Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Έχω 2 συστήματα διαθέσιμα και δεν μπορώ να διαθέσω χρήματα αυτήν την περίοδο για νέο σύστημα. Ποιό είναι αντικειμενικά πιό γρήγορο για desktop use και gaming?

Σύστημα 1

MacPro 1.1 ---> 2.1 Intel xeon 5365 x2 3Ghgz 8 core, 32GB DDR2 RAM (666Mhz), Radeon 7970 3GB, SM-951 με pci-e αντάπτορα 4x, 840 Evo 256 SSD και άλλους δίσκους μηχανικούς.

To σύστημα τρέχει 2 λειτουργικά: El Capitan από τον SM-951 και Windows 10 από τον samsung 840.

Σύστημα 2

p5q3 deluxe, q6600@ 3.6ghz 8 x 450 FSB, 1.3875, Corsair H70 modded WC, 8GB DDR2 1200 @ 5,5,5,15, Geforce 580 Ti 1.5GB Ram ( :mad: ), samsung 850 evo SSD, έναν WD Velociraptor 300GB 10.000 RPM και άλλους μηχανικούς δίσκους. Τρέχει Windows 10.

Έχω 2 οθόνες Dell. Μία 30άρα 2560x1600 και μια 24αρα 1920x1200. 

Μπορώ να αλλάξω δίσκους αλλά όχι κάρτες γραφικών διότι η 7970 είναι flashed για το macpro.

Ευχαριστώ :)

ΥΓ. Εννοείται θα τα δοκιμάσω και τα 2 με παιχνιδάκια να δώ τί λεεί το καθένα απλώς ήθελα γνώμες διότι ο ένας θα πάει γραφείο και ο άλλος θα είναι σπίτι για games. B)

Δημοσ.

Νομίζω mac με κλειστά μάτια, καλύτερος επεξεργαστής, πιο πολύ ram και καλύτερη κάρτα γραφικών. Εννοείται ότι τα δοκιμάζεις και τα δύο αλλά νομίζω πως  ο mac έχει πολλές πιθανότητες

Δημοσ.

Δεν θα το θες το Mac pro για δουλειά όμως ρε φίλε?

Σε productivity o mac pro είναι 2-3 φορές καλύτερος από τον άλλον.

Δεν θα σου λείψει η δύναμη στο γραφείο?

Δημοσ.

Δεν θα το θες το Mac pro για δουλειά όμως ρε φίλε?

Σε productivity o mac pro είναι 2-3 φορές καλύτερος από τον άλλον.

Δεν θα σου λείψει η δύναμη στο γραφείο?

Δεν νομίζω γιατί ασχολούμαι με word processing, internet, σκανναρισμα εγγράφων, e-mails τέτοια πραγματακια. Ο macpro αναβαθμίστηκε έτσι γιατί είχα πετύχει ευκαιρίεςν (πιστεύω) πχ 32gb ram 70Ε, τους 2 quad xenon 80Ε (πριν απο 3 χρονια) κλπ - δεν ήταν δλδ ότι τα χρειαζόμουν για δουλειά.

Δημοσ.

Δεν νομίζω γιατί ασχολούμαι με word processing, internet, σκανναρισμα εγγράφων, e-mails τέτοια πραγματακια. Ο macpro αναβαθμίστηκε έτσι γιατί είχα πετύχει ευκαιρίεςν (πιστεύω) πχ 32gb ram 70Ε, τους 2 quad xenon 80Ε (πριν απο 3 χρονια) κλπ - δεν ήταν δλδ ότι τα χρειαζόμουν για δουλειά.

Δεν αγόρασες και τίποτα για μας? :P

Αφού δεν το θες για τρελή δουλειά κράτα τον για παιχνίδια, τα σκίζει και σε εμφάνιση ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...