ρεσπεψτ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα εχω το νετbook LG X120 το οποιο με βολευει λογω μεγέθους και αυτονομιας, με τα εξης χαρακτηριστικα : Processor Name: Intel Atom N270 Processor Speed: 1.6 GHz Graphics Memory: 128 RAM: 2 GB Storage Capacity (as Tested): 160 GB Graphics Card: Intel GMA 950 Screen Size: 10.1 inches του εβαλα win7 ultimate (τολμηρο το καταλαβαινω) αλλα σερνετε... τι θα ηταν καλυτερο να του περασω? xp? win7 basic ? win 10? Ευχαριστω! για σερφαρισμα και word to εχω...
selianx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα δοκίμαζα τα 8.1/10, κυρίως αφού παίζουν και σε tablet (αν και επεξεργαστές που μπαίνουν στα tablet είναι δυνατότεροι από τον n270). Κάνε μια αναζήτηση Intel Atom N270 Windows 10, βλέπω θετικές εμπειρίες από μερικούς. 1
SPANK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Θα έλεγα καλύτερα τα xp δεν υπάρχει λόγος να σε 8 10 εφόσον και με τα 7 σέρνεται 1
ρεσπεψτ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 οποτε βαζω καμια ελαφρια εκδοση των 10 και αν δεν βελτιωθει θα παω σε xp αναγκαστηκα....
SPANK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε τα 10 αφου το θέλεις αν και δεν νομίζω να πηγαίνουν καθόλου καλα
Euclides Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αν το θέλεις μόνο για σερφάρισμα και word, μπορείς να κάνεις μια χαρά την δουλειά σου με Linux. Kαι καλύτερους χρόνους απόκρισης θα δεις, και ασφαλέστερη πλοήγηση στο internet θα κάνεις. Εγώ σε netbook της SAMSUNG με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με το δικό σου, έχω φορτώσει Linux Mint Xfce και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
knogal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 https://www.bunsenlabs.orgαπόγονος του crunchbang linux, debian derivative. με openbox GUI. απλά πετάει.
mask2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Θα συμφωνήσω για linux χωρίς να προτείνω κάποια συγκεκριμένη διανομή. Το μόνο που θα πω είναι ότι δεν είναι τζάμπα windows και ότι θέλουν λίγο παραπάνω κόπο λόγω συνήθειας που έχεις αποκτήσει με τα χρόνια στα windows. Αν δεν ξέρεις τι είναι ψάξε και ίσως βγεις κερδισμένος. Αν ξέρεις μάλλον έχεις ήδη πάρει την απόφασή σου να βάλεις windows.
antonios_1980 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Σε παρομοιο νετμπουκ ειχα winxp μετα απο πολλες δοκιμες. Νομιζω οτι ειναι το καλυτερο κ ταχυτερο. Linux δεν ειναι ασχημα να βαλεις αλλα μια ελαφρια διανομη πχ lubuntu ή αυτο που προτεινε ο knogal (εγω παντως θα το δοκιμασω στο 2ο pc). Δουλεψε τα ολα μεχρι να δεις τι σου ταιριαζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα