NickGSR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια εχω ενα μεγαλο προβληματισμο που αφορα αυτες τις 2 οθονες ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ GAMING ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ BATTLEFIELD 4 και το μπατζετ παει μεχρι 200 ευρω http://www.e-shop.gr/othoni-samsung-ls24e390hl-en-236-led-full-hd-black-p-PER.157694 http://www.aocgaming.com/en/products/g2460vq6 Δεν ξερω πια να αγορασω απο τις 2 γιατι: ΓΙΑ ΤΗΝ AOC 1) Δεν ξερω κατα ποσο ποιοτικη ειναι η AOC σαν εταιρια, τι πανελ χρησιμοποιει και η παραπανω οθονη δεν εχει κανενα review στο ιντερνετ που να την χρησιμοποιουν καθως και στην Ελλαδα θα ειναι μαλλον Δεκεμβρη διαθεσιμη 2) Υπερ Ειναι 24" και οχι 23,6 (μικρη λεπτομερεια) Εχει displayport,HDMI ,vga, ΑMD freesync Support 3 χρονια εγγυηση 1 ms αποκριση στο πανελ Εχει ηχεια 80000000:1 αντιθεση Περιλαμβανοντε ολα της τα καλωδια 3) Κατα Το πανελ ειναι λιγο πιο "παλιο" τεχνολογικα ΤΝ Οχι τοσο ντιζαινατη οσο η Samsung Το σερβις μαλλον ειναι στο εξωτερικο σε περιπτωση στραβης και μεσολαβει εταιρια απο Ελλαδα ΓΙΑ ΤΗΝ SAMSUNG 1)Θεωρω αξιολογη εταιρια την Samsung αλλα δν ξερω κατα ποσο ειναι σωστη για FPS gaming με 4ms αποκριση 2) Υπερ Ειναι Samsung! (ειναι και αυτο απο μονο του υπερ) Ειναι PLS panel και εχει σωστες γωνιες θεασης και θεωρητικα δν εχει τα πιο "ξεπλημενα" χρωματα των TN panels η την φωτεινοτητα Ειναι ντιζαινατη σε αντιθεση με την AOC 0 πιξελ για 2 χρονια απο το πλαισιο! 3) Κατα Περιοσμενες θυρες μονο HDMI-VGA 1 χρονο λιγοτερο εγγυηση σε σχεση με την AOC αλλα εντος Ελλαδος Δεν εχει ηχεια Δν αναφερει ποσο ειναι το "mega contrast" που λεει στα specs Και οι 2 οθονες εχουν FLICKER FREE και BLUE REDUCTION τεχνολογια! Ειχα μια BENQ RL2455HM πριν και ηταν σχεδον σαν την AOC μονο στο κοντραστ και στο displayport αλλαζαν που δν ειχε η BENQ και ειχα μεινει πολυ δυσαρεστημενος και για την ρυθμισω σωστα αλλα και μετα απο 4 μηνες που χρειαστικα το σερβις στην Αθηνα! Ελπιζω να μου δωσετε τα φωτα σας
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλυτερο service στις οθονες απο Ελλαδα,μονο σε LG και Dell(Ισως και Eizo).Εν μερη και η Samsung δεν εχει κακο service,απλα η Dell και η LG ειναι καλυτερες απο πλευρας εγγυηση για καμμενα pixels. Προφανως και απο τις παραπανω η Aoc με το FreeSync ειναι η καλυτερη επιλογη(φανταζομαι εχεις καρτα Amd ετσι) https://www.skroutz.gr/s/7566377/AOC-G2460VQ6.html?keyphrase=AOC+G2460VQ6
NickGSR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εχω και AMD καρτα Το θεμα ομως ειναι σε overall κατασταση πια να ειναι καλυτερη απο την αλλη οχι μονο στο service
Katalyst Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 H AOC υπάρχει σαν εταιρία από το 98 αν μου χουν πει σωστά, δεν είναι σουπερ ντούπερ αλλά είν αξιοπρεπής το γεγονός ότι δεν έχει βαρεσει φαλημέντο εδώ κ τόσο καιρό σε δύσκολες εποχές νομίζω κάτι λέει, επίσης τα τελευταία μοντέλα που χει βγάλει πιστεύω ειναι μεν λιτα αλλά αρκετά καλά για τα λεφτά τους τσέκαρε εδώ http://uk.hardware.info/reviews ίσως βρεις έξτρα specs kαι κανα review για την οθόνη που ψάχνεις
Millennium Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρά είναι η AOC σαν εταιρία,μη τη φοβάσαι.
NickGSR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Fernandes οχι εχω μιλησει με τον sale manager τους εδω Ελλαδα και μ ειπε οτι εχει το στοκ του ετοιμο στην τσεχια κ μεσα στον δεκεμβριο θα ειναι εδω διαθεσιμες Αρα λετε να παω για AOC κ οχι samsung ε? Πως κ ημουν πεπεισμενος οτι θα εισασταν υπερ τ samsung
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Παίζει το freesync απο πίσω, φαντάζομαι αυτός είναι ο βασικός λόγος. Και εγώ σήμερα άρχισα να ψάχνω και για budget λύση, είναι πολύ καλή επιλογή. Αν δεν σε ενδιαφέρει να πας πάνω απο 1080p. Άντε να περιμένουμε τις γιορτές. ευχαριστώ για την απάντηση!
NickGSR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 fernandes αν θες ριχνε μια ματια που και που στο σκρουτζ στο MG MANAGER αυτο το μαγαζι την εχει σαν προιον μονο προς το παρον Επισης καποιος που να παιζει BATTLEFIELD 4 με την Samsung LS24e390HL να μας πει εντυπωσεις? εχει ghosting? χρωματα σωστα??
XMorsX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Yποψιν, απο οτι φαινεται η aoc εχει freesync range 48-75Ηz. H 390 στο battlefield 4 δεν πεφτει χαμηλοτερα αν εχεις καλο επεξεργαστη, αλλα πιο αδυναμες καρτες θα πεφτουν, και βεβαια σε ποιο απαιτητικα παιχνιδια θα ειναι ακομη δυσκολοτερο να μεινεις πανω απο το οριο. Υπαρχει μεθοδος να κατεβασεις το κατω οριο, αλλα δε ξερω κατα ποσο λειτουργει παντα οπως πρεπει. Δες και την freesync pls samsung σαν εναλλακτικη, δεν ειναι πολυ ακριβοτερη και σιγουρα θα την προτιμουσα. Τα 15Hz διαφορα παιζουν μικρη σημασια και γενικα οι Samsung υπερχρονιζονται ωστε να τα πιανουν (δε θα το ηθελες αυτο βεβαια απο τη στιγμη που θα ησουν εξω απο το freesync range). 40-60 freesync range, μικροτερο μεν αλλα πιανει πιο χαμηλα fps, οποτε το θεωρω καλυτερο range. Φυσικα γινεται ακομη καλυτερο με το hack για να ριξεις τα fps. https://geizhals.eu/samsung-s24e370dl-ls24e370dl-en-a1302300.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Σιγα τις απαιτησεις που εχει το Battlefield 4 μην τρελαθουμε κιολας.Παιχνιδι του 2013 με απαιρα patch και Drivers που εχουν βγει γιαυτο. Με R9 380/280χ και πανω ειναι κυριος,και στην τελικη ας βαλει τις ρυθμισεις σε High.Διαφορα οπτικα δεν υπαρχει μεταξυ High και Ultra.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 fernandes αν θες ριχνε μια ματια που και που στο σκρουτζ στο MG MANAGER αυτο το μαγαζι την εχει σαν προιον μονο προς το παρον Επισης καποιος που να παιζει BATTLEFIELD 4 με την Samsung LS24e390HL να μας πει εντυπωσεις? εχει ghosting? χρωματα σωστα?? Πήρα σήμερα πρωί και είπε ο φίλος εκεί πως δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Δεν πρόλαβα να ρωτήσω ποτε, γιατί έπηζε λογικα Αλλά θα την τσεκάρω συχνά πυκνά. Με 290 τριχ είμαι εγώ και ο XMors έχει ένα δίκιο. Η samsung υπάρχει πουθενά ή φόλα και αυτή? Και πάω να τσεκάρω.
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/7518444/Samsung-S24E370DL.html?keyphrase=Samsung+S24E370DL
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ Fulgore, την βρήκα και eshop "κατόπιν παραγγελίας" - δεν την φιλτράρει το skroutz γιατί το πέταξε το eshop due to shady
Millennium Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Παίζει το freesync απο πίσω, φαντάζομαι αυτός είναι ο βασικός λόγος. Μάλλον + το οτι είναι 75hz ,και με oc ανεβαίνει λίγο ακόμα.Έχω την εντύπωση πως έχει 35-75 freesync range αν και γενικά θα κοιτούσα σε καλύτερα μοντέλα ανάλογως και το σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα