 29αρα lg, αστο και παρε μια πολύ ανώτερη οθόνη στους άλλους τομείς.Γιατί τι έχουμε σε σχέση με τις άλλες ΤΝ χωρίς sync tech; Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και τιμής.Και οι άλλες χαλιά είναι, μόνο ή lg 24gm77 ξεχωρίζει στο ίδιο budget. Παρόλα αυτά, ακόμη και οι gaming benq σκοράρουν καλύτερα, και αυτό κάτι λέει. Ο pcmonitors δεν μπορούσε να διορθώσει το 1.8 gamma χωρίς calibration, εντελώς απαράδεκτο για σημερινή οθόνη. Αν κάποιος δε φτάνει την s24e με το freesync ή την 29αρα lg, ας πάρει καλύτερα την παραπάνω lg απ έξω ή μια καλή ips.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Fernandes παντως οχι και απο τα καλυτερα το σερβις της ΒΕΝQ και αλλα να καψει η κρατα την η πουλα την μην την στειλεις Μπά θα την κρατήσω ή μάλλον θα την δώσω σε φίλο που έχει κολλήσει στην χρυσή δεκαετία του 80.. Το point μου είναι ότι καλό είναι το freesync, αλλά όχι καθολικό συγχωροχάρτι. Αν δε σου φτάνουν να πάρεις τουλαχιστο τη pls samsung ή ακόμη καλύτερα την 29αρα lg, αστο και παρε μια πολύ ανώτερη οθόνη στους άλλους τομείς. Για την Samsung πάω. Αν δεν την κόψει κανένα Eshop.
Millennium Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το point μου είναι ότι καλό είναι το freesync, αλλά όχι καθολικό συγχωροχάρτι. Αν δε σου φτάνουν να πάρεις τουλαχιστο τη pls samsung ή ακόμη καλύτερα την 29αρα lg, αστο και παρε μια πολύ ανώτερη οθόνη στους άλλους τομείς. Και οι άλλες χαλιά είναι, μόνο ή lg 24gm77 ξεχωρίζει στο ίδιο budget. Παρόλα αυτά, ακόμη και οι gaming benq σκοράρουν καλύτερα, και αυτό κάτι λέει. Ο pcmonitors δεν μπορούσε να διορθώσει το 1.8 gamma χωρίς calibration, εντελώς απαράδεκτο για σημερινή οθόνη. Αν κάποιος δε φτάνει την s24e με το freesync ή την 29αρα lg, ας πάρει καλύτερα την παραπάνω lg απ έξω ή μια καλή ips. Αν και απαντάς στο παιδί συγκεκριμένα στο πρώτο σκέλος το point δεν ισχύει σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει χρήματα για να πάρει καλύτερη οθόνη,είναι πχ κάτοχος apu ή μιας 360 και θέλει να παίζει καλά κυρίως ας πούμε CS GO.Για τέτοιες περίπτωσεις λοιπόν η AOC G2460VQ6 είναι πολύ καλή επιλογή. Όλες χάλια είναι αν έχεις υψηλό πήχη στην απεικόνιση αλλά 1)την 24GM77 δε τη βρίσκεις και δεν έχει sync tech ,μεγάλο μείον για μένα πλέον 2)Αν μιλάμε για την G2460PF τη βρίσκεις στα 280-300ε που είναι +,με icc profile διορθωνεις μέχρι ένα σημείο τα πράγματα και μόνο που έχει και 35-144hz freesync είναι μεγάλο συν σε σχέση με άλλες γνωστές παλιότερες 144hz.Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και επιλογών.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Παίδες, πήρα την Samsung 370, έφτασε, τώρα την έβαλα (δεν είχε DP καλώδιο μέσα οπότε +15..). Απο freesync έχει 2 modes standard και extreme (απο ότι κατάλαβα το standard είναι 54-60 ενώ το άλλο 48-60). Επίσης, επειδή δεν είμαι και 100% σχετικός, στα display options έχει επιλογή 75 Hz, δεν υποτιθεται οτι είναι 60? Και πηγαίνει κανονικά, οπου και το freesync range αλλάζει σε 54-75 / 48-75 respectively.
XMorsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Παίδες, πήρα την Samsung 370, έφτασε, τώρα την έβαλα (δεν είχε DP καλώδιο μέσα οπότε +15..). Απο freesync έχει 2 modes standard και extreme (απο ότι κατάλαβα το standard είναι 54-60 ενώ το άλλο 48-60). Επίσης, επειδή δεν είμαι και 100% σχετικός, στα display options έχει επιλογή 75 Hz, δεν υποτιθεται οτι είναι 60? Και πηγαίνει κανονικά, οπου και το freesync range αλλάζει σε 54-75 / 48-75 respectively. Bαλτο 48-75. Ειναι πολυ υψηλο κατω οριο ομως, αξιζει να ασχοληθεις με το πως το κατεβαζεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδη ειναι οντως 75hz η λογω freesync βγαζει επιλογη; Παω reddit να ερευνήσω, ειχα πετυχει σχετικο thread με unlock. Παντως μια χαρα μου καθεται, μεγια μου
XMorsX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Nαι βεβαια με γεια. Για να στο δινει επιλογη, σημαινει οτι φτανει τα 75Hz. Oριστε ενα thread: https://www.reddit.com/r/Amd/comments/3mdj57/freesync_monitor_driver_hack_expands_refresh_rate/
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά είσαι.Καλοδούλευτη. Σε περίπτωση που θες να πειράξεις λίγο το εύρος κοίτα τα σχετικά guide.
NickGSR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια και εγω την Samsung πηρα αλλα την εβαλα να παιξει και ειδα οτι εχει backlight bleed στο δεξιο μερος οχι στις ακρες αλλα στο κεντρο της δεξιας πλευρας... πηρα την Samsung και ειπαν οτι φαινεται φυσιολογικο και μονο αμα προχωρησει η αρχισω να βλεπω και κιτρινισμα στο ασπρο να τους την στειλω αλλα ειναι λογικο? μηπως απλα κανουν τα κουνελια? Εχω φαει λιγο ξενερα να σας πω την αληθεια! Επισης ειδα οτι παρα πολλα μοντελα πασχουν με αυτο το θεμα και καποιοι στο εξωτερικο τις αλλαξαν αλλα παρελαβαν χειροτερες! Τι να κανω να το ψαξω περισσοτερο? ειναι φυσιολογικο φαινομενο για πανελ IPS-PLS??? το μεγεθος που βλεπω το bleeding ειναι σαν μισο μπισκοτο digestive
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα