Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι για μία αναβάθμιση αν συμφέρει πάντα φυσικά γιατί θέλω κάτι οικονομικό να μου προτείνετε κάτι αν αξίζει!
Ευχαριστώ :)

post-369267-0-07487200-1448214997_thumb.jpg

post-369267-0-39136700-1448215034_thumb.jpg

post-369267-0-99471900-1448221984_thumb.jpg

Επεξ/σία από kostaslio
Δημοσ.

βαλε και την πρωτη και την δευτερη καρτελα απο το cpuz για να δουμε το συστημα που εχεις τωρα.δηλαδη τις καρτελς cpu και mainboard.

ποια ειναι η χρηση του pc,ποιο ειναι το τροφοδοτικο ακριβως και ποια η οθονη.

• Like 1
Δημοσ.

σορρυ έχεις δίκιο έγινε μπέρδεμα με την καρτέλα τώρα την ανεβάζω!

όσο για το τροφοδοτικό είναι ένα Lamtech 550w και οθόνη LG FLATRON W2043A

Αν και δουλεύω ένα photoshop, sony vegas, gaming, movies, internet λίγο απ όλα βασικά!

Και η CPU

post-369267-0-93450400-1448221797_thumb.jpg

Δημοσ.

οσο πιο οικονομικ λεγοντας???γιατι ακομη και τροφοδοτικο σου θελει αλλαγη.γενικοτερα νομιζω οτι θελουν τα παντα αλλαγη.βαλε και την καρτελα mainboard να δουμε την μητρικη σου μπας και μπει κανενας τετραπυρηνος xeon επανω με το γνωστο κολπο,μεταχηρισμενος φυσικα με καμια 40-50 euros απο εδω μεσα και σωσεις λιγο την κατασταση.αλλα και η καρτα γραφικων σου δεν ειναι πλεον για παιχνιδια.

στην περιπτωση του 4πυρηνου xeon δεν θα χρειαστεις format.δεν ξερω ποσο σε καιει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Αν και για επεξεργαστή δε με καίει τόσο γιατί είναι και 3.2 πιο πολύ με κάρτα γραφικών και ram έχω θέμα αν συμφέρει πάντα γενικά και δεν το βιάζομαι προς το παρόν μια χαρά την κάνει τη δουλειά του και όσο για το τροφοδοτικό δε μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα όσα χρόνια το έχω!!

Και φυσικά κάτι μεταχειρισμένο γιατί με αυτή τη μητρική δε μπορώ να κάνω και πολλά..

post-369267-0-93133300-1448223321_thumb.jpg

Δημοσ.

φίλε μου πάς για ολική αλλάγή, σου λέω κάποια στα γρήγορα επεξεργαστή μητρική μνήμες και απο εκεί και πέρα συμπλήρωσε την απαραίτητη φόρμα ώστε να έχουμε μία σαφή εικόνα του τί ζητάς και σε πόσα χρήματα. ευχαριστώ

Δημοσ.

Ολική δύσκολα αλλά σιγά σιγά κάτι θα κάνω απλά κοιτούσα e-bay κάποιες κάρτες γραφικών με 50 ευρώ 2giga nvidia και έτσι και δε ξέρω άμα συμφέρουν οι επεξεργαστές για quad core..

• Like 1
Δημοσ.

στον συγκεκριμένο όποια κάρτα και να βάλεις λογικά θα τις ρίχνει μπουκαλάκι οπότε κάτσε όπως είσαι καλύτερα και όταν μαζέψεις κάποια χρήματα ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε!

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που σου πρότεινε ο Thanos να κοιτάξεις για μεταχειρισμένα για αυτά ποιυ θες αν δεν έχεις πολλά χρήματα τώρα και αργότερα να κοιτάξεις για ολική αλλαγή μαζί με οθόνη.

Δημοσ.

Προς το παρόν σκέφτομαι να βάλω μία 8αρα ram και τα άλλα σιγά σιγά θα τα αλλάξω όλα και καμιά κάρτα γραφικών αν βρω καλή να μου μείνει!

Βρήκα για ram ευκαιρία!

http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx318c10fbk2-8-8gb-2x4gb-ddr3-1866mhz-hyperx-fury-black-series-dual-kit-p-PER.550885

και αν συμφέρει κάτι τέτοιο

http://www.ebay.com/itm/Vamery-2048MB-GTX650Ti-384Bit-DDR3-28nm-PCI-E-VGA-2GB-Graphics-Video-Card-for-PC-/261622043641?hash=item3ce9e393f9:g:IlUAAOSwPhdVP0dt

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...